TESTS GUIDES FILM & TV HØJTTALERE TV HOVEDTELEFONER HI-FI FOTO SMART HOME HJEMMEBIOGRAF COMPUTER MOBIL GAMING
Nyhed

Tag festen tilbage med Boombox 2

JBL’s mest højlydte boomblaster nogensinde kan spille i 24 timer, før den skal lades op igen.

forfatter
Publiceret 20/04/2020 - 12:45

Der vil komme en tid, hvor vi igen kan socialisere. Mens vi venter, kan tiden i isolation altid gøres mere underholdende, og JBL’s bidrag hertil er den nye Boombox 2. En trådløs boomblaster, som egentlig er en rendyrket Bluetooth-højttaler med bærehåndtag. Med kraftig lyd og party-bas lover JBL at tage vores playlister til et nyt niveau.

(Foto: JBL)

Spiller længere

Boombox 2 kan spille op til 24 timer, før den skal lade op igen. Og med indbygget powerbank kan du også oplade mobilen, mens den dundrer løs.

Højttaleren er den mest robuste i JBL-serien med en vandtæt konstruktion (IPX7), der også kan tåle at få nogle slag. Perfekt til den uforudsigelige skandinaviske sommer, med andre ord.

Ud over at JBL har forbedret lyden i forhold til deres første Boombox, er bærehåndtaget blevet forbedret. Inspireret af håndtagene på en motorcykel ligger Boombox 2 godt i hånden.

Der er også brugt nye, stærke materialer for at sikre, at højttaleren ikke går i forvrængning, “selv når musikken brager allermest løs”.

PartyBoost-funktionen gør, at højttaleren kan kobles trådløst sammen med et uendeligt antal andre, kompatible JBL-højttalere.

En slavebas på hver side er ikke bare for at se “badass” ud, men skal udligne trykket i kabinettet og dermed give dybere og mere fyldig basrespons. (Foto: JBL)

Pris og tilgængelighed

Boombox 2 kan købes nu og har en vejledende udsalgspris på 3.999 kroner. Vi har netop fået et eksemplar ind til test – lige i tide til grillsæsonen – så vi vender frygteligt tilbage om et par uger!

jbl.com

Læse hele artikkelen? eller bliv medlem af LB+.

Med LB+ får du adgang til ALT indhold på lydogbillede.dk

LB+ inkluderer
  • Over 5.000 produkttests
  • Undgå fejlkøb med vores råd og guides
  • Deltag i L&B-forummet med andre lyd- og billedentusiaster
  • Store rabatter hos vores samarbejdspartnere i LB+ Fordelsklub
  • Altid opdateret på sidste nyt
  • Nyhedsbrev direkte i din indbakke
  • L&B TechCast – en podcast af Lyd & Billede
  • Ingen bindingsperiode – opsig, når du vil!

Vi tester for dig!

forfatter

Geir Gråbein Nordby

(f. 1978): Journalist. Gråbein har aldrig haft et fuldtidsjob, før han kom til Lyd & Billede. Her har han til gengæld været næsten halvdelen af sit liv, siden han i 2001 sendte en jobansøgning til den forkerte adresse (han ville egentlig søge job i et lydstudie af samme navn). Gråbeins ekspertise er hovedsagelig inden for hi-fi, hovedtelefoner og hjemmebiograf, men det sker, at han brillerer på andre områder.

Kommentarer


Velkommen til Lyd & Billedes kommentarfelt. Vi vil gerne vide, hvad du mener. Hold dig til emnet og vær saglig, så slipper vi for at moderere indlæg. Andre spørgsmål eller synspunkter rettes til redaktionen@lydogbillede.dk.

Subscribe
Notify of
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments
Samsungs bedste soundbar på testbænken En af vores yndlings-soundbars er tilbage i en opdateret version. Samsung HW-Q995B giver fantastisk lyd til film!
Mindre og billigere Sonos-subwoofer forsinket Det kan se ud, som om Sonos' planlagte Sub Mini bliver nogle måneder forsinket.
Soundbar til få hundrede kroner Creative Stage Air V2 er en en bærbar, batteridreven soundbar til næsten ingen penge
Hvor godt lyder Samsungs ultraslanke soundbar? Samsung Ultra Slim Soundbar må være den tyndeste soundbar, vi har set, men lyden er overraskende stor! HW-S810B kan også nogle tricks, som gør den ekstra nem at placere.
En velkommen oplevelse med blødere tonalitet Vi kan kun være enige i, at teknologi skal være for alle. Men behøver man pakke den ind i sludder?
Vi tabte kæben De små KEF LSX II er de bedste trådløse stereohøjttalere i prisklassen.
Følg Lyd & Billede
Send this to a friend