TESTS GUIDES FILM & TV HØJTTALERE TV HOVEDTELEFONER HI-FI FOTO SMART HOME HJEMMEBIOGRAF COMPUTER MOBIL GAMING
Nyhed

Nothing lancerer hørepropperne Ear (stick)

Designet er inspireret af læbestift.

forfatter
Publiceret 26/10/2022 - 17:23

Den lille tech-virksomhed Nothing med OnePlus-stifter Carl Pei i spidsen er klar med sit tredje produkt efter hørepropperne Nothing Ear (1) og mobiltelefonen Nothing Phone (1).

Læs også Nothing – har de noget på? Sjældent har et par små trådløse hørepropper været så meget i rampelyset som Nothing Ear (1).

Der er tale om endnu et lydprodukt, nemlig endnu et sæt hørepropper, som har fået navnet Nothing Ear (stick). Her refereres der til etuiet, der er designet med inspiration fra læbestifter og har “en unik, men funktionel, twist-åbning”, siger Carl
Pei, CEO og medstifter af Nothing i en pressemeddelelse.

Hvor Nothing Ear (1) var klassiske støjdæmpende hørepropper med bløde, fleksible øredutter, kommer Nothing Ear (stick) i stedet i et halvt in-ear-design og skal ifølge producenten sidde “mindre påtrængende i øregangen”. Med andre ord er der tale om samme type hørepropper som Apple AirPods.

Læs også Stor ståhej for ingenting Kan en smartphone være modig, varm og sjælfuld?
Nothing Phone (1)

Men alligevel skal propperne sidde behageligt, lover Nothing, som forklarer, at de er lette (blot 4,4 g per prop) samt ergonomisk formede og testet på over 100 personer.

Nothing Ear (stick)
Etuiet er designet med inspiration fra læbestifter og har “en unik, men funktionel, twist-åbning”. (Foto: Nothing)

Lyd

Men det hele skal ikke handle om design. For Nothing lover også god lyd og forklarer i sin pressemeddelelse, at Ear (stick) takket være deres 12,6 mm dynamiske drivere leverer “fyldig dybde, klare højder og fede detaljer”.

Dertil kommer den såkaldte Bass Lock Technology, som ved hjælp af software måler brugerens unikke øregangsform og øreproppernes pasform og registrerer, hvor meget bas der går tabt under brug. Herefter indstilles Equalizer-kurven automatisk til det optimale niveau for den pågældende bruger.

Betjening og specifikationer

Har man en Nothing phone (1) er alle indstillinger og funktioner integreret i mobilen. Alle andre smartphones kan betjene Nothing Ear (stick) ved hjælp af den nye Nothing X-app.

Nothing lover, at hørepropperne kan spille i syv timer på en opladning. Det læbestikformede etui indeholder strøm nok til yderligere 22 timers musikafspilning, når det er fuldt opladet. Lader man propperne i etuiet i blot ti minutter skal det være nok til to timers musiklytning.

Hørepropperne er IP54-certificerede og kan dermed modstå støv, vand og sved.

Nothing Ear (stick)
Ear (stick) har en nydesignet antenne, der sidder længere væk fra ansigtet for at
minimere signalblokering. (Foto: Nothing)

Pris og tilgængelighed

Nothing Ear (stick) kan købes fra den 4. november. Prisen er 949 kroner.

Skriv en kommentar

forfatter

Peter Gotschalk

(f. 1973): Strategidirektør for Publish AS og journalist. Peter har arbejdet for Lyd & Billede siden 2012. Han har været aktiv som tech-journalist for talrige medier siden 1998, bl.a. som chefredaktør for gadget-magasinet GEAR og som journalist for magasinerne PC World og Privat Computer. Peter skriver om smartphones og andre bærbare enheder samt om teknologisk innovation, herunder 5G, elektronisk mobilitet og smarte hjem.
MSI RTX 40: Ny prisvindende serie af bærbare Tag springet til det enestående med de nye grafikkort i GeForce RTX 40-serien og 13. generation Intel Core-processorer.
lbpluss
En storm i et glas vand Argon Audio Quiet Storm ligner et sæt dyrere hovedtelefoner. Lyden står dog ikke mål med designet.
lbpluss
Proffer behøver ikke at betale mere Beyerdynamic DT 900 Pro X er for proffer og entusiaster, de er letdrevne med billigt udstyr, og de lyder meget dyrere, end prislappen giver indtryk af.
Hovedtelefoner for musikelskere De ser ud som før, men lyden er bedre end nogensinde i Sennheisers nyeste hovedtelefoner.
Disse hovedtelefoner er ikke som andre HiFiMAN Audivina er noget så sjældent som et par lukkede hovedtelefoner med planmagneter som drivere.
Råt, småt og godt fra Huawei Nu kommer efterfølgeren til FreeBuds 4i
Følg Lyd & Billede