Foto & Video Hi-fi Hjemmebiograf Hovedtelefoner Højttalere TV

Nyhed

Smart højttaler fra Kygo

Denne højttaler kan styre resten af dit hjem takket være Google Assistant.

Skrevet af / 13/01/2018 - 09:44
Smart højttaler fra Kygo

2018 er året, hvor hjemmet bliver endnu mere intelligent, og vi ser smarte højttalere fra en række producenter. Tidligere har vi Sonos One, Amazon Echo, og Apple HomePod skal være “lige rundt om hjørnet”. Fælles for dem alle er, at de forbinder til hjemmenetværket, og du kan tale med dem for at afspille musik, få oplysninger om trafik og vejr og endda styre andre smarte ting i hjemmet. Og nu er det Kygos tur til at deltage i sjov med B9 / 800.

Kygo, alias Kyrre Gørvell-Dahll, var til stede i Las Vegas under afsløring af smart-højttaleren B9 / 800. Foto: Johannes Lovund

 

Kygo er først og fremmest en verdenskendt popstjerne, men har for nylig lanceret sine egne hovedtelefoner under varemærket Kygo Life. Nu er tiden kommet for at udvide med den talestyrede højttaler B9 / 800.

Test: Kygo A9 / 600 Trådløse Hovedtelefoner

Med den nye højttaler kan du streame musik fra forskellige streaming- og netradiostationer ved hjælp af stemmekommandoer. Men du kan også bede den om at tænde fjernsynet, dæmpe lyset eller bede om vejrudsigten. For eksempel. Det er takket være Google Assistant direkte indlejret i højttaleren. Den taler ikke dansk endnu, hvilket sætter sine begrænsninger, men det ændres hurtigt. Hvis Google Assistant ikke kan besvare et spørgsmål, vil den i øvrigt forsøge at finde løsningen med Googles søgemaskine.

 

Den kompakte Kygo B9 / 800 passer lige så godt vandret. Foto Johannes Lovund

 

Juster lydbilledet
Ud over Google Assistant er Kygo B9 / 800 kompatibel med Kygo Sound App, som giver dig mulighed for at justere lydbilledet og opdatere softwaren i produktet. Desuden er højttaleren vandtæt med IPX7-certificering, hvilket betyder at det kan modstå vand i en dybde på en meter i 30 minutter. Den kan med andre ord også bruges som udendørshøjttaler, og bådejere skal kunne bruge den på dækket. Så det er godt, at den også er bærbart med batteridrift!

Foto: Johannes Lovund

 

Nødlader
Højttaleren har en opladningsfunktion til mobiltelefoner og tablets, og har multirumsfunktionalitet med Google Chromecast og Wi-Fi-forbindelse. Den kan demed også integreres i systemer med højttalere af andre mærker, så længe de også understøtter Chromecast.

Produktet er tilgængeligt “om kort tid”. Vi kender ikke prisen, men dyrere end Sonos One til 1.700 kroner burde den ikke være.

kygolife.com

Geir Gråbein Nordby
(f. 1978): Journalist. Gråbein har aldrig haft et fuldtidsjob, før han kom til Lyd & Billede. Her har han til gengæld været næsten halvdelen af sit liv, siden han i 2001 sendte en jobansøgning til den forkerte adresse (han ville egentlig søge job i et lydstudie af samme navn). Gråbeins ekspertise er hovedsagelig inden for hi-fi, hovedtelefoner og hjemmebiograf, men det sker, at han brillerer på andre områder.

Skriv din kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Læs videre med LB+

Tilbud

LB+ Total

Fuld adgang til alt indhold på Lyd & Billede og L&B Home

LB+

Fuld adgang til alt indhold på Lyd & Billede

LB+ Home

Fuld adgang til alt indhold på L&B Home

29,- / for 30 dage
87,- / mnd
50,- / mnd
Med et abonnement får du også:
  • Adgang til mere end 7.500 produkttests!
  • Store rabatter hos vores samarbejdspartnere i LB+ Fordelsklub
  • Ugentlige nyhedsbreve med seneste nyheder/li>
  • L&B TechCast – en podcast fra L&B
  • Deaktivering af annoncer
Vi har ingen bindingsperiode, du kan sige abonnementet op, når du vil.
Scroll to Top