TESTS GUIDES FILM & TV HØJTTALERE TV HOVEDTELEFONER HI-FI FOTO SMART HOME HJEMMEBIOGRAF COMPUTER MOBIL GAMING
Nyhed

Nu i Danmark: Logitech G FITS True Wireless Gaming Earbuds

Logitechs trådløse hørepropper tilpasser sig dine ører, og de skulle være skræddersyet til gaming.

forfatter
Publiceret 01/02/2023 - 11:34

Vi skrev om Logitechs nye gaming-hørepropper, da de allerførst så dagens lys i efteråret, og nu er Logitech G FITS True Wireless Gaming Earbuds på markedet herhjemme.

“Dette er branchens første skræddersyede gaming-hørepropper,” fortæller Ujesh Desai, vicepræsident og general manager for Logitech Gaming. 

“Du skal blot trykke på en knap, så giver vores Lightform-teknologi dig en høreprop, der former sig perfekt til dit øre. Vi kombinerer dette med vores Lightspeed trådløse dongle, for at høreproppen kan levere den bedst mulige ydelse på gaming-niveau.”

Læs også Selvformende hørepropper fra Logitech Individuelt formstøbte hørepropper har hidtil været forbeholdt professionelle musikere. Logitech har fundet en løsning, der virker genial.

Logitech G FITS True Wireless Gaming Earbuds

Alle, som har prøvet forskellige hørepropper, ved, at pasformen spiller en vigtig rolle for både lydkvaliteten og pasformen. Og eftersom ingen øregange er helt ens, medfølger der som regel øredutter i forskellige størrelser for at sikre en behagelig pasform, som isolerer godt. Alternativet er at få hørepropperne støbt efter dine egne øregange, men det kan hurtigt blive vældig kostbart!

Læs også 3D-printet til dine ører De formstøbte hørepropper er i blød silikone, som giver ekstra behagelig pasform. Et filter slipper desuden den ønskede mængde omgivelseslyd ind i ørerne.
Ilicon hypEar CIEMs Graabein

Logitech har prøvet en anden tilgang på G FITS med en patenteret teknik, de kalder Lightform. Hørepropperne er fyldt med en speciel gel og bruger LED’er til at opvarme og forme gelen efter konturerne af dit øre. Logitech lover en perfekt pasform på 60 sekunder.

Hørepropperne kan tilsluttes bl.a. PC, Mac, Playstation, Nintendo Switch, mobiler og tablets. De har både Bluetooth og Logitechs egen Lightspeed-tilslutning, som skal sikre en stabil lydoverførsel med lavest mulige forsinkelse. Propperne har forudindstillede lydtilstande til blandt andet musik, FPS- eller RPG-spil. De har også to indbyggede mikrofoner, så du kan kommunikere med andre gamere.

Logitech G FITS True Wireless Gaming Earbuds image Logitech G Fits BOB Blue White
<
>
Logitech G FITS fås i sort og hvid udgave med et praktisk bæreetui. (Foto: Logitech)

Pris og tilgængelighed

Logitech G FITS True Wireless Gaming Earbuds fås i en sort og en hvid udgave, og du kan finde dem hos danske forhandlere og på LogitechG.com nu. Prisen er 1.849 kroner.

 

Skriv en kommentar

forfatter

Audun Hage

(f. 1981): Redaktionschef. Audun blev ansat som journalist på Lyd & Billede i 2004 og har spillet en aktiv rolle i udviklingen af Lyd & Billede som magasin og website. Audun er ekstremt kvalitetsbevidst og kendt for sine kræsne ører og sit skarpe blik. Som redaktionschef holder han et vågent øje med alt, hvad journalisterne skriver. Han er også ansvarlig for Lyd & Billedes TV-tests.
MSI RTX 40: Ny prisvindende serie af bærbare Tag springet til det enestående med de nye grafikkort i GeForce RTX 40-serien og 13. generation Intel Core-processorer.
lbpluss
Så hurtig er den første GeForce RTX 4090-PC Erazer Beast X40 fra tyske Medion er den hurtigste computer, vi har testet. Men det koster at være på toppen.
Se unboxing af PlayStation VR2 Se videoen fra 'unboxing' af PlayStation VR2 her.
Så er de første GeForce RTX 4000-bærbare her. Medion - og deres gamingmærke, Erazer - er tilbage i danske butikker - og det sker med et bæst af en gaming-laptop.
Nu er der sat en pris på Logitechs gaming-hørepropper Logitechs trådløse hørepropper tilpasser sig dine ører, og de skulle være skræddersyet til gaming.
Sidste nyt om Forza Motorsport - se den nye trailer Hævdes at blive den teknisk mest avancerede racerbilsimulator nogensinde - og også med fordybende Dolby Atmos surroundlyd!
Følg Lyd & Billede