Foto & Video Hi-fi Hjemmebiograf Hovedtelefoner Højttalere TV

Nyhed

Huawei FreeClip – innovative åbne hørepropper

Huawei FreeClip-hørepropperne skiller sig ud med et ukonventionelt design, der lægger vægt på komfort og opmærksomhed på dine omgivelser.

Skrevet af / 14/12/2023 - 12:26
Huawei FreeClip – innovative åbne hørepropper

Huawei FreeClip-hørepropperne har en særlig form med to runde enheder, der er forbundet med en buet bro, som fastgøres til siderne af øret. Huawei har analyseret tusindvis af øredata for at optimere pasformen. Broen er lavet af et særligt materiale, der tilpasser sig brugerens øre.

huawei-freeclip-2 copy
(Foto: Huawei)

Det åbne design lader lyde udefra komme ind, så brugeren kan være opmærksom på omgivelserne. Det modsatte af støjreduktion, med andre ord. Det ville være dristigt at gå imod megatrenden, hvor folk tilsyneladende ikke kan få nok af støjreduktion, hvis det ikke var fordi, at Huawei selvfølgelig også har dækket det behov gennem flere andre modeller.

Læs også Disse hørepropper bliver aldrig svedige Sony introducerer et helt nyt koncept med de åbne hørepropper LinkBuds.

I stedet henvender FreeClip sig til et nichemarked. Du elsker måske at gå ture i skoven og på markerne og vil gerne lytte til naturens lyde. Men du vil stadig gerne have noget musik – eller en podcast – i øret. Sidstnævnte kan meget vel være det foretrukne medie for brugere, der finder FreeClip tiltalende. Så kan du fokusere på dagens opgaver, hvad enten det er at høre, hvornår kaffemaskinen er færdig, være imødekommende og social over for kolleger eller tage lyden af dine omgivelser ind, når du ror rundt på søen på jagt efter gedder. Men du vil stadig gerne lytte til nyhederne eller din yndlingspodcast.

Sony var nok de første, vi kender til, til at lancere konceptet med deres LinkBuds. JBL er også kommet på banen med Soundgear Sense. Og nu Huawei.

huawei-freeclip-form-factor@2x-2 copy
God lyd skal vi få fra 10,8 mm drivere med doble magneter. Foto: Huawei

Lover god lyd

Huawei lover, at de heller ikke har glemt lydkvaliteten. Klar og detaljeret musikgengivelse opnås ved hjælp af en avanceret driver med dobbelt magnet, og en særlig stråleformning med interferensmønster betyder, at så lidt lyd som muligt lækker ud til folk omkring dig.

Hørepropperne har flere praktiske funktioner, såsom vandtæthed, touch-kontrol, equalizer-tilstande og støjreduktion ved opkald. Det virker kun på mikrofonen, så modtageren hører dig tydeligt. Det, du selv hører, bliver ikke dæmpet. Batterilevetiden er opgivet til 8 timer fra hørepropperne, med i alt 36 timer ekstra med opladningsetuiet.

huawei-freeclip-main-features-3@2x-2 copy
(Foto: Huawei)

Huwaei FreeClip: Pris og tilgængelighed

FreeClip fås i to farver: sort og lilla. De kan snart forudbestilles og vil blive sendt ud i slutningen af december. Prisen er 199 euro, og vi forventer, at den danske pris bliver omkring 1500 kroner.

Mere info: huawei.com

 

huawei-freeclip-battery-life@2x-2 copy huawei-freeclip-colour-1@2x-2 copy huawei-freeclip-secure-fit@2x-2 copy
<
>
(Foto: Huawei)
Geir Gråbein Nordby
(f. 1978): Journalist. Gråbein har aldrig haft et fuldtidsjob, før han kom til Lyd & Billede. Her har han til gengæld været næsten halvdelen af sit liv, siden han i 2001 sendte en jobansøgning til den forkerte adresse (han ville egentlig søge job i et lydstudie af samme navn). Gråbeins ekspertise er hovedsagelig inden for hi-fi, hovedtelefoner og hjemmebiograf, men det sker, at han brillerer på andre områder.

Skriv din kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Dyson lancerer sine første hovedtelefoner

Hårdføre hørepropper

Disse spiller i 100 timer

Creatives nyeste har et partytrick

Åbne hørepropper fra Beyerdynamic

Det kribler i fingrene efter disse

Vi er de bedste - siger Huawei

Uhørt lang batteritid til prisen!

Jabras bedste hørepropper bliver endnu bedre

Head-fi: Tjek disse hovedtelefoner!

Nye produkter - og nye rygter - fra Creative

Hovedtelefoner vil revolutionere måden du lytter på

Scroll to Top