TESTS GUIDES FILM & TV HØJTTALERE TV HOVEDTELEFONER HI-FI FOTO SMART HOME HJEMMEBIOGRAF COMPUTER MOBIL GAMING

Actionkamera til iPhone

Med Outride fra Mophie kan man forvandle en iPhone til et vandtæt og stødsikkert actionkamera.

forfatter
Publiceret 06/08/2012 - 12:55

Outride består af et stødsikkert etui, som lukker mobilen hermetisk og slipper hverken vand eller sand ind. Foran sidder en ekstra linse over mobilens indbyggede kamera, som giver dig 170 graders billedvinkel.Et stativ, der kan monteres, hvor man ønsker, på cykelstyret, hjelmen eller i stævnen, supplerer Outride. Som selvfølgelig støttes af en gratis app.

Outride app, som den passende hedder, lagrer optagelserne fra kameraet, og de kan deles med andre Outride-brugere. Mophies Outride vil være til salg i løbet af september, læs mere om den her.

Kommentarer


Velkommen til Lyd & Billedes kommentarfelt. Vi vil gerne vide, hvad du mener. Hold dig til emnet og vær saglig, så slipper vi for at moderere indlæg. Andre spørgsmål eller synspunkter rettes til redaktionen@lydogbillede.dk.

Subscribe
Notify of
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments
Lysstærk supervidvinkel Med 18 mm brændvidde kan Panasonic Leica-objektivet fange endnu mere af motivet.
Avanceret minidrone flyver hvor som helst DJI Mini 3 Pro har fuldvoksne funktioner, men er så lille, at den flyver under radaren på dronereglerne.
Professionelt kamera med unik funktion Canon EOS R3 har en unik funktion og alt, hvad et flagskibskamera har brug for. Bortset fra to ting.
Lysstærk og forbedret Sony-zoom Lavere vægt og bedre ydelse er nøgleordene for Sony FE 24-70 mm F2.8 GM II.
Fem tips til bedre påskebilleder Den skarpe sol er ikke fotografens bedste ven. Her får du at vide, hvordan du undgår den og fire andre ting, der kan ødelægge dine billeder.
Leica lancerer sort Summicron 28 mm f/2 Laves i et lille antal med en forbedring, som man skal se nøje efter.
Følg Lyd & Billede
Send this to a friend