Nyhed

Så har vi fået Denon AVC-A110 ind!

Denon har netop udsendt fire 110 års jubilæumsprodukter. Og vi har allerede fået hjemmebioforstærkeren AVC-A110 til test.
forfatter

Opdateret …

Vi har bestilt alle jubilæumsmodellerne til test, men vi havde ikke troet, at der kun skulle gå tre dage, før vi fik den første ind ad døren. Denon AVC-A110 er allerede pakket ud og skal op på testbænken med det samme!

Den grafitgrå farve er rigtig pæn. For det første er det rart at se noget andet end sort, og for det andet er den grå farve mørk og ikke særlig reflekterende, så genskin fra projektoren i et mørkt rum bliver næppe et problem.

Forstærkeren er stor og tung (23,3 kg) og, tør vi godt sige, flot af en japansk hjemmebioforstærker at være.

Jubilæumsmodeller fra Denon Denon lancerer high-end specialmodeller af hi-fi- og hjemmebioprodukter i anledning af deres 110 års jubilæum.

Hjemmebiomonster

AVC-A110 er en 13.2 kanals surround-forstærker baseret på flagskibet AVC-X8500H. Den er proppet med den nyeste indmad og understøtter både 8K 60 Hz og 4K 120 Hz video-opløsning. Og selvfølgelig 3D-lydformaterne Dolby Atmos og DTS:X.

Desuden har den DTS:X Pro og Auro-3D, ligesom den er IMAX Enhanced-certificeret for at fungere optimalt med IMAX-titler. Og med eARC tager den højopløst lyd direkte ud fra TV’ets HDMI-indgang.

 

Vi er allerede blevet blæst omkuld af standardmodellen, og med ny og bedre indmad forventer vi en endnu bedre oplevelse. Ikke mindst takket være multi-mono-opbygning, en kraftig 8,2 kg ringkernetransformator og specialdesignede 22.000 µF/80 volt kondensatorer. Og ikke mindst 150 watt pr. kanal, med to kanaler drevet samtidig.

Nu skal der festes, jeg mener testes!

Læs alle artikler i 1 måned for 39 kr

Få adgang alle +artikler samt til hele testarkivet.
Ingen bindingstid.
Ønsker du å bestille magasinet? Klik her Allerede abonnent?

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 1. Hvornår kan testen forventes færdig, har nemlig bestilt den 🙂
  Den skal trække et sæt 802 d3ére, 1stk htm1, 4 stk805d3 samt 6 ccm7,5 s2 til loft/atmos plus 1 stk db1d til at brumme lidt.
  Store forventninger :-))

 2. Hej Simon
  Jeg har haft den i 14 dage i morgen og den driver: to B&W 702 S2, en HTM 71 S2, fire 607, seks Dali Altco C-1.
  Jeg har aldrig set den over 40% i power forbrug. Selv efter 2,5 times Marvel film er den kold i siderne og kun lun på toppen. Min x6700h blev meget varm.
  Jeg kom fra en 4308 – 4500 – 6700 og 110 er i en helt anden liga. Alt er varmere i lyden men også bedre defineret. Men mine 4500 og 6700 brugte jeg 3 stk. NAD c275 en på hver front + center. Det har jeg ikke behov for længere og 110 er langt mere opløst i toppen end mine NAD. Hører nu ting i gamle sange og film jeg ikke vidste fandtes.

  For mig er den alle pengene hver.

  Dennis

forfatter

Geir Gråbein Nordby

(f. 1978): Journalist. Gråbein har aldrig haft et fuldtidsjob, før han kom til Lyd & Billede. Her har han til gengæld været næsten halvdelen af sit liv, siden han i 2001 sendte en jobansøgning til den forkerte adresse (han ville egentlig søge job i et lydstudie af samme navn). Gråbeins ekspertise er hovedsagelig inden for hi-fi, hovedtelefoner og hjemmebiograf, men det sker, at han brillerer på andre områder.