Foto & Video Hi-fi Hjemmebiograf Hovedtelefoner Højttalere TV

Nyhed

Specielle hørepropper fra JBL

JBL vil forbedre lytteoplevelsen med de åbne hørepropper Soundgear Sense. Nye, budgetvenlige hovedtelefoner med ANC er også på vej.

Skrevet af / 31/08/2023 - 09:50
Specielle hørepropper fra JBL

JBL Soundgear Sense lader dig høre musikken, samtidig med at du tager omgivelserne ind. Med specielle 16,2 mm drivere og en basforstærkende algoritme er JBL Soundgear Sense designet til at give åben og god lyd, samtidig med at basgengivelsen bevares.

Ikke ulig teknologien i for eksempel FiiO JW1.

Justerbar pasform

Ørekrogene giver mulighed for at justere størrelse og pasform. De åbne hørepropper hviler komfortabelt i ørerne uden at blokere øregangen. Formen er designet til at minimere lydlækage, selv om de er åbne, og pasformen skulle gøre det muligt at have dem på i lang tid ad gangen.

JBL Soundgear Sense er beregnet til brug i de fleste situationer, uanset om det er “ude i naturen, på kontoret eller i midten af et travlt bybillede.”

Soundgear Sense har multipunktstilslutning, så de kan tilsluttes til to enheder samtidig og bevæge sig problemfrit mellem dem.

Fire integrerede mikrofoner skal give god samtalekvalitet, og støjteknologien skal fungere, “uanset hvilket miljø du befinder dig i”.

IP54-klassificeringen gør hørepropperne modstandsdygtige over for støv, regn, vind og sved, og den aftagelige nakkebøjle holder dem på plads under træningen.

Foto: Geir Gråbein Nordby

Omgivelseslyd

“Funktioner som Ambient Aware er blevet så populære i vores TWS-hørepropper, at vi ønskede at tage det til næste niveau og skabe et åbent design, der giver en naturlig forbindelse med omverdenen,” siger Carsten Olesen, President of Consumer Audio hos Harman.

Mon JBL har ladet sig inspirere af de specielle, åbne hørepropper fra Sony LinkBuds? Tilsvarende hørepropper fra Shokz er også på markedet.

JBL LIVE 770NC- enhanced
JBL Live 770NC. Foto: JBL

Bedre støjreduktion fra billigere JBL-hovedtelefoner

JBL lancerer også de prisvenlige Live 770NC og JBL Live 670NC til folk, der vil have musikken ind, men holde støjen ude. Nu er der ikke ligefrem mangel på støjreducerende hovedtelefoner i verden, men JBL lover, at netop disse fungerer særligt godt med hensyn til adaptiv støjreducering, hvor hovedtelefonerne justerer mængden af støjreducering baseret på omgivelserne og dine egne lyttevaner.

JBL Live 770NC. Foto: Geir Gråbein Nordby

Derudover har de såkaldt Smart Ambient-teknologi, som giver dig mulighed for at tilpasse, hvor meget af dine omgivelser du vil lukke ind i stedet. Her bruges støjreduktionen omvendt, hvor lyde udefra forstærkes i stedet for at dæmpes.

Forskellen på de to hovedtelefoner er primært pasformen, hvor JBL Live 770NC omslutter ørerne helt (over ear), mens JBL Live 670NC sidder udenpå (on ear).

JBL Live 670NC. Foto: Geir Gråbein Nordby

Begge hovedtelefoner har såkaldt spatial sound, dvs. et 360-graders lydbillede; de tilpasser sig brugerens hørelse, og de har en imponerende lang batteritid på op til 50-65 timer, afhængigt af hvor meget støjreduceringen bruges.

JBL Soundgear Sense, Live 770NC og Live 670NC: Priser og tilgængelighed

JBL Soundgear Sense kommer i sort og hvid fra slutningen af september. Prisen vil være 1.200 kroner.

JBL Live 770NC og Live 670NC vil også være tilgængelige i slutningen af september til en pris på henholdsvis 1.300 og 1.000 kroner.

Mere info: jbl.com

 

Geir Gråbein Nordby
(f. 1978): Journalist. Gråbein har aldrig haft et fuldtidsjob, før han kom til Lyd & Billede. Her har han til gengæld været næsten halvdelen af sit liv, siden han i 2001 sendte en jobansøgning til den forkerte adresse (han ville egentlig søge job i et lydstudie af samme navn). Gråbeins ekspertise er hovedsagelig inden for hi-fi, hovedtelefoner og hjemmebiograf, men det sker, at han brillerer på andre områder.

Skriv din kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Hårdføre hørepropper

Disse spiller i 100 timer

Creatives nyeste har et partytrick

Åbne hørepropper fra Beyerdynamic

Det kribler i fingrene efter disse

Vi er de bedste - siger Huawei

Uhørt lang batteritid til prisen!

Jabras bedste hørepropper bliver endnu bedre

Head-fi: Tjek disse hovedtelefoner!

Nye produkter - og nye rygter - fra Creative

Hovedtelefoner vil revolutionere måden du lytter på

Oplev Sennheiser indefra

Scroll to Top