TESTS GUIDES FILM & TV HØJTTALERE TV HOVEDTELEFONER HI-FI FOTO SMART HOME HJEMMEBIOGRAF COMPUTER MOBIL GAMING
Nyhed

IKEA og Asus i gaming-samarbejde

Asus' gamingmærke, ROG, er gået i samarbejde med møbelgiganten om en komplet serie af udstyr til gamere.

forfatter
Publiceret 16/10/2021 - 07:00

IKEA har generationers erfaring i at lave møbler og boligtilbehør til priser, som de fleste har råd til. Men når det gælder gaming, har de klogeligt spurgt andre eksperter til råds. Nemlig folkene hos Asus’ gaming-mærke, ROG (Republic Of Gamers). Ligesom de har gjort med Sonos til Symfonisk-produkterne. Det er der kommet en serie af gaming-tilbehør ud af, der nu kan købes i møbelvarehusene. Kollektionen består blandt andet af gamerstole, nakkepuder og musemåtter.

Man kan købe alt fra musemåtter og kopholdere til omkring en hundredkroneseddel og til komplette indretninger med stol, skrivebord og skuffeelement, som kan løbe op i tusindvis af kroner, hvis man skal have bekvemmeligheder som motoriseret hæve/sænkefunktion og ekstra siddekomfort til timelange spilsessioner. Ud over møblerne indeholder kollektionen også tæpper og hulplader, som kan pifte din gamerstation op.

“Spillere sidder i timevis – længere end de fleste kontorarbejdere. Vores produkter skal tilbyde bedre ergonomi og fungere, så spillerne kan blive endnu bedre til det, de laver, uden at slide deres kroppe op,” fortæller Jon Karlsson, designer hos IKEA.

Gamerserien er lavet i samarbejde med Asus ROG, og man kan få alt fra kopholdere til komplette møblementer. (Foto: IKEA)

Da ikke alle verdens mere end 2,5 milliarder gamere har samme smag, behov og størrelse, findes flere af produkterne i gamerserien også i forskellige størrelse.

Kommentarer


Velkommen til Lyd & Billedes kommentarfelt. Vi vil gerne vide, hvad du mener. Hold dig til emnet og vær saglig, så slipper vi for at moderere indlæg. Andre spørgsmål eller synspunkter rettes til redaktionen@lydogbillede.dk.

Subscribe
Notify of
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments
Spil i 3D uden briller Acer Predator Helios 300 giver dine spil dybde.
Netflix-action med dig selv i hovedrollen Nye mobilspil til Android og iOS. Kan du overleve zombieapokalypsen?
Propper til træning og spil Roccat og Turtle Beach har lavet helt trådløse hørepropper til gaming og træning. De er to sider af samme sag.
To hurtige gamingskærme fra Dell Dell 32 4K UHD Gaming Monitor og Dell 32 USB-C Gaming Monitor lover hurtig action til spillene.
Lyd og lys til podcast og streaming fra Razer Har du en videostjerne eller podcaster i maven, har Razer udstyret til det.
Flyvende tallerken med warp-hastighed Alienware x17 R2 er superlav – men hastigheden er tårnhøj. Det samme er prisen.
Følg Lyd & Billede
Send this to a friend