Search
Generic filters

40 gange hurtigere gaming-tastaturer

Tyske Roccat har specialiseret sig i PC-tilbehør, og nu er tiden kommet til at øge hastigheden på tastaturerne. Vulcan-serien får to nye Pro-modeller med Titan Optical Switches, dvs. optiske kontakter i stedet for mekaniske. Det skulle forbedre hastigheden dramatisk på hvert tastetryk.

Roccat Vulcan Pro koster 1.249 kroner.

Med op til 40 gange så høj hastighed som klassiske kontakter og desuden dobbelt så lang levetid bør Vulcan Pro-modellerne passe til seriøse gamere.

Vulcan Pro er et tastatur i fuld størrelse, mens det mere kompakte Vulcan TKL Pro har fået fjernet det numeriske tastatur på højre side (TKL = tenkeyless).

Vulcan TKL Pro er ligesom Vulcan Pro, bare uden det numeriske tastatur til højre. Prisen er den samme, 1.249 kroner. (Foto: Roccat)

Roccat Vulcan Pro og Vulcan TKL Pro med optiske kontakter kan købes fra den 30. oktober. De koster begge det samme, nemlig 1.249 kroner.

Samme dato kommer Vulcan TKL – et mekanisk tastatur med taktile kontakter og uden numerisk tastatur – også i handelen, til 1.049 kroner.

roccat.org

Hvis du ikke har brug for optiske kontakter, men synes, at mekaniske er hurtige nok, koster Vulcan TKL 1.099 kroner. (Foto: Roccat)
forfatter

Geir Gråbein Nordby

(f. 1978): Journalist. Gråbein har aldrig haft et fuldtidsjob, før han kom til Lyd & Billede. Her har han til gengæld været næsten halvdelen af sit liv, siden han i 2001 sendte en jobansøgning til den forkerte adresse (han ville egentlig søge job i et lydstudie af samme navn). Gråbeins ekspertise er hovedsagelig inden for hi-fi, hovedtelefoner og hjemmebiograf, men det sker, at han brillerer på andre områder.
Kommenter

Skriv et svar

  Læs også

  Lækkede billeder viser kommende Galaxy S-modeller for første gang.
  Gamle planer er fundet frem af skuffen og bliver nu støvet af i en teaser på Twitter.
  Når du skal kunne se forskel på et dådyr og et rådyr, har du brug for kikkert med zoom.
  Fujifilm X-S10 stjæler fra deres bedste og sænker prisen.
  Bluetooth-system til film og musik på computeren
  Romantik på kontoret + drama på hjemmefronten = kaos.
  Canon PowerShot Zoom med 100, 400 og 800 mm zoom i lommen.
  Nikon Z7 II og Z6 II får bedre autofokus og vertikalgreb.

  Aktuelle tilbud

  Annonce

  AOC CQ27G2U

  Vejl.pris 2539 kr Buet gaming-skærm til flad pris

  MSi MAG272CQR

  Vejl.pris 3390 kr Biografoplevelse til dine spil

  Alienware M15 R2 (n00awm15r207)

  Vejl.pris 21601 kr Overjordisk smuk Alienware

  Sennheiser GSP 670

  Vejl.pris 2600 kr Sci-fi-stil og hi-fi-lyd
  Prisjagt.dk er en kommerciel partner for lydogbillede.dk. De leverer opdaterede priser, prisvarsling og produktinformation.