Foto & Video Hi-fi Hjemmebiograf Hovedtelefoner Højttalere TV

Nyhed

Sony LinkBuds S x Olivia Rodrigo er præcis hvad du tror

En Olivia Rodrigo-version af Sony LinkBuds S er nu tilgængelig. I en slags pink og lilla marmorfinish, med sin egen lydsignatur.

Skrevet af / 11/11/2023 - 07:00
Sony LinkBuds S x Olivia Rodrigo er præcis hvad du tror

Sony har indgået et samarbejde med Olivia Rodrigo for at give os LinkBuds S x Olivia Rodrigo-hørepropperne. Med andre ord, en særlig Rodrigo-version af deres fremragende ørepropper, LinkBuds S.

Popkunstneren Olivia Rodrigo kan vel godt siges at være den største kunstner i verden lige nu. Hun er kun 20 år gammel, har allerede udgivet to fuldlængdealbum og er også den første kunstner i verden, hvor alle (!) sange er streamet nok til at komme ind i top 40-sektionen af Billboard Top 100. Var der nogen, der sagde, at børn ikke lytter til hele albums?

Sony LinkBuds S er skabt til komfort og er blandt de bedste til omgivende lyd, der lukker verden ind i dine ører. Derudover har de en kompetent nok støjreduktion, og vi kan også meget godt lide lyden. Med andr ord: Et rigtigt kinderæg.

Sony Linkbuds x Olivia Rodrigo 6
(Foto: Sony)

Pink og lilla

Olivia Rodrigo-versionen kommer i et helt nyt design, nemlig tofarvet pink og lilla, med marmornuancer.

Sony hævder at have tænkt på miljøet, da plasten i stikkene og opladningsæsken er fremstillet af fabriksaffald, genbrugte plastflasker og plastmaterialer fra biler. Dette skaber også variationer i materialet, hvilket gør hvert par unikt.

Men det er ikke bare en ny farve. Olivia Rodrigo-versionen har sin egen EQ-indstilling, som er blevet justeret af kunstneren selv i samarbejde med hendes producer Daniel Nigro. De mener, at dette er den bedste lydindstilling til at lytte til hendes seneste album Guts and Sour.

Sony Linkbuds x Olivia Rodrigo lifestyle
(Foto: Sony)

Sony LinkBuds S x Olivia Rodrigo: Pris og tilgøngelighed

LinkBuds S x Olivia Rodrigo-hørepropperne leveres fra den 21. november og kan forudbestilles nu. Du kan f.eks. få dem via kunstnerens hjemmeside for 199 dollars plus forsendelse og moms. Da vi forsøgte at bestille, fik vi at vide, at de ikke sendes til vores land, men der er masser af muligheder for dem, der virkelig gerne vil have dem. Desværre er hørepropperne ikke tilgængelige hos nordiske forhandlere.

Mere info: sony.com

Sony Linkbuds x Olivia Rodrigo lifestyle 2 Sony Linkbuds x Olivia Rodrigo lifestyle 4 Sony Linkbuds x Olivia Rodrigo 1 Sony Linkbuds x Olivia Rodrigo 2 Sony Linkbuds x Olivia Rodrigo 3 Sony Linkbuds x Olivia Rodrigo 4 Sony Linkbuds x Olivia Rodrigo 5
<
>
(Foto: Sony)
Geir Gråbein Nordby
(f. 1978): Journalist. Gråbein har aldrig haft et fuldtidsjob, før han kom til Lyd & Billede. Her har han til gengæld været næsten halvdelen af sit liv, siden han i 2001 sendte en jobansøgning til den forkerte adresse (han ville egentlig søge job i et lydstudie af samme navn). Gråbeins ekspertise er hovedsagelig inden for hi-fi, hovedtelefoner og hjemmebiograf, men det sker, at han brillerer på andre områder.

Skriv din kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Disse spiller i 100 timer

Creatives nyeste har et partytrick

Åbne hørepropper fra Beyerdynamic

Det kribler i fingrene efter disse

Vi er de bedste - siger Huawei

Uhørt lang batteritid til prisen!

Jabras bedste hørepropper bliver endnu bedre

Head-fi: Tjek disse hovedtelefoner!

Nye produkter - og nye rygter - fra Creative

Hovedtelefoner vil revolutionere måden du lytter på

Oplev Sennheiser indefra

Sonos havde et es i ærmet

Scroll to Top