Foto & Video Hi-fi Hjemmebiograf Hovedtelefoner Højttalere TV

Følg os på IFA 2014

I denne uge åbner en af af verdens største elektonikmesser - og vi viser dig dagligt alle de vigtigste nyheder på nettet.

Skrevet af / 03/09/2014 - 16:00
Følg os på IFA 2014

IFA-messen i Berlin er elektronikbranchens største publikumsmesse, og en af de vigtigste. Hvert efterår viser en næsten samlet branche alle de nye produkter, som dukker op i butikkerne resten af året.

De store mærker er altid til stede, og Samsung, LG, Sony, Panasonic, Philips og mange andre, ser deres snit til at debutere spektakulære produkter. Som buede tv-skærmer i alle størrelser.

Nogle af de nye produkter er allerede lanceret, men det store nyhedsudslip starter med giganternes pressekonferencer den 3. og 4. september.

På IFA 2014 er det ventet, at vi se stadigt faldende priser på 4K-TV, i alle størrelser, og en ny generation – forhåbentlig meget bedre, smart-ure, tablets, mobiltelefoner, hovedtelefoner og ikke mindst trådløse anlæg og højttalere.

L&B’s redaktion er til stede på IFA 2014, og rapporterer dagligt fra messen. Så følg med her for at læse alt om efterårets nye elektronikprodukter og trends.

Vores hjemmesider opdateres flere gange dagligt, så længe IFA kører.

Læserne opfordres til at skrive i kommentarfeltet herunder, hvis der er noget, som man ønsker, at vi tager et nærmere kig på.

Lasse Svendsen
(f. 1965): Chefredaktør. Lasse har arbejdet for Lyd & Billede siden 1999. Han har også skrevet om foto for magasinet Fotografi og om hi-fi for Audio Video, ligesom han har erfaring som biljournalist fra bladet Drive. Det hele startede i 1980 med en Garrard-pladespiller, en Tandberg-receiver og et par Jamo-højttalere. Lasse har desuden stor erfaring fra hi-fi-branchen og skriver i dag mest om foto, hi-fi, computere og lyd, men også om biler.

Skriv din kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Lyd & Billede
Scroll to Top