Nyhed

LG’s 2021 TV-modeller er snart i butikkerne

Nyt år, nyt TV? LG melder, at de starter udrulningen af årets nye TV-modeller allerede i marts.
forfatter

Et nyt år bringer selvfølgelig også en række nye TV-modeller med sig. Men i år ser det ud til, at flere af de nye modelserier kommer tidligere end ventet.

Årets TV-nyheder fra LG inkluderer et bredere udvalg af skærmstørrelser, et nyt “Evo” OLED-panel med højere lysstyrke og ikke mindst flere modeller med den splinternye QNED Mini Led-teknologi.

Og vi behøver ikke vente længe: Udrulningen af nye modeller starter allerede i marts, annoncerer LG i en pressemeddelelse.

QNED: Mere TV-nyt fra LG LG planlægger flere toptrimmede LCD-skærme med den nye Mini LED-teknologi i 2021.
De første QNED Mini LED-modeller vil blive lanceret i andet kvartal 2021, melder LG. (Foto: LG)

Et væld af 2021-modeller på vej

LG var en af de mange TV-producenter, som præsenterede deres første 2021-modeller på CES-messen i januar. Normalt skal vi helt hen i april-maj, før vi ser de første modeller i handelen. Men i år kan det ske tidligere end sædvanligt.

Ifølge det Lyd & Billede kender til, er flere producenter og forhandlere ved at løbe tør for mange af de mest populære modeller fra sidste år. Det skyldes en ekstra stor TV-efterspørgsel i corona-året 2020. Fabrikkerne har derfor formentlig været nødt til at igangsætte produktionen af nye modeller noget tidligere end normalt.

Her ser du en del af LG’s udvalg af 2021-modeller. (Foto: LG)

De første modeller i LG’s 2021-serie forventes at være tilgængelige i butikkerne fra og med marts. Pressemeddelelsen angiver ikke, nøjagtig hvilke modelserier det drejer sig om, men vi antager, at det er de første OLED-modeller. De øvrige modeller vil blive lanceret i løbet af året, deriblandt QNED Mini LED-modellerne, som kommer i andet kvartal 2021, fortæller LG.

De nøjagtige datoer for tilgængelighed i Danmark vil ifølge LG blive annonceret “i god tid før hver produktlancering”. På Lyd & Billede-redaktionen ser vi naturligvis frem til at få de nye LG-modeller til test.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

forfatter

Audun Hage

(f. 1981): Redaktionschef. Audun blev ansat som journalist på Lyd & Billede i 2004 og har spillet en aktiv rolle i udviklingen af Lyd & Billede som magasin og website. Audun er ekstremt kvalitetsbevidst og kendt for sine kræsne ører og sit skarpe blik. Som redaktionschef holder han et vågent øje med alt, hvad journalisterne skriver. Han er også ansvarlig for Lyd & Billedes TV-tests.