Bil & Mobilitet Computer Sport & Træning Gaming Mobil Smart Home Teknologi

Nyhed

Grand Theft Auto VI vender tilbage til Vice City

Det længe ventede spil fra Rockstar Games kommer i 2025. Med en kvinde i hovedrollen.

Skrevet af / 05/12/2023 - 11:33
Grand Theft Auto VI vender tilbage til Vice City

17. september 2013. Så længe siden er det, at Grand Theft Auto V blev tilgængeligt til PlayStation 3 og Xbox 360. Rygter om den næste titel i den måske mest populære spilserie i verden har floreret i årevis, ikke mindst siden februar 2022, hvor Rockstar Games officielt bekræftede, at firmaet var i fuld gang med at udvikle Grand Theft Auto VI.

Efter nogle turbulente måneder, hvor Rockstar Games bl.a. blev hacket, hvorefter dusinvis af videoer og screenshots fra GTA 6 blev lækket på internettet, er dagen endelig kommet, hvor vi helt officielt kan se de første billeder fra det kommende spil. Rockstar Games har nemlig offentliggjort den første trailer til spillet, som tilsyneladende først kommer på gaden i løbet af 2025.

I skrivende stund har traileren allerede fået tæt på 55 millioner visninger, og hvis man vil overbevise sig om, hvordan de mange fans af GTA-serien reagerer på nyheden, så kan man gå i gang med at læse de 544.098 kommentarer! Begejstringen er til at tage og føle på!

Traileren fokuserer på kvinden Lucia – spillets kommende hovedperson – som vi først ser iført en fængselsdragt. Senere møder vi Lucia sammen med sin kæreste Jason, og det er ret tydeligt, at de to som en slags moderne Bonnie og Clyde i spillet vil forsøge at forfølge deres helt egen (kriminelle) version af den amerikanske drøm.

Læs også Netflix udgiver GTA The Trilogy I december udkommer opdaterede versioner af Grand Theft Auto til iPhone og Android-mobiler.

Bagtæppet er en ny og langt større version af Vice City (baseret på Miami, Florida), som vi først stiftede bekendtskab med for over 20 år siden i 2002 i Grand Theft Auto: Vice City, der var det fjerde spil i serien.

Rockstar har udsendt en kortfattet pressemeddelelse, som har følgende at sige om det kommende spil:

Grand Theft Auto VI heads to the state of Leonida, home to the neon-soaked streets of Vice City and beyond in the biggest, most immersive evolution of the Grand Theft Auto series yet.”

Desuden får vi at vide, at GTA 6 vil blive tilgængeligt til PlayStation 5 og Xbox Series X og S.

Peter Gotschalk
(f. 1973): Chefredaktør for L&B Home. Peter har arbejdet for Lyd & Billede siden 2012. Han har været aktiv som tech-journalist for talrige medier siden 1998, bl.a. som chefredaktør for gadget-magasinet GEAR og som journalist for magasinerne PC World og Privat Computer. Peter skriver om smartphones og andre bærbare enheder samt om teknologisk innovation, herunder 5G, elektronisk mobilitet og smarte hjem.

Skriv din kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Fortnite tilbage på iOS

AOC: Full HD kan stadig

Første UPS til gamere

Fladt keyboard kan næsten sendes som brev

Razers nye gamingmus vejer blot 55 gram

Her er de nye Xbox-konsoller

Gaming med dybde

Kom selv ind i spillet med AI

Samsung gamingskærme med AI

Ansigtsløftning til Asus' håndkonsol

Konsolkrigen er slut efter 45 år

Ny ergonomisk gamingmus fra Glorious

Scroll to Top