Tag festen tilbage med Boombox 2

JBL’s mest højlydte boomblaster nogensinde kan spille i 24 timer, før den skal lades op igen.
Annonce
Annonce
forfatter

Der vil komme en tid, hvor vi igen kan socialisere. Mens vi venter, kan tiden i isolation altid gøres mere underholdende, og JBL’s bidrag hertil er den nye Boombox 2. En trådløs boomblaster, som egentlig er en rendyrket Bluetooth-højttaler med bærehåndtag. Med kraftig lyd og party-bas lover JBL at tage vores playlister til et nyt niveau.

(Foto: JBL)

Spiller længere

Boombox 2 kan spille op til 24 timer, før den skal lade op igen. Og med indbygget powerbank kan du også oplade mobilen, mens den dundrer løs.

Højttaleren er den mest robuste i JBL-serien med en vandtæt konstruktion (IPX7), der også kan tåle at få nogle slag. Perfekt til den uforudsigelige skandinaviske sommer, med andre ord.

Ud over at JBL har forbedret lyden i forhold til deres første Boombox, er bærehåndtaget blevet forbedret. Inspireret af håndtagene på en motorcykel ligger Boombox 2 godt i hånden.

Der er også brugt nye, stærke materialer for at sikre, at højttaleren ikke går i forvrængning, “selv når musikken brager allermest løs”.

PartyBoost-funktionen gør, at højttaleren kan kobles trådløst sammen med et uendeligt antal andre, kompatible JBL-højttalere.

En slavebas på hver side er ikke bare for at se “badass” ud, men skal udligne trykket i kabinettet og dermed give dybere og mere fyldig basrespons. (Foto: JBL)

Pris og tilgængelighed

Boombox 2 kan købes nu og har en vejledende udsalgspris på 3.999 kroner. Vi har netop fået et eksemplar ind til test – lige i tide til grillsæsonen – så vi vender frygteligt tilbage om et par uger!

jbl.com

/ registrér dig for at læse denne artikel gratis

Bekræft venligst inden tilmelding

Jeg accepterer Lyd & Billedes Vilkår og betingelser. Jeg vil gerne modtage nyhedsbreve og information. Dette kommer kun et par gange om måneden. Du kan til enhver tid afmelde dig.

eller tilmeld dig via e-mail

Glemt adgangskode? Indtast venligst din e-mailadresse. Du vil modtage en mail med et link til at lave en ny adgangskode.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

forfatter

Geir Gråbein Nordby

(f. 1978): Journalist. Gråbein har aldrig haft et fuldtidsjob, før han kom til Lyd & Billede. Her har han til gengæld været næsten halvdelen af sit liv, siden han i 2001 sendte en jobansøgning til den forkerte adresse (han ville egentlig søge job i et lydstudie af samme navn). Gråbeins ekspertise er hovedsagelig inden for hi-fi, hovedtelefoner og hjemmebiograf, men det sker, at han brillerer på andre områder.
Annonce
Annonce

Læs også

Efter optøjerne i Washington har de sociale medier taget grovfilen i brug. Er det censur eller rettidig omhu?
SoundBeamer er en lydenhed til skrivebordet, der udstråler lyd direkte til hvert øre.
Kan revolutionere billedoplevelsen fra VR-briller.
Ventilation? Vægkunst? Eller kan det have noget med akustikken at gøre? Vi giver svaret!
BMW’s kommende elbil får rørt sig på testbanen.
Cambridge Audio DacMagic 200M har MQA-dekodning og hovedtelefonforstærker.
Høretelefonerne Nova H1 er lavet til kvinder og andre, der holder af at pynte sig med øreringe.
Lillebitte sub med uanede kræfter.
Især OnePlus 9 bliver en markant opgradering i forhold til OnePlus 8, mens skærmene ikke forandrer sig meget i forhold til sidste år.
En af de mest populære Netflix-film nogensinde får snart sin opfølger(-e?).
Det kræver ikke særlige super-ører at høre forskel på hi-fi-udstyret. Enhver med en nogenlunde normal hørelse kan gøre det. Det handler alene om teknik og lidt øvelse.
De to kinesiske mobilproducenter vil fremover udvikle produkter i fællesskab.
Nu kan du glæde dig til mere pomp, pragt, intriger – og sex – blandt det bedre borgerskab i 1800-tallet.
Reporter-udgave med kevlar
Premieren på den 25. James Bond-film flyttes til efteråret.
Med endnu en global streamingaktør på det nordiske markedet optrappes kampen om streamingabonnenterne.