Foto & Video Hi-fi Hjemmebiograf Hovedtelefoner Højttalere TV

Nyhed

Kvadratisk stereohøjttaler til reolen

Tangent Spectrum Square er bygget til at passe lige ind i din boligindretning - hvis du handler i et stort svensk møbelvarehus.

Skrevet af / 18/01/2024 - 10:30
Kvadratisk stereohøjttaler til reolen

Danske Tangent Audio er især kendt for at lave stereohøjttalere og hi-fi-komponenter til en pris, hvor alle har råd til at være med. For eksempel for- og effektforstærkersættet PreAmp II / Power Ampster II.

Nu har de imidlertid kastet sig over et decideret livsstilsprodukt, den trådløse stereohøjtaler Tangent Spectrum Square.

Læs også Jo, du har også råd til et forstærkersæt Et forstærkersæt med separate komponenter til samme pris som en mellemgod multirumshøjttaler? Det kan faktisk godt lade sig gøre!

Den kvadratiske højttaler ville vi normalt beskrive som en bordhøjttaler, hvad den da også kan bruges som. Men den specielle størrelse og form skyldes, at den er beregnet til at glide ind i indretningen hos en stor del af Tangens kunder. Tangent Spectrum Square passer nemlig helt præcis i et af rummene i rumdelerreolerne  Kallax og Expedit fra Ikea.

Tangent Spectrum Square passer præcis i rummene på Ikea Kallax. (Foto: Tangent)

Det er godt tænkt. For hvis man er i målgruppen for billige, praktiske højttalere, har man sikkert allerede billige, praktiske møbler.

Læs også Slår Sonos på hjemmebane Audio Pro A15 er en stærk lille multirums-bordhøjttaler, som du kan tage med dig ud i haven i tørvejr.

Tangent Spectrum Square er en tovejes stereohøjttaler med to 4″ bas/mellemtoneenheder og to 19 mm domediskanter. Der er en samlet forstærkeeffekt på 60 W RMS, fordelt på fire forstærkerkanaler til rådighed. Frekvensområdet opgives til 50 – 22.000 Hz (+/- 3 dB). To højttalere kan konfigureres som et par for at få et bredere stereobillede.

Tangent Spectrum Square fås med frontstof i sort og grå. Fronter i blå, rød, hvid, orange og pink kan købes som tilbehør.

Pris og tilgængelighed

Tangen Spectrum Square kan købes nu for 1.799 kroner.

TAN_SPECTRUM SQUARE_19 TAN_SPECTRUM SQUARE_18
<
>
(Foto: Tangent)

 

John Alex Hvidlykke
(f. 1964): Journalist og tester. John har arbejdet for Lyd & Billede siden 2013, hvor han skriver om hi-fi, højttalere, computere, gaming og teknologihistorie. John har beskæftiget sig med tech-journalistik siden 1982 (!) og har arbejdet for talrige magasiner i forskellige roller, bl.a. GEAR, High Fidelity, Komputer for alle, Illustreret Videnskab, Ny Elektronik, PC World og Privat Computer. Han har desuden skrevet en lang række bøger og undervisningsprogrammer om IT.

Skriv din kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Vil du læse hele artiklen?

Med LB+ Total får du adgang til ALT indhold på Lyd & Billede og LB Home.

Allerede abonnent? Log ind.

  • Prøv LB+ i 30 dage
    Kun 29,-

    Fornyes efter 30 dage, ingen bindingstid.

  • LB+ Total i 12 mnd
    93.25 kr/mnd

    Du sparer 312 kr

Ønsker du kun adgang til Lyd & Billede eller L&B Home?

Klik her for at bestille adgang til Lyd & Billede

Klik her for at bestille adgang til L&B Home

Rauna er tilbage

Engelsk legende vender tilbage efter 63 år

PMC lancerer aktive højttalere

KEF viser muskler med nye subwoofere

Bordhøjttalere med lydtryk

Spændende gulvmodel fra Revival Audio

Rullesten til skrivebordet

Gulvhøjttalere med det hele

En lille ny i gammel stil

Steinway Lyngdorf har slanket sig

Elegance fra Børresen

Luksuslyd på rejsen

0
Scroll to Top