Foto & Video Hi-fi Hjemmebiograf Hovedtelefoner Højttalere TV

nyhed

Trådløse nyheder fra Jabra

Tydelige modelforskelle i Elite-serien, hvor der satses stærkt på lydkvalitet.

Skrevet af / 10/01/2018 - 08:39
Trådløse nyheder fra Jabra

Målet med den nye Jabra Elite-serie er at kombinere hovedtelefoner, der lyder godt med musik, og headsets af god kvalitet, der også er velegnet til talestyring. Serien består af tre modeller, in-ear hørepropperne Elite 45e (E som “Earpiece”), Elite 65t (T for “True wireless”) og sportshørepropperne Elite Active 65t. Lyden kan tilpasses med Jabra Sound+ app’en, og de understøtter taleassistenter, nu også Amazon Alexa. Alle har to års garanti mod støv og vandskader.

Trådløse Elite 45e med nakkebånd. Foto: Jabra

 

Propper til musik og samtale med en mikrofonløsning, der leverer den bedste opkaldskvalitet. En blød halsrem holder dem på plads og huser batteri og fjernbetjening. Jabra Elite 45e vil blive lanceret i april for 799 kroner.

Helt trådløse Elite 65t. Foto: Jabra

 

Dette er Jabras tredje generation af helt trådløse hørepropper. Sammenlignet med Jabra Elite Sport har de bedre batterilevetid (5 timer på en opladning), og de kan oplades yderligere to gange i ladeetuiet. De vil blive frigivet i januar for 1.299 kroner.

Sportshørepropperne Elite Active 65t. Foto: Jabra

 

Ud over fordelene ved Elite 65t har den aktive model en speciel træningstilstand. De sidder desuden mere stabilt takket være en speciel belægning og har et accelerometer til at tracke træningen. Endelig er de endnu mere sved- og skidtbeskyttede (IP56). Jabra Elite Active 65t udsendes i april for 1.499 kroner.

Jonas Ekelund
(f. 1969): Journalist og nyhedsredaktør. Jonas har arbejdet for Lyd & Billede siden 2007 og skriver om det meste, der kan kaldes bærbart, dvs. smartphones, trådløse højttalere og hovedtelefoner. Indimellem trænger hans tests sig ind på kollegernes områder – multirumslyd, hjemmebiograf og foto. Jonas startede sin karriere som tech-journalist på IDG og har skrevet for PC för Alla, Internetworld og det, der senere blev til M3.

Skriv din kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Scroll to Top