Foto & Video Hi-fi Hjemmebiograf Hovedtelefoner Højttalere TV

Nyhed

IFA 2023: Happy Plugs Joy Pro

Har sin egen gamingtilstand.

Skrevet af / 04/09/2023 - 13:59
IFA 2023: Happy Plugs Joy Pro

Der er glæde hos folkene fra Happy Plugs i Stockholm. Det glade firmas varemærke er farverige hørepropper, der skiller sig ud på gaden. De koster ikke meget og sælger godt, så de er synlige, og hvis du ser et par babyblå eller lilla hørepropper, er det helt sikkert Happy Plugs.

Men deres nyeste model vil nok ikke blive set lige så godt i mængden af AirPods derude. Happy Plugs Joy Pro fås kun i sort eller hvid, ikke i en munter lyserød version.

Som navnet antyder, er Pro en mere seriøs model, og den første fra Happy Plugs med aktiv støjreduktion.

Gaming mode

(Foto: Lasse Svendsen)

Du kan vælge sort eller hvid, og ud over støjreduktion har Pro-modellen en funktion, du ikke finder på mange andre hørepropper. I hvert fald ikke i denne prisklasse.

En gaming mode, dvs. en low latency game mode, der fjerner den lydforsinkelse, som alle Bluetooth-enheder har. Det betyder, at du kan spille spil med lyd i realtid uden den irriterende forsinkelse.

Hørepropperne har også medhør, eller transparency mode, som lader lyden gå igennem, når man rejser i trafikken eller bare gerne vil høre, hvad folk siger.

Fire mikrofoner opfanger lyde og bruges både til aktiv støjreduktion, og når du taler i mobiltelefon med hørepropperne.

Overraskende billige

(Foto: Lasse Svendsen)

Pro-modellen kan også tåle sved og skulle fungere godt til træning. Batteritiden er opgivet til 7-8 timer, eller 25 timer med strøm fra etuiet. Oplades med et USB-kabel.

Lyden kommer fra en 10 mm enhed, hvilket også er ret usædvanligt i denne klasse. Happy Plugs Joy Pro koster ikke mere end 499 kroner.

Lukas Seglert med den farverige Happy Plugs Joy. (Foto: Lasse Svendsen)
Læs også 8 trådløse hørepropper til en slunken pengepung Cut kablet - ikke lyden! Vi har været på jagt efter de bedste hørepropper til dig med et stramt budget.
Lasse Svendsen
(f. 1965): Chefredaktør. Lasse har arbejdet for Lyd & Billede siden 1999. Han har også skrevet om foto for magasinet Fotografi og om hi-fi for Audio Video, ligesom han har erfaring som biljournalist fra bladet Drive. Det hele startede i 1980 med en Garrard-pladespiller, en Tandberg-receiver og et par Jamo-højttalere. Lasse har desuden stor erfaring fra hi-fi-branchen og skriver i dag mest om foto, hi-fi, computere og lyd, men også om biler.

Skriv din kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Dyson lancerer sine første hovedtelefoner

Hårdføre hørepropper

Disse spiller i 100 timer

Creatives nyeste har et partytrick

Åbne hørepropper fra Beyerdynamic

Det kribler i fingrene efter disse

Vi er de bedste - siger Huawei

Uhørt lang batteritid til prisen!

Jabras bedste hørepropper bliver endnu bedre

Head-fi: Tjek disse hovedtelefoner!

Nye produkter - og nye rygter - fra Creative

Hovedtelefoner vil revolutionere måden du lytter på

Scroll to Top