TESTS GUIDES FILM & TV HØJTTALERE TV HOVEDTELEFONER HI-FI FOTO SMART HOME HJEMMEBIOGRAF COMPUTER MOBIL GAMING
Nyhed

McIntosh LB200 Light Box: Tom hi-fi-boks

Der er mange, der drømmer om en fed McIntosh-rig hjemme i stuen, men dette produkt tager prisen!

forfatter
Publiceret 25/06/2022 - 21:30

Hvis der er én producent, vi virkelig forbinder med TUNG hi-fi, så er det McIntosh. Den traditionsrige amerikanske producent er kendt for deres muskuløse high-end-forstærkere, som kan sparke gang i selv de mest tungtdrevne højttalere, og forstærkerne med de klassiske blå VU-metre på fronten og saftige strømforsyninger indeni vækker store følelser hos hi-fi-entusiaster.

Det seneste produkt fra McIntosh er derimod temmelig … ja, let!

LB200FrontTop 1024x1024
LB200 Light Box er lavet til at matche andre McIntosh-komponenter. Udvendig lyser det grønne Mc-logo op, og indvendig er der plads til opbevaring af kabler, strømforsyninger og andre ting, man gerne vil have ude af syne. (Foto: McIntosh)

McIntosh LB200 Light Box

McIntosh LB200 Light Box er kort og godt en tom boks med McIntosh-logoet på. Den er på størrelse med en CD-afspiller i standard 43 cm bredde, og tanken er, at den skal kunne indgå i en større opsætning med andre McIntosh-komponenter. Boksen er først og fremmest lavet for at være dekorativ, og det grønne McIntosh-logo lyser op, når man tænder for resten af anlægget.

Læs også Den eneste forstærker du har brug for McIntosh MA12000 vil knække din ryg og lænse din tegnebog, men lyden vil gøre dig euforisk.

LB200 Light Box kan nemt forveksles med en velvoksen hi-fi-forstærker fra samme producent. Den er imidlertid helt tomt indeni, og tomrummet kan f.eks. fyldes med mindre enheder som en Apple TV eller en TV-modtager, eller strømforsyninger, kabler og deslige for at holde “hi-fi-alteret” pænt og velordnet.

LB200 er udstyret med en IR-sender/modtager, der forstærker signalerne fra fjernbetjeninger. Wi-Fi-routere anbefales det derimod ikke at placere inde i boksen.

LB200 Back background animation
Boksen har et aftageligt dæksel på bagsiden på 35,5 x 6,7 cm, hvor man kan putte hvad man vil ind. Større komponenter kan sættes ind ved at skrue topdækslet af, som i øvrigt har køleribber. (Foto: McIntosh)

Og prisen?

Trods den magre indmad er McIntosh-boksen ikke ligefrem billig. LB200 koster 1.500 dollars i USA, altså omkring 12.000 kroner herhjemme. Det kan man sagtens få en ganske habil stereoforstærker for.

Alternativt, hvis man ikke har råd til en omfangsrig McIntosh-rig, kan man købe denne boks og sætte en anden forstærker indeni, forklædt som en vaskeægte “Big Mack”. Vi har tjekket målene, og en fiks lille Sonos Amp kan lige komme igennem sprækken …

Hvad synes du? Er denne boks et must for McIntosh-fans, en praktisk pyntegenstand eller noget overflødigt pjank? Sig gerne din mening i kommentarfeltet nedenfor!

PS: For dem, der ikke kan få nok af VU-metre, findes der også et ikonisk McIntosh-ur til natbordet …

McClock Angle J 720x
McIntosh MCLK12 – rock around the clock. (Foto: McIntosh)
Læse hele artikkelen? eller bliv medlem af LB+.

Med LB+ får du adgang til ALT indhold på lydogbillede.dk

LB+ inkluderer
  • Over 5.000 produkttests
  • Undgå fejlkøb med vores råd og guides
  • Deltag i L&B-forummet med andre lyd- og billedentusiaster
  • Store rabatter hos vores samarbejdspartnere i LB+ Fordelsklub
  • Altid opdateret på sidste nyt
  • Nyhedsbrev direkte i din indbakke
  • L&B TechCast – en podcast af Lyd & Billede
  • Ingen bindingsperiode – opsig, når du vil!

Vi tester for dig!

Mere om McIntosh:

McIntosh og Sonus faber er solgt

HiFi-ikoner skifter ejer

Kapitalfonden Highlander Partners har opkøbt McIntosh Group, der også står bag Sonus faber.

McIntosh MR89

Radio for de særligt interesserede

Tager sig godt ud sammen med dit McIntosh-anlæg.

McIntosh MX180

Vanvittig surround-processor fra McIntosh

MX180 A/V Processor understøtter 8K-video.

McIntosh MA9500 og MA8950

Her er McIntoshs opgraderede forstærkere

Ny DAC, bedre dynamik og mindre støj.

forfatter

Audun Hage

(f. 1981): Redaktionschef. Audun blev ansat som journalist på Lyd & Billede i 2004 og har spillet en aktiv rolle i udviklingen af Lyd & Billede som magasin og website. Audun er ekstremt kvalitetsbevidst og kendt for sine kræsne ører og sit skarpe blik. Som redaktionschef holder han et vågent øje med alt, hvad journalisterne skriver. Han er også ansvarlig for Lyd & Billedes TV-tests.

Kommentarer


Velkommen til Lyd & Billedes kommentarfelt. Vi vil gerne vide, hvad du mener. Hold dig til emnet og vær saglig, så slipper vi for at moderere indlæg. Andre spørgsmål eller synspunkter rettes til redaktionen@lydogbillede.dk.

Subscribe
Notify of
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments
Great, Scott! DeLorean Alpha5 får lyd fra Cambrige Audio Kan det blive en bilstereo med hele 1,21 gigawatt?
Nye og bedre musik-streamere fra Auralic Æstetik, isolering og vibrationsdæmpning har fået en overhaling i Auralic Aries G1.1 og Altair G1.1, ligesom afspillerne endelig understøtter AirPlay 2.
Nu kan du designe dit helt eget Burmester-stereo Det er tilladt at drømme! Med Burmesters nye AR-app kan du selv skræddersy et system og teste placeringen i dit eget hjem.
Billig indgangsbillet til højopløst lyd Streaming og lydkvalitet går hånd i hånd med Wiim Mini, som er en nem måde at streame højopløst lyd på.
En velkommen oplevelse med blødere tonalitet Vi kan kun være enige i, at teknologi skal være for alle. Men behøver man pakke den ind i sludder?
Prisbelønnet RIAA i ny udgave Verteres pladespillerforstærker er kommet i en opdateret udgave, kaldet Phono-1 MKII L
Følg Lyd & Billede
Send this to a friend