TESTS GUIDES FILM & TV HØJTTALERE TV HOVEDTELEFONER HI-FI FOTO SMART HOME HJEMMEBIOGRAF COMPUTER MOBIL GAMING
Nyhed

McIntosh MR89

Tager sig godt ud sammen med dit McIntosh-anlæg.

forfatter
Publiceret 15/06/2022 - 16:05

Radio er en uudtømmelig kilde til information og underholdning. Lyden kan endda være rigtig god. For eksempel fra livekoncerter eller live studie-indspilninger. Men radio er også begrænset af mindre båndbredde og reduceret dynamik. Det gælder desværre både for FM- og DAB-radio og i endnu højere grad for AM-båndet.

Meget dyre radioer bliver dermed et produkt for de særligt interesserede. Nogle af dem kan sikkert se nytten i McIntoshs nye MR89, som er en FM/AM-radio for entusiaster. Allerhelst med et tidligere McIntosh-anlæg, hvor MR89 vil smelte fint ind i McIntoshs letgenkendelige design.

MR89 Angle Right background 2
MR89 med fjernbetjening

McIntosh har gjort meget for, at MR89 skal opfange radiosignaler uden støj eller interferens. Brugeren kan selv justere følsomheden, og modtageren skal kunne klare at gengive meget kraftige radiosignaler uden opbrydning eller forvrængning og hente svage signaler, uden at der medfølger hørbar støj.

Den understøtter RDS, som viser, hvad man lytter til, og har analoge 60 dB styrkemeter for hver kanal. Man kan lagre over 20 stationer og søge automatisk efter flere fra fronten på MR89 eller med den medfølgende fjernbetjening.

MR89 Back 3
MR89 bagside

Som man kan se, har den både balancerede og ubalancerede udgange, men også koaksial og optisk digitaludgang for tilslutning til en ekstern DAC.

MR89 bliver næppe en hyldevare hos den lokale hi-fi-specialist og må nok særbestilles. I USA er prisen angivet til 5500 USD, ikke småpenge for en radio.

Læse hele artikkelen? Log ind eller bliv medlem af LB+. Med LB+ får du adgang til ALT indhold på lydogbillede.dk

Skriv en kommentar

forfatter

Lasse Svendsen

(f. 1965): Chefredaktør. Lasse har arbejdet for Lyd & Billede siden 1999. Han har også skrevet om foto for magasinet Fotografi og om hi-fi for Audio Video, ligesom han har erfaring som biljournalist fra bladet Drive. Det hele startede i 1980 med en Garrard-pladespiller, en Tandberg-receiver og et par Jamo-højttalere. Lasse har desuden stor erfaring fra hi-fi-branchen og skriver i dag mest om foto, hi-fi, computere og lyd, men også om biler.
MSI RTX 40: Ny prisvindende serie af bærbare Tag springet til det enestående med de nye grafikkort i GeForce RTX 40-serien og 13. generation Intel Core-processorer.
lbpluss
Pladespiller helt i top Reloops flagskibspladespiller fortjener en plads hos alle vinylentusiaster, som sætter lydkvaliteten først.
lbpluss
Fuldt hus på Hi-Fi i Aarhus Efter tre års ventetid var der fyldt med både udstyr og gæster på den aarhusianske high end-messe.
lbpluss
Den fedeste pladespiller vi har testet Det eneste problem med Audio-Technicas jubilæumspladespiller er, at du ikke kan få fat i den.
Fantastisk velspillende streamingreceiver Receiveren fra Yamaha kan alt, den ligner en million, og den lyder fænomenalt godt.
lbpluss
Musikstreameren, som spiller alt - og driver dine hovedtelefoner FiiO R7 er en stationær musikstreamer, som kan næsten alt. Takket være Android-operativsystemet.
Følg Lyd & Billede