Foto & Video Hi-fi Hjemmebiograf Hovedtelefoner Højttalere TV

Nyhed

Fjernstyr din strøm

D-Links smarte strømudtag og stikdåse tilkobles hjemmenetværket og fjernstyres med mobilen.

Skrevet af / 12/01/2018 - 11:59
Fjernstyr din strøm

Har du prøvet at forlade hjemmet og pludselig komme i tvivl om, hvorvidt du huskede at slukke kaffemaskinen? Og hvad med strygejernet?

D-Link har løsningen i form af strømudtaget Wi-Fi Smart Plug (DSP-W115) og stikdåsen Wi-Fi Smart Power Strip (DSP-W245) med fire individuelle udgange.

Dlink DSP-W115 er praktisk til for eksempel at fjernstyre kaffemaskinen. Foto: D-Link

 

Med dem kan du nemt bygge et opkoblet hjem og få kontrol over også de “dumme” produkter. I hvert fald så langt som til at tænde og slukke dem.

De nye strømprodukter giver dig mulighed for at overvåge, hvilke produkter der tændt til enhver tid, samt tænde og slukke for strømmen, selvom du er uden for hjemmets fire vægge. Dette gøres med MyDlink-app’en til Android og iOS.

Strømprodukterne kan også inkluderes i mere avancerede makrokommandoer og kommunikere med andre smarte produkter gennem taleassistenterne Amazon Alexa og Google Assistant. Hvis du har en smartphone-højttaler som Amazon Echo eller Sonos One, skal du tale med den og bede den om at tænde eller slukke for D-Link-produkterne.

Prisen for stikdåsen (W245) er 98 euro, imens enkeltudtaget W115 koster 27 euro.

dlink.com

Geir Gråbein Nordby
(f. 1978): Journalist. Gråbein har aldrig haft et fuldtidsjob, før han kom til Lyd & Billede. Her har han til gengæld været næsten halvdelen af sit liv, siden han i 2001 sendte en jobansøgning til den forkerte adresse (han ville egentlig søge job i et lydstudie af samme navn). Gråbeins ekspertise er hovedsagelig inden for hi-fi, hovedtelefoner og hjemmebiograf, men det sker, at han brillerer på andre områder.

Skriv din kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Scroll to Top