HP giver bedre og hurtigere trådløs spiloplevelse

Nyt Omen-tilbehør med Warp Wireless-teknologi.

HP Omen Wireless er udstyr til dig, der vil have trådløs gaming.

Næsten alle ville for længst være gået over til trådløse tastaturer, mus og headsets, hvis de kunne. Men en udfordring inden for gaming er desværre, at man ikke kan acceptere forsinkelse i nogen led, hvis man ikke vil skydes i baghovedet af fjenden, før man får vendt sig om. Og hvis man vil forbedre sin omgangstid i yndlingsracerspillet, tæller hver hundrededel af et sekund.

Nu lancerer HP trådløst tilbehør i Omen-serien, hvor forsinkelsen skal være minimal, næsten på niveau med kablet tilslutning, takket være Warp Wireless-teknologien, der skal eliminere forsinkelse og give mere stabil trådløs forbindelse.

(Foto: HP)

Omen Frequency: Trådløst headset

HP Omen Frequency leverer lyd uden forsinkelse, så alle lyde kommer, når de skal. Hvis fjenden lurer i græsset, skal du høre det, før du er i fare.

Headsettet simulerer 7.1 surround-sound, og man kan justere mængden af surround-lyd og lyd fra bagkanalerne, og komprimere lyden, efter forgodtbefindende. Der loves op til 30 timers batterilevetid, og headsettet oplades med USB-C. Mikrofonen har indbygget støjreduktion for klarest mulig tale.

HP Omen Frequency understøtter PC, men også Mac, iOS, Chrome, PC, PS4, PS4 Pro, Xbox One, Xbox One X og Nintendo Switch med det medfølgende lydkabel.

(Foto: HP)

Omen Vector: Trådløs mus

Den nye spilmus i Omen-serien hævdes at være verdens hurtigste mus med USB-C-opladning. Kun fem minutters opladning giver op til ti timers batterilevetid, mens en fuld 90 minutters opladning giver op til 180 timers brugstid.

Brug app’en Omen Command Center for at justere følsomheden på markører og knapper samt RGB-lyset. Musens opløsning er hele 16.000 dpi, og HP lover, at de mekaniske kontakter kan tåle 50 millioner klik. Hver.

(Foto: HP)

Omen Spacer: Kompakt trådløst tastatur

Det nye trådløse tastatur Omen Spacer skal være ekstra ergonomisk og fylder samtidig ikke så meget på skrivebordet, da det er af typen TKL (tenkeyless), hvilket vil sige, at det numeriske tastatur er væk. Tastaturet er trådløst, men kan også tilsluttes med kabel, hvis man vil.

Batteriet giver op til 75 timers brugstid, og det tager kun fem minutter at lade op til seks timers brug. Med USB-C, selvfølgelig. Med Omen Command Center-app’en kan man justere intensitet og farve på bagbelysningen.

Tasterne har taktile MX Cherry Brown-kontakter, og tastaturet skulle være 100 procent anti-ghosting. Hvilket vil sige, at man er garanteret, at alle tastetryk registreres, selv om tasterne trykkes ned samtidig. Den teknologi, der sørger for dette, hedder N-Key Rollover, eller NKRO.

Tastaturet har også en magnetisk, aftagelig håndledsstøtte.

Priser og tilgængelighed

Omen Frequency Wireless Headset lanceres i slutningen af september til 1.500 kroner. Det samme gør Omen Vector Wireless Mouse, omend til 800 kroner. Omen Spacer Wireless Keyboard kommer til oktober og koster 1.600 kroner.

hp.com

forfatter

Geir Gråbein Nordby

(f. 1978): Journalist. Gråbein har aldrig haft et fuldtidsjob, før han kom til Lyd & Billede. Her har han til gengæld været næsten halvdelen af sit liv, siden han i 2001 sendte en jobansøgning til den forkerte adresse (han ville egentlig søge job i et lydstudie af samme navn). Gråbeins ekspertise er hovedsagelig inden for hi-fi, hovedtelefoner og hjemmebiograf, men det sker, at han brillerer på andre områder.
Kommenter

Skriv et svar

  Læs også

  Det her har de aldrig gjort før, i hvert fald ikke på denne måde.
  Alle vil have hårde pakker til jul, også vi. Derfor har vi sammensat den fedeste ønskeliste, vi kunne komme på.
  Det er slut for Europas største fotomesse.
  AKM’s DAC-fabrik er brændt, hvilket vil hæmme producenterne i flere måneder. Sådan reagerer hi-fi-branchen.
  Parlamentet ønsker at skabe mere bæredygtighed ved at fremme genbrug og reparation og ved at bekæmpe praksisser, der forkorter varers levetid.
  Duoen bag The Rain får fornyet tillid fra streaming-giganten.
  Nu er det kun tre uger til, at vi igen kan grine og græde med den charmerende Johanne & co.
  Light Speaker fra svenske Transparent er ikke som andre trådløse højttalere.

  Aktuelle tilbud

  Annonce

  Xbox Series X

  Vejl.pris 3899 kr Spilkonsol med PC-ydelse

  MSi GF75 Thin (10SCSR-015NE)

  Vejl.pris 10297 kr Til krævende spillere på budget

  AOC CQ27G2U

  Vejl.pris 2539 kr Buet gaming-skærm til flad pris

  MSi MAG272CQR

  Vejl.pris 3390 kr Biografoplevelse til dine spil
  Prisjagt.dk er en kommerciel partner for lydogbillede.dk. De leverer opdaterede priser, prisvarsling og produktinformation.