Nyhed

40 gange hurtigere gaming-tastaturer

forfatter

Tyske Roccat har specialiseret sig i PC-tilbehør, og nu er tiden kommet til at øge hastigheden på tastaturerne. Vulcan-serien får to nye Pro-modeller med Titan Optical Switches, dvs. optiske kontakter i stedet for mekaniske. Det skulle forbedre hastigheden dramatisk på hvert tastetryk.

Roccat Vulcan Pro koster 1.249 kroner.

Med op til 40 gange så høj hastighed som klassiske kontakter og desuden dobbelt så lang levetid bør Vulcan Pro-modellerne passe til seriøse gamere.

Vulcan Pro er et tastatur i fuld størrelse, mens det mere kompakte Vulcan TKL Pro har fået fjernet det numeriske tastatur på højre side (TKL = tenkeyless).

Vulcan TKL Pro er ligesom Vulcan Pro, bare uden det numeriske tastatur til højre. Prisen er den samme, 1.249 kroner. (Foto: Roccat)

Roccat Vulcan Pro og Vulcan TKL Pro med optiske kontakter kan købes fra den 30. oktober. De koster begge det samme, nemlig 1.249 kroner.

Samme dato kommer Vulcan TKL – et mekanisk tastatur med taktile kontakter og uden numerisk tastatur – også i handelen, til 1.049 kroner.

roccat.org

Hvis du ikke har brug for optiske kontakter, men synes, at mekaniske er hurtige nok, koster Vulcan TKL 1.099 kroner. (Foto: Roccat)

Læs alle artikler i 1 måned for 39 kr

Få adgang alle +artikler samt til hele testarkivet.
Ingen bindingstid.
Ønsker du å bestille magasinet? Klik her Allerede abonnent?

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

forfatter

Geir Gråbein Nordby

(f. 1978): Journalist. Gråbein har aldrig haft et fuldtidsjob, før han kom til Lyd & Billede. Her har han til gengæld været næsten halvdelen af sit liv, siden han i 2001 sendte en jobansøgning til den forkerte adresse (han ville egentlig søge job i et lydstudie af samme navn). Gråbeins ekspertise er hovedsagelig inden for hi-fi, hovedtelefoner og hjemmebiograf, men det sker, at han brillerer på andre områder.