Foto & Video Hi-fi Hjemmebiograf Hovedtelefoner Højttalere TV

Nyhed

McIntosh og Sonus faber er solgt

Kapitalfonden Highlander Partners har opkøbt McIntosh Group, der også står bag Sonus faber.

Skrevet af / 16/06/2022 - 15:56
McIntosh og Sonus faber er solgt

Få high end-mærker er så bredt kendte og beundrede som amerikanske McIntosh, hvis glasforplader med store blå VU-metre for mange er billedet af tungt entusiatst-Hi-Fi. Det samme kan siges om det italienske højttalermærke Sonus faber med deres højttalere i ekslusivt læder og blankpoleret ædeltræ.

Læs også Den eneste forstærker du har brug for McIntosh MA12000 vil knække din ryg og lænse din tegnebog, men lyden vil gøre dig euforisk.

De to mærker udgør tilsammen McIntosh Group (tidligere Fine Sounds Group), og de har nu fået en ny ejer. Nemlig det internationale investeringsfirma Highlander Partners. Det fortælles det i en pressemeddelelse fra Highlander Partners, der beskriver sig selv som et firma med fokus på at opkøbe firmaer og opnå majoritetskontrol med det formål at skabe værdi.

Læs også Topspillende italiensk håndværk Ud med den gamle referencehøjttaler og ind med en ny fra den nye generation af Sonus fabers Olympica-serie.

Vi har udviklet vores investeringsstrategi omkring forbrugerfokuserede brands og luksusvarer gennem flere år. Muligheden for at erhverve så stærke mærker som dem i McIntosh Group kommer ikke ofte, og vi er meget glade for at være en del af virksomhedens næste kapitel,” siger Jeff L. Hull, Highlander Partners’ præsident og CEO.

Direktørerne McIntosh Group, Jeff Poggi og Charles Randall, kommenterer: “Vi er glade for at fortsætte vores vækstkurs sammen med Highlander-teamet. Vi ser et overskud af muligheder på tværs af mærker og produktkategorier, og mener, at Highlanders finansielle tilgang kan hjælpe os med at udnytte disse muligheder.

John Alex Hvidlykke
(f. 1964): Journalist og tester. John har arbejdet for Lyd & Billede siden 2013, hvor han skriver om hi-fi, højttalere, computere, gaming og teknologihistorie. John har beskæftiget sig med tech-journalistik siden 1982 (!) og har arbejdet for talrige magasiner i forskellige roller, bl.a. GEAR, High Fidelity, Komputer for alle, Illustreret Videnskab, Ny Elektronik, PC World og Privat Computer. Han har desuden skrevet en lang række bøger og undervisningsprogrammer om IT.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Tilbud i samarbejde med vores kommercielle partner Prisjakt.se

Blændende highend-højttalere

Pladespiller helt i top

Her er LGs rival til Samsungs The Frame og Serif

Scroll to Top