Search
Generic filters

Magico A5

Lad os håbe, at lyden i hvert fald er god.

Det stramme, industrielle design vil næppe appellere til alle, men vores erfaring er, at der næppe er meget at klage over på lyden. Amerikanske Magico har perfektioneret deres kabinetkonstruktioner med udstrakt brug af flyaluminium 6061, ligesom et indvendigt skrog.

Det giver meget stive kabinetter med ekstrem resonanskontrol samt bedre arbejdsforhold for højttaler-enhederne. Det kan som regel høres i form af en ret ekspansiv dynamik.

Magico A5 skulle ikke være anderledes på det punkt, men adskiller sig fra f.eks. S-serien ved mere kantede former og Magicos første 5 tommers mellemtone-enhed.

Læs testen af Magico S1

(Foto: Magico)

Den nye enhed har fået følgeskab af to nye 9 tommers bas-enheder med Magicos grafenbaserede nanotech-membraner, drevet af en svingspole med titaniumkerne. Som også anvendes i mellemtonen, der har en grafenbaseret kulfibermembran.

Diskant-enheden, derimod, anvender en berylliumbaseret membran på 28 mm, mens delefilteret bl.a. er bestykket med komponenter fra Mundorf i Köln og har en temmelig brat deling ved 24 dB.

(Foto: Magico)

Trevejssystemet skulle kunne flytte nok luft til at opnå et lydtryk på 115 dB, og følsomheden er opgivet til 88 dB i 4 ohm.

annonce

De godt 80 kilo tunge højttalere går langt ned i bassen. Magico opgiver 22 Hz i den ene ende og 50 kHz i den anden, hvilket er ganske respektabelt.

annonce

Prisen er ikke klar i hjemlig valuta, men højttalerne – der får deres debut i USA i første kvartal af 2020 – anslås at komme til at koste omkring 22.000 dollars pr. par.

Vi sætter stor pris på, at du læser Lyd & Billede!
Log ind for at læse videre.

  Læs også

  Disneys nye streaming-tjeneste er på vej til Danmark. Her er, hvad du kan forvente.
  R6-serien lover endnu bedre lyd gennem 112 ændringer.
  Fra i dag kan du tegne abonnement på Disney+ Danmark.
  Den Grammy-nominerede Magnificat med Nidarosdomens jentekor og TrondheimSolistene er nu ude på Tidal med Dolby Atmos-lyd.
  Sværvægtere går sammen om bedre billyd.
  Kinesiske Xiaomi har lavet et OLED-TV, som du kan se igennem!
  McIntosh MC1502 og C22 Mk V pirrer sanserne.
  Logitechs nye rat og pedaler er som skabt til semiprofessionelle hjemme-racerkørere!

  Aktuelle tilbud

  Annonce

  Denon Home 350

  Vejl.pris 6998 kr Nobelt ydre – magtfuldt indre

  Canton Pro XL.3

  Vejl.pris 3015 kr Anonyme og uengagerende

  Monitor Audio Climate 60

  Vejl.pris 3798 kr Spilleglæden vejer op

  Klipsch AW-525

  Vejl.pris 3999 kr Meget sjov for pengene
  Prisjagt.dk er en kommerciel partner for lydogbillede.dk. De leverer opdaterede priser, prisvarsling og produktinformation.
  SOMMERTILBUD
  6 UGER LB+
  FOR KUN 6 KR
  Fuld adgang til lydogbillede.dk i sommer!
  PRØV i 6 UGER
  close-link