TESTS GUIDES FILM & TV HØJTTALERE TV HOVEDTELEFONER HI-FI FOTO SMART HOME HJEMMEBIOGRAF COMPUTER MOBIL GAMING

Lækker, trådløs og kompakt

Dette er Audio Pro Addon T10. En kompakt og stilig Bluetooth-højttaler, med stereolyd og indbygget subwoofer.

forfatter
Publiceret 30/04/2013 - 12:20

Svenske Audio Pro har længe produceret nogle af de mest prisværdige højttalere, vi har testet. Addon-serien med indbygget forstærker er blandt dem, og nu kommer en ny model i samme serie. Addon T10 er trådløs og spiller musik fra tablet eller mobil via Bluetooth. Den støtter for resten den nye version af Bluetooth – V4,0 – med aptX, som skal give meget bedre lydkvalitet, når man streamer musik, end vi er vant til fra Bluetooth.

T10 bruger to fuldtoneelementer, som flankerer en stor bashøjttaler, og det hele drives af 80 w effekt, digitalt kontrolleret af en processor, som sørger for balanceret og klar lyd.

Højttaleren findes i hvid eller sort, men også i en frisk orange udgave og alle leveres med en solid fjernbetjening i aluminium.

Addon T10 koster lidt under 3.000 kroner og er i butikkerne i maj.

addonT10_700x425_02

Kommentarer


Velkommen til Lyd & Billedes kommentarfelt. Vi vil gerne vide, hvad du mener. Hold dig til emnet og vær saglig, så slipper vi for at moderere indlæg. Andre spørgsmål eller synspunkter rettes til redaktionen@lydogbillede.dk.

Subscribe
Notify of
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments
Chokerende DALI Kore flagskibshøjttalere Magen til DALI-højttalere har vi aldrig hørt.
Danske Raidho præsenterer to små og én enorm højttaler Den største koster lige så meget som en Porsche Taycan.
Sonos har truffet et underligt valg Sonos demonstrerede deres billigste soundbar, Ray, i København onsdag. Men hvad er det, de har gjort?
B&O Beosound Balance – endelig testet i stereo Den smarte Beosound Balance lyder rigtig godt alene – og endnu bedre som par.
Onkyo lever videre! Da japanske Onkyo erklærede sig sig døde, blev der gjort regning uden vært. For mærket Onkyo lever videre på amerikanske hænder.
De bedste trådløse vi har hørt KEF’s trådløse, gulvstående LS60 Wireless er intet mindre end brillante.
Følg Lyd & Billede
Send this to a friend