Bil & Mobilitet Computer Sport & Træning Gaming Mobil Smart Home Teknologi

Nyhed

Apple lancerer spatial video på iPhone 15 Pro

Nu skal du opdatere din iPhone, hvis du vil optage 3D-videoer til Apple Vison Pro.

Skrevet af / 12/12/2023 - 16:51
Apple lancerer spatial video på iPhone 15 Pro

Apple har annonceret en ny funktion til iPhone 15 Pro og iPhone 15 Pro Max, nemlig optagelse af såkaldt spatial video. Den nye funktion er en del af iOS 17.2 og giver brugerne mulighed for at optage videoer i et nyt, rumligt format.

Kort og godt vil iPhone 15 Pro- og iPhone 15 Pro Max-brugere fremover kunne optage videoer i 3D, efter de har opdateret deres mobil til den nyeste version af iOS. Videoerne optages i 1080p-opløsning med 30 billeder i sekundet.

Læs også Apple Vision Pro forsinket Det avancerede MR-headset kommer alligevel ikke til januar, og du vil ikke synes om meldingen.

Rumlige videoer vil blive vist som almindelige 2D-videoer på iPhone og andre enheder, men vil kunne opleves i 3D på den kommende Apple Vision Pro. Optagelserne vil være tilgængelige på tværs af brugerens enheder gennem iCloud-synkronisering, fortæller Apple i en pressemeddelelse.

Brugere af iPhone 15 Pro og 15 Pro Max kan allerede nu gå i gang med at optage 3D-videoer til deres kommende Apple Vision Pro. (Foto: Apple)

At den nye funktion bliver lanceret allerede nu – adskillige måneder før Apple Vision Pro kommer på markedet – skal angiveligt give brugerne mulighed for at optage og gemme spatial video, klar til brug på den nye platform.

Læs også Farvel Lightning-stik! Et par gode forbedringer, men vil folk virkelig stå i kø for at opgradere deres 14 Pro Max?
Peter Gotschalk
(f. 1973): Chefredaktør for L&B Home. Peter har arbejdet for Lyd & Billede siden 2012. Han har været aktiv som tech-journalist for talrige medier siden 1998, bl.a. som chefredaktør for gadget-magasinet GEAR og som journalist for magasinerne PC World og Privat Computer. Peter skriver om smartphones og andre bærbare enheder samt om teknologisk innovation, herunder 5G, elektronisk mobilitet og smarte hjem.

Skriv din kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Xiaomi frigiver Flip-konkurrent

HMD Skyline er en uventet cool mobiltelefon

Google står selv bag kæmpe læk

Youtube finder den sang du nynner

Næste Sony-mobil kan mangle vigtig kamerafunktion

OnePlus klar til en kold sommer med varme produkter

Lækage om Google Pixel 9

Slut med eneret på Apple Pay

Flyt fotos fra Google til iCloud

Apple Vision Pro-salget i USA er stort set "dødt"

Endelig Speedometer i Google Maps

Samsung slår nye og bedre folder med AI

Scroll to Top