TESTS GUIDES FILM & TV HØJTTALERE TV HOVEDTELEFONER HI-FI FOTO SMART HOME HJEMMEBIOGRAF COMPUTER MOBIL GAMING
Nyhed

McIntosh MR89

Tager sig godt ud sammen med dit McIntosh-anlæg.

forfatter
Publiceret 15/06/2022 - 16:05

Radio er en uudtømmelig kilde til information og underholdning. Lyden kan endda være rigtig god. For eksempel fra livekoncerter eller live studie-indspilninger. Men radio er også begrænset af mindre båndbredde og reduceret dynamik. Det gælder desværre både for FM- og DAB-radio og i endnu højere grad for AM-båndet.

Meget dyre radioer bliver dermed et produkt for de særligt interesserede. Nogle af dem kan sikkert se nytten i McIntoshs nye MR89, som er en FM/AM-radio for entusiaster. Allerhelst med et tidligere McIntosh-anlæg, hvor MR89 vil smelte fint ind i McIntoshs letgenkendelige design.

MR89 Angle Right background 2
MR89 med fjernbetjening

McIntosh har gjort meget for, at MR89 skal opfange radiosignaler uden støj eller interferens. Brugeren kan selv justere følsomheden, og modtageren skal kunne klare at gengive meget kraftige radiosignaler uden opbrydning eller forvrængning og hente svage signaler, uden at der medfølger hørbar støj.

Den understøtter RDS, som viser, hvad man lytter til, og har analoge 60 dB styrkemeter for hver kanal. Man kan lagre over 20 stationer og søge automatisk efter flere fra fronten på MR89 eller med den medfølgende fjernbetjening.

MR89 Back 3
MR89 bagside

Som man kan se, har den både balancerede og ubalancerede udgange, men også koaksial og optisk digitaludgang for tilslutning til en ekstern DAC.

MR89 bliver næppe en hyldevare hos den lokale hi-fi-specialist og må nok særbestilles. I USA er prisen angivet til 5500 USD, ikke småpenge for en radio.

Læse hele artikkelen? eller bliv medlem af LB+.

Med LB+ får du adgang til ALT indhold på lydogbillede.dk

LB+ inkluderer
  • Over 5.000 produkttests
  • Undgå fejlkøb med vores råd og guides
  • Deltag i L&B-forummet med andre lyd- og billedentusiaster
  • Store rabatter hos vores samarbejdspartnere i LB+ Fordelsklub
  • Altid opdateret på sidste nyt
  • Nyhedsbrev direkte i din indbakke
  • L&B TechCast – en podcast af Lyd & Billede
  • Ingen bindingsperiode – opsig, når du vil!

Vi tester for dig!

forfatter

Lasse Svendsen

(f. 1965): Chefredaktør. Lasse har arbejdet for Lyd & Billede siden 1999. Han har også skrevet om foto for magasinet Fotografi og om hi-fi for Audio Video, ligesom han har erfaring som biljournalist fra bladet Drive. Det hele startede i 1980 med en Garrard-pladespiller, en Tandberg-receiver og et par Jamo-højttalere. Lasse har desuden stor erfaring fra hi-fi-branchen og skriver i dag mest om foto, hi-fi, computere og lyd, men også om biler.

Kommentarer


Velkommen til Lyd & Billedes kommentarfelt. Vi vil gerne vide, hvad du mener. Hold dig til emnet og vær saglig, så slipper vi for at moderere indlæg. Andre spørgsmål eller synspunkter rettes til redaktionen@lydogbillede.dk.

Subscribe
Notify of
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments
McNothing Der er mange, der drømmer om en fed McIntosh-rig hjemme i stuen, men dette produkt tager prisen!
En klassiker vi ikke glemmer Tandberg og andre må have os undskyldt. Hvis der er én, der troner på toppen som den vigtigste norske forstærker gennem tiderne, er det den her.
Råt jubilæumssæt fra Rotel Rotel fejrer jubilæum med en kraftig forstærker og en CD-afspiller med DAC.
Nye udgaver af Linns legendariske pladespiller Linn Selekt LP12 og Majik LP12 får nye tonearme og pickupper.
HiFi-ikoner skifter ejer Kapitalfonden Highlander Partners har opkøbt McIntosh Group, der også står bag Sonus faber.
Radio for de særligt interesserede Tager sig godt ud sammen med dit McIntosh-anlæg.
Følg Lyd & Billede
Send this to a friend