Streaming

Den nye tjeneste JustWatch lader dog søge i alle streamingtjenesterne på én gang.
forfatter

Hvilken filmtjeneste var det nu, der havde alle sæsoner af “Friends?” Og er jeg nødt til at leje, hvis jeg ønsker at se “The Godfather,” eller kan den måske streames? Det er ikke nemt at holde styr på, hvad der er, når katalogerne er fordelt mellem mange filmtjenester på nettet.

Men med søgetjenesten Just Watch er det faktisk pærenemt. Bare skriv titlen, du vil se, og så får du vist de tjenester, der tilbyder streaming, leje eller køb. Og vil du have inspiration, kan du også bruge filtre til at finde for eksempel drama fra 90’erne.

Foto: JustWatch
Foto: JustWatch

JustWatch katalogiserer tjenesterne Netflix, Viaplay, HBO Nordic, C More, iTunes, Google Play, Microsoft Store og MUBI. Du kan også gemme titler, som du ønsker at se, på en liste, se nyligt udgivet titler, og gå direkte til titlen på tjenesten med et enkelt klik. JustWatch findes også som app til Apple iOS og Android.

JustWatch lanceres i Danmark i dag.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

forfatter

Jonas Ekelund

(f. 1969): Freelancejournalist. Jonas har arbejdet for Lyd & Billede siden 2007 og skriver om det meste, der kan kaldes bærbart, dvs. smartphones, trådløse højttalere og hovedtelefoner. Indimellem trænger hans tests sig ind på kollegernes områder – multirumslyd, hjemmebiograf og foto. Jonas startede sin karriere som tech-journalist på IDG og har skrevet for PC för Alla, Internetworld og det, der senere blev til M3.