Foto & Video Hi-fi Hjemmebiograf Hovedtelefoner Højttalere TV

Nyhed

Polk Audio MagniFi Mini AX får Dolby Atmos og DTS:X

Polk Audio har opdateret deres populære lilleput-soundbar med flere vigtige funktioner.

Skrevet af / 19/03/2022 - 10:27
Polk Audio MagniFi Mini AX får Dolby Atmos og DTS:X

Kompakte soundbars er populære som aldrig før. De fylder ikke meget, men kan give en massiv forbedring af TV-lyden og behøver ikke at koste en formue. Nu er Polk Audio klar med en ny kandidat: Den superkompakte MagniFi Mini AX.

Læs også Lyder større end den ser ud Fra Polk Audio kommer Magnifi Mini – en lillebitte soundbar, der lyder, som om den er meget større.

Polk Audio MagniFi Mini AX

Den nye mini-soundbar fra Polk slægter tydeligt MagniFi Mini på, som vi tidligere har testet. Vores konklusion dengang var, at den lille krabat gav ganske imponerende lyd i forhold til sin størrelse.

Arvtageren ligner meget fysisk; den er bare et par centimeter bredere og har fået et mere elegant stofbetræk. Og på lydsiden har den fået nogle vigtige funktioner: AX-versionen tilføjer bl.a. understøttelse af lydformaterne Dolby Atmos og DTS:X. Vi ved af erfaring, at disse formater kan give et betydeligt løft til surround-oplevelsen med et endnu større og mere tredimensionelt lydbillede.

Polk Audio Magnifi Mini AX
Polk Audio MagniFi Mini AX. (Foto: Polk Audio)

MagniFi Mini AX er udstyret med fem højttalerenheder, men har ligesom konkurrenten Sonos Beam (Gen 2) ingen enheder, der vender opad – såkaldte højdekanaler – kun fremad og til siden. Alligevel hævder Polk, at de har opnået et stort og omsluttende lydbillede.

Ud over at afspille 3D-lydformaterne fra Dolby og DTS er der en separat 3D Audio-funktion, som opskalerer almindelige lydformater til surround.

Læs også Lillebitte soundbar fra LG LG Eclair lover storslået surround-lyd fra en superkompakt soundbar, men formår ikke helt at indfri.

AX-modellen kommer også med en dedikeret trådløs subwoofer; det er den, der tager sig af de dybeste basfrekvenser og bidrager til, at soundbaren kan gøres så lille.

Bassen kan justeres med BassAdjust, mens en separat VoiceAdjust gør det muligt at fremhæve dialoger. Polk har også inkluderet en separat natindstilling, til når man ikke vil forstyrre naboerne med for meget bas.

polk magnifiminiax complete 989x656 1 polk magnifiminiax getmaximum 989x656 1
<
>
MagniFi Mini AX har indbygget Wi-Fi og understøtter bl.a. AirPlay 2, Chromecast og Spotify Connect, hvilket gør det nemt at bruge soundbaren til musikafspilning ud over filmlyd. (Foto: Polk Audio)

Pris og tilgængelighed

Polk MagniFi Mini AX er netop blevet lanceret på det globale marked, og vi forventer, at den også vil dukke op hos nordiske forhandlere snart. Prisen er opgivet til 479 euro (ca. 3.600 kroner) inklusive subwoofer.

Polk tilbyder også de trådløse baghøjttalere SR2 til 199 euro (ca. 1.500 kroner) for dem, der vil opgradere til fuld surround-sound.

Læs også Første Atmos-soundbar fra Polk Signa S4 lover tredimensionel Atmos-lyd og krystalklare dialoger. Og den bliver tilsyneladende billig!
Audun Hage
(f. 1981): Redaktionschef. Audun blev ansat som journalist på Lyd & Billede i 2004 og har spillet en aktiv rolle i udviklingen af Lyd & Billede som magasin og website. Audun er ekstremt kvalitetsbevidst og kendt for sine kræsne ører og sit skarpe blik. Som redaktionschef holder han et vågent øje med alt, hvad journalisterne skriver. Han er også ansvarlig for Lyd & Billedes TV-tests.

Skriv din kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Læs videre med LB+

Tilbud

LB+ Total

Fuld adgang til alt indhold på Lyd & Billede og L&B Home

LB+

Fuld adgang til alt indhold på Lyd & Billede

LB+ Home

Fuld adgang til alt indhold på L&B Home

29,- / for 30 dage
87,- / mnd
50,- / mnd
Med et abonnement får du også:
  • Adgang til mere end 7.500 produkttests!
  • Store rabatter hos vores samarbejdspartnere i LB+ Fordelsklub
  • Ugentlige nyhedsbreve med seneste nyheder/li>
  • L&B TechCast – en podcast fra L&B
  • Deaktivering af annoncer
Vi har ingen bindingsperiode, du kan sige abonnementet op, når du vil.

Her er årets nye soundbars fra Samsung

- Den nye Sonos-app er elendig

Superbillig højttaler

Nu kan du vælge farve

Quad opgraderer sit flagskib

Trådløs luksus fra Frankrig

Epos vokser

Farverig Burmester-højttaler

Budgethøjttalere fra Q Acoustics

Ny højttalerserie fra DALI

Ny generation med unik model

Soundbar fra Steinway

Scroll to Top