Nyhed

High End 2020 aflyst

Coronavirussen får også følger for den store high-end-messe i München i maj.
forfatter

Forårets (og årets) store high-end-lydmesse var planlagt til den 14.-17. maj, men er nu aflyst på grund af Coronavirus.

High End 2019 havde over 550 udstillere fordelt på 30.000 kvadratmeter, 500 journalister og 21.000 besøgende, og det var ventet, at årets messe ville blive mindst lige så stor.

Tidligere i år er Mobile World Congress i Barcelona og fotomessen CP+ i Japan også blevet aflyst.

Det samme er den store biludstilling i Genève, som skulle være begyndt i næste uge, og på andre fronter er ur- og smykkeindustriens Baselworld 2020 og Watches & Wonders (tidligere SIHH) ligeledes aflyst.

Mange producenter havde timet lanceringen af nye produkter til disse messer, men nu bliver de i stedet vist frem for pressen i mindre skala, og vi har allerede taget et kig på Samsungs nye Galaxy S20 Ultra og fortalt om Canons kommende EOS R5, der filmer i 8K.

Læs alle artikler i 1 måned for 39 kr

Få adgang alle +artikler samt til hele testarkivet.
Ingen bindingstid.
Ønsker du å bestille magasinet? Klik her Allerede abonnent?

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

forfatter

Lasse Svendsen

(f. 1965): Chefredaktør. Lasse har arbejdet for Lyd & Billede siden 1999. Han har også skrevet om foto for magasinet Fotografi og om hi-fi for Audio Video, ligesom han har erfaring som biljournalist fra bladet Drive. Det hele startede i 1980 med en Garrard-pladespiller, en Tandberg-receiver og et par Jamo-højttalere. Lasse har desuden stor erfaring fra hi-fi-branchen og skriver i dag mest om foto, hi-fi, computere og lyd, men også om biler.