TESTS GUIDES FILM & TV HØJTTALERE TV HOVEDTELEFONER HI-FI FOTO SMART HOME HJEMMEBIOGRAF COMPUTER MOBIL GAMING
Nyhed

Luksuriøse hørepropper fra B&O

Med Beoplay EX lover Bang & Olufsen deres mest alsidige trådløse hørepropper hidtil.

forfatter
Publiceret 19/04/2022 - 17:07

Med Bang & Olufsens produkter følger ofte en høj luksusfølelse, og Beoplay EX er ingen undtagelse, i hvert fald hvis vi skal tro billederne. De overgår Beoplay E8 i pris og kvalitet, og skal derfor ses som en søskendemodel til hovedtelefonflagskibet Beoplay HX og desuden gaming-headsettet Beoplay Portal.

BO Beoplay EX gold Graabein 2
Foto: Geir Gråbein Nordby

Beoplay EX adskiller sig fra tidligere Bang & Olufsen-hørepropper ved at have mikrofoner, der stikker ud. Ligesom på Apples AirPods Pro, bare med firkantede mikrofonstænger i stedet for runde. Den nye model er designet af Thomas Bentzen, og formen og den lille størrelse skal “sikre komfortabel og stabil brug i timevis, uden behov for justeringer”.

BO Beoplay EX lifestyle3 scaled 1
(Foto: Bang & Olufsen)

Statement-produkt

Med en spejllignende glasfront og en børstet aluminiumring satser den danske luksusproducent på, at Beoplay EX bliver et “statement-produkt”. Hørepropperne fås i farverne Black Anthracite (sort), Gold Tone (guld) og Anthracite Oxygen (sort og blå), og de kommer i et matchende lade-etui i børstet aluminium, som er i en praktisk lommestørrelse.

Læs også Hovedtelefoner til både musik og spil Bang & Olufsen prøver at slå to fluer med ét smæk ved at lave en kombination af gaming-headset og hovedtelefoner.

Store drivere

Ifølge B&O giver Beoplay EX ægte cremelyd, bl.a. fra store 9,2 mm drivere – de største, Bang & Olufsen nogensinde har brugt i trådløse hørepropper. Det normale er 6-8 mmm, så vi regner med, at disse hørepropper ikke har noget problem med at flytte den luft, de skal, i basområdet.

BO Beoplay EX black 989x557 1 BO Beoplay EX Anthracite Oxygen4 989x556 1 BO Beoplay EX gold4 989x557 1
<
>
Anthracite Oxygen. (Foto: Bang & Olufsen)

Adaptiv støjreduktion

Vi bliver lovet superb lyd, “uanset om du bruger dem på kontoret, på farten, i fitnesscentret eller derhjemme”. Aktiv adaptiv støjreduktion skal vælge den bedste mængde støjdæmpning i enhver situation, og man kan selvfølgelig overstyre den, som man vil.

Læs også Støjfrie Beopropper Bang & Olufsen har lavet sine første helt trådløse hørepropper med elektronisk støjreduktion.

Op til 20 timers spilletid

Den samlede spilletid fra Beoplay EX er opgivet til 20 timer inklusive opladning fra etuiet, mens man får seks timer alene i propperne, med ANC tændt. Mere behøver man ikke, mener vi.

Der sidder tre mikrofoner i hver høreprop for bedst mulig støjreduktion og samtalelyd. Der er også indbygget en separat “stemmefunktionalitet”, hvilket vi regner med er såkaldt sidetone, som gør, at man kan høre sin egen stemme gennem hørepropperne under samtaler. Praktisk.

BO Beoplay EX Anthracite Oxygen 989x1058 1
(Foto: Bang & Olufsen)

Multipunkt

Hørepropperne har Bluetooth 5.2, altså den nyeste version, hvilket bl.a. vil sige, at de kan kobles til to enheder samtidig. Også kendt som multipunktstilslutning. Det betyder, at man f.eks. kan afspille musik fra mobilen, som så automatisk går på pause, hvis et Zoom-opkald startes på PC’en.

Med IP57-certificering er Beoplay EX både støv- og vandtætte, hvilket også betyder, at de kan tåle saltvand.

BO Beoplay EX black4 scaled 1 BO Beoplay EX Anthracite Oxygen3 scaled 1 BO Beoplay EX gold3 scaled 1
<
>
Anthracite Oxygen. (Foto: Bang & Olufsen)

Pris og tilgængelighed

Bang & Olufsen Beoplay EX koster 2.999 kroner og bliver tilgængelige den 5. maj.

Mere info: bang-olufsen.com

Kommentarer

Subscribe
Notify of
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments
Farvel, støj! Sony overgår sig selv med de nye WH-1000XM5. Klasseledende støjreduktion, bedre lyd og bedre komfort end nogensinde.
Shure giver gylden lyd til lavpris Shure Aonic 40 går efter deres egen storebror, og på enkelte områder har den billigere model overtaget.
PSB-hovedtelefoner tilpasser sig din hørelse PSB M4U 8 MKII har digital støjreduktion og tilpasser sig brugerens hørelse. Men de er ikke uden svagheder.
Verdenspremiere: Sennheiser har gjort det igen Sennheiser har endnu en gang forbedret deres bedste trådløse hørepropper. Momentum True Wireless 3 er en sand fornøjelse.
Din sidste hovedtelefonforstærker Med T+A HA 200 til at styre lyden får hovedtelefonerne en opgradering af de sjældne. Denne forstærker er så god, at det nærmest ikke er til at fatte!
B&O-hørepropper til at savle over Med Beoplay EX lover Bang & Olufsen deres mest alsidige trådløse hørepropper hidtil.
Følg Lyd & Billede
Send this to a friend