TESTS GUIDES FILM & TV HØJTTALERE TV HOVEDTELEFONER HI-FI FOTO SMART HOME HJEMMEBIOGRAF COMPUTER MOBIL GAMING
EFTERÅRSTILBUD: 3 UGER FOR 3 KR
Nyhed

Polk Audio MagniFi Mini AX får Dolby Atmos og DTS:X

Polk Audio har opdateret deres populære lilleput-soundbar med flere vigtige funktioner.

forfatter
Publiceret 19/03/2022 - 10:27

Kompakte soundbars er populære som aldrig før. De fylder ikke meget, men kan give en massiv forbedring af TV-lyden og behøver ikke at koste en formue. Nu er Polk Audio klar med en ny kandidat: Den superkompakte MagniFi Mini AX.

Læs også Lyder større end den ser ud Fra Polk Audio kommer Magnifi Mini – en lillebitte soundbar, der lyder, som om den er meget større.
blank

Polk Audio MagniFi Mini AX

Den nye mini-soundbar fra Polk slægter tydeligt MagniFi Mini på, som vi tidligere har testet. Vores konklusion dengang var, at den lille krabat gav ganske imponerende lyd i forhold til sin størrelse.

Arvtageren ligner meget fysisk; den er bare et par centimeter bredere og har fået et mere elegant stofbetræk. Og på lydsiden har den fået nogle vigtige funktioner: AX-versionen tilføjer bl.a. understøttelse af lydformaterne Dolby Atmos og DTS:X. Vi ved af erfaring, at disse formater kan give et betydeligt løft til surround-oplevelsen med et endnu større og mere tredimensionelt lydbillede.

Polk Audio Magnifi Mini AX
Polk Audio MagniFi Mini AX. (Foto: Polk Audio)

MagniFi Mini AX er udstyret med fem højttalerenheder, men har ligesom konkurrenten Sonos Beam (Gen 2) ingen enheder, der vender opad – såkaldte højdekanaler – kun fremad og til siden. Alligevel hævder Polk, at de har opnået et stort og omsluttende lydbillede.

Ud over at afspille 3D-lydformaterne fra Dolby og DTS er der en separat 3D Audio-funktion, som opskalerer almindelige lydformater til surround.

Læs også Lillebitte soundbar fra LG LG Eclair lover storslået surround-lyd fra en superkompakt soundbar, men formår ikke helt at indfri.
blank

AX-modellen kommer også med en dedikeret trådløs subwoofer; det er den, der tager sig af de dybeste basfrekvenser og bidrager til, at soundbaren kan gøres så lille.

Bassen kan justeres med BassAdjust, mens en separat VoiceAdjust gør det muligt at fremhæve dialoger. Polk har også inkluderet en separat natindstilling, til når man ikke vil forstyrre naboerne med for meget bas.

polk magnifiminiax complete 989x656 1 polk magnifiminiax getmaximum 989x656 1
<
>
MagniFi Mini AX har indbygget Wi-Fi og understøtter bl.a. AirPlay 2, Chromecast og Spotify Connect, hvilket gør det nemt at bruge soundbaren til musikafspilning ud over filmlyd. (Foto: Polk Audio)

Pris og tilgængelighed

Polk MagniFi Mini AX er netop blevet lanceret på det globale marked, og vi forventer, at den også vil dukke op hos nordiske forhandlere snart. Prisen er opgivet til 479 euro (ca. 3.600 kroner) inklusive subwoofer.

Polk tilbyder også de trådløse baghøjttalere SR2 til 199 euro (ca. 1.500 kroner) for dem, der vil opgradere til fuld surround-sound.

Læs også Første Atmos-soundbar fra Polk Signa S4 lover tredimensionel Atmos-lyd og krystalklare dialoger. Og den bliver tilsyneladende billig!
blank
Læse hele artikkelen? eller bliv medlem af LB+.

Med LB+ får du adgang til ALT indhold på lydogbillede.dk

LB+ inkluderer
  • Over 5.000 produkttests
  • Undgå fejlkøb med vores råd og guides
  • Deltag i L&B-forummet med andre lyd- og billedentusiaster
  • Store rabatter hos vores samarbejdspartnere i LB+ Fordelsklub
  • Altid opdateret på sidste nyt
  • Nyhedsbrev direkte i din indbakke
  • L&B TechCast – en podcast af Lyd & Billede
  • Ingen bindingsperiode – opsig, når du vil!
blank

Vi tester for dig!

3 uger 3 kr
(prøveperiode, ingen bindingstid.)
12 Måneder 672 kr
(du sparer 216 kr)
12 Måneder 895kr
(med 11 utgaver af magasinet)
blank
forfatter

Audun Hage

(f. 1981): Redaktionschef. Audun blev ansat som journalist på Lyd & Billede i 2004 og har spillet en aktiv rolle i udviklingen af Lyd & Billede som magasin og website. Audun er ekstremt kvalitetsbevidst og kendt for sine kræsne ører og sit skarpe blik. Som redaktionschef holder han et vågent øje med alt, hvad journalisterne skriver. Han er også ansvarlig for Lyd & Billedes TV-tests.

Skriv en kommentar

forfatter

Audun Hage

(f. 1981): Redaktionschef. Audun blev ansat som journalist på Lyd & Billede i 2004 og har spillet en aktiv rolle i udviklingen af Lyd & Billede som magasin og website. Audun er ekstremt kvalitetsbevidst og kendt for sine kræsne ører og sit skarpe blik. Som redaktionschef holder han et vågent øje med alt, hvad journalisterne skriver. Han er også ansvarlig for Lyd & Billedes TV-tests.
blank
Dansk tordenbrag FØRSTE TEST: Vestlyd er et nyt højttalermærke med højtråbende ambitioner. Vi har testet topmodellen.
blank
Kan være et pletskud for mange! Endelig en prisbillig Sonos-sub! Sub Mini kan være præcis, hvad du har ventet på.
Rigtig Hi-Fi til småpenge Argon Audio har opdateret sin allerede vellykkede Forte-serie. Det er den kun blevet bedre af.
blank
Ny Platinum 3G-serie fra Monitor Audio Monitor Audio fejrer 50 års jubilæum og lancerer nye flagskibshøjttalere.
blank
Ny 700-serie med højttalere fra Bowers & Wilkins Henter teknikken fra high-end højttalerne i 800-serien.
blank
Minecraft skal lokke unge til at genanvende elektronik Elgiganten og Microsoft lancerer samarbejde med spillet Minecraft i centrum. De unge brugere skal opdrages til genbrug af gamle elektronikprodukter.
Følg Lyd & Billede