Star Wars

Fra i dag kan du også deltage i kampene i en galakse langt, langt borte!
forfatter

Det vil sikkert ikke komme som nogen overraskelse, men Star Wars-feberen antager hidtil usete højder i denne vinter. Og ikke uden grund: “Episode 7: The Force Awakens” har premiere den 16. december og i den forbindelse lanceres en syndflod af nye Star Wars-effekter. En af de nyheder, som der knyttes størst forventning til, er det nye skydespil “Star Wars: Battlefront.”

Brug Kraften!

Foto: Lucasfilm / Disney
Foto: Lucasfilm / Disney

Star Wars-spil har altid solgt som varmt brød. Siden begyndelsen af ​​1980’erne er der blevet frigivet over 100 officielle spiltitler med Star Wars-tema. Og er der noget, som en ægte Star Wars-fan drømmer om, er det at flyve en X-wing, svinge lyssværdet som en ægte Jedi eller affyre et par velrettede blasterskud mod en Imperial Storm Trooper!

Det nye Star Wars-spil er udviklet af Electronic Arts og svenske DICE, der er kendt for de populære skydespil i Battlefield-serien. Battlefront tager dig direkte til kampene mellem Imperiet Oprørsalliancen. Du kan endda vælge sider som en rebel eller storm tropper, eller styre kendte figurer som Luke Skywalker, Prinsesse Leia, Han Solo, Boba Fett, Darth Vader og Kejseren.

Foto: Lucasfilm / Disney
“Tag den, rebeller!” Foto: Lucasfilm / Disney

Udviklerne har angiveligt gjort studier i marken på kendte Star Wars-lokationer, Redwood-skovene i Californien (Endor), Tunis (Tatooine), Finse i Norge (isenplaneten Hoth) for at gøre spilmiljøet så realistisk som muligt. En ny planet fra “The Force Awakens”, Jakku, skulle også være tilgængelig som download.

Star Wars: Battlefront fås til PlayStation 4, Xbox One og pc. Spillet lanceres i dag, torsdag den 19. november og kan derefter downloades eller køb i butikkerne. Flere udvidelsespakker med yderligere muligheder, spilkarakterer og nye verdener bliver senere tilgængelige.

Se traileren til spillet her:

http://starwars.ea.com/starwars/battlefront

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

forfatter

Audun Hage

(f. 1981): Redaktionschef. Audun blev ansat som journalist på Lyd & Billede i 2004 og har spillet en aktiv rolle i udviklingen af Lyd & Billede som magasin og website. Audun er ekstremt kvalitetsbevidst og kendt for sine kræsne ører og sit skarpe blik. Som redaktionschef holder han et vågent øje med alt, hvad journalisterne skriver. Han er også ansvarlig for Lyd & Billedes TV-tests.