Bil & Mobilitet Computer Sport & Træning Gaming Mobil Smart Home Teknologi

Nyhed

Trådløse hørepropper til PlayStation 5

Kan Sonys trådløse hørepropper til PlayStation 5 nu også slå an...?

Skrevet af / 27/05/2023 - 20:52
Trådløse hørepropper til PlayStation 5

Sony lancerer noget, som vi ikke ved, om nogen rent faktisk har spurgt efter, men igen: Hvorfor ikke? Det handler om et par hørepropper specifikt til PlayStation 5! Vi har altid troet, at spillere foretrækker hovedtelefoner eller et par højttalere med en kraftig subwoofer, for at skabe noget ægte torden. Men Sony mener altså, at trådløse hovedtelefoner er en ret så god idé for PlayStation-brugere.

Det var under PlayStation Showcase-begivenheden forleden, at Sony afslørede hørepropperne. Dens lydfunktioner er primært til spil, men kan også kobles til mobiltelefoner og tablets med Bluetooth. Men i så fald med større forsinkelse og reduceret lydkvalitet.

Tabsfri lyd med PlayStation Earbuds

Lyden skal efter sigende være tabsfri og med lav forsinkelse fra både PlayStation og PC, så vi vil tro det bliver via en trådløs USB-dongle. “Ny trådløs teknologi”, påstås det. Vi ved ikke, hvad det er, men vi kan for eksempel gætte på, at det er en videreudvikling af LDAC-codec’en.

Vi forventer, at ørepropperne har både støjreduktion og gode indbyggede mikrofoner til samtaler med andre spillere via internettet. Og ikke mindst god omgivelseslyd når du ønsker det – på linje med de fremragende LinkBuds S.

Vi aner ikke, hvad hørepropperne kommer til at koste. Måske lægger de sig i samme klasse som topmodellen WF-1000XM4, eller måske rettere WF-C700N, som vi rigtig godt kunne lide. Men hvad vi dog ved er, at det er længe siden, vi har hørt nogen dårlige Sony-hørepropper, så vores forventninger til kvaliteten af ​​PlayStation-propperne er ikke lave.

Er der et marked?

Så er der spørgsmålet, om konceptet i sig selv kan slå an. Måske er de en naturlig følgesvend til den kommende bærbare konsol, der indtil videre går under navnet Project Q. Men rygterne siger, at du faktisk skal bruge en desktop PS5-konsol at streame fra, så hvem ved?

Lad os håbe, at succesen bliver større end for Sonys hukommelseskort, som lovede os bedre lydkvalitet.

Kilder:

blog.playstation.com

whathifi.com

Geir Gråbein Nordby
(f. 1978): Journalist. Gråbein har aldrig haft et fuldtidsjob, før han kom til Lyd & Billede. Her har han til gengæld været næsten halvdelen af sit liv, siden han i 2001 sendte en jobansøgning til den forkerte adresse (han ville egentlig søge job i et lydstudie af samme navn). Gråbeins ekspertise er hovedsagelig inden for hi-fi, hovedtelefoner og hjemmebiograf, men det sker, at han brillerer på andre områder.

Skriv din kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

IKEA: Gadestil til gamere

Razers nye samarbejde tager kunderne med bukserne nede

Gaming-flagskibe fra LG

Sådan bliver PS5 Pro

Streaming og teamsnak i farver

PS5-opdatering rulles ud nu

Spil PS5 i Sonys Afeela-bil

Epic Games må hoste op

Samsungs 3D-skærm uden 3D-briller

Razer giver dig et los bagi

Skærmene skal være store - og PC'erne kloge

MSI lægger en klo på håndholdt gaming

0
Lyd & Billede
Scroll to Top