Bil & Mobilitet Computer Sport & Træning Gaming Mobil Smart Home Teknologi

Nyhed

Nu i Danmark: Logitech G FITS True Wireless Gaming Earbuds

Logitechs trådløse hørepropper tilpasser sig dine ører, og de skulle være skræddersyet til gaming.

Skrevet af / 01/02/2023 - 11:34
Nu i Danmark: Logitech G FITS True Wireless Gaming Earbuds

Vi skrev om Logitechs nye gaming-hørepropper, da de allerførst så dagens lys i efteråret, og nu er Logitech G FITS True Wireless Gaming Earbuds på markedet herhjemme.

“Dette er branchens første skræddersyede gaming-hørepropper,” fortæller Ujesh Desai, vicepræsident og general manager for Logitech Gaming. 

“Du skal blot trykke på en knap, så giver vores Lightform-teknologi dig en høreprop, der former sig perfekt til dit øre. Vi kombinerer dette med vores Lightspeed trådløse dongle, for at høreproppen kan levere den bedst mulige ydelse på gaming-niveau.”

Læs også Selvformende hørepropper fra Logitech Individuelt formstøbte hørepropper har hidtil været forbeholdt professionelle musikere. Logitech har fundet en løsning, der virker genial.

Logitech G FITS True Wireless Gaming Earbuds

Alle, som har prøvet forskellige hørepropper, ved, at pasformen spiller en vigtig rolle for både lydkvaliteten og pasformen. Og eftersom ingen øregange er helt ens, medfølger der som regel øredutter i forskellige størrelser for at sikre en behagelig pasform, som isolerer godt. Alternativet er at få hørepropperne støbt efter dine egne øregange, men det kan hurtigt blive vældig kostbart!

Læs også 3D-printet til dine ører De formstøbte hørepropper er i blød silikone, som giver ekstra behagelig pasform. Et filter slipper desuden den ønskede mængde omgivelseslyd ind i ørerne.

Logitech har prøvet en anden tilgang på G FITS med en patenteret teknik, de kalder Lightform. Hørepropperne er fyldt med en speciel gel og bruger LED’er til at opvarme og forme gelen efter konturerne af dit øre. Logitech lover en perfekt pasform på 60 sekunder.

Hørepropperne kan tilsluttes bl.a. PC, Mac, Playstation, Nintendo Switch, mobiler og tablets. De har både Bluetooth og Logitechs egen Lightspeed-tilslutning, som skal sikre en stabil lydoverførsel med lavest mulige forsinkelse. Propperne har forudindstillede lydtilstande til blandt andet musik, FPS- eller RPG-spil. De har også to indbyggede mikrofoner, så du kan kommunikere med andre gamere.

Logitech G FITS True Wireless Gaming Earbuds image Logitech G Fits BOB Blue White
<
>
Logitech G FITS fås i sort og hvid udgave med et praktisk bæreetui. (Foto: Logitech)

Pris og tilgængelighed

Logitech G FITS True Wireless Gaming Earbuds fås i en sort og en hvid udgave, og du kan finde dem hos danske forhandlere og på LogitechG.com nu. Prisen er 1.849 kroner.

 

Audun Hage
(f. 1981): Redaktionschef. Audun blev ansat som journalist på Lyd & Billede i 2004 og har spillet en aktiv rolle i udviklingen af Lyd & Billede som magasin og website. Audun er ekstremt kvalitetsbevidst og kendt for sine kræsne ører og sit skarpe blik. Som redaktionschef holder han et vågent øje med alt, hvad journalisterne skriver. Han er også ansvarlig for Lyd & Billedes TV-tests.

Skriv din kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Epic Games må hoste op

Samsungs 3D-skærm uden 3D-briller

Razer giver dig et los bagi

Skærmene skal være store - og PC'erne kloge

MSI lægger en klo på håndholdt gaming

HP og OMEN løfter sløret for fremtidens computere og gaming-udstyr

Flere OLED-gamingskærme fra Samsung

De bedst sælgende Steam-spil i 2023

5 gaveidéer til gameren

Nyt high-end gaming-headset

GTA 6: Se den første officielle trailer!

Spil på Youtube

0
Scroll to Top