TESTS GUIDES FILM & TV HØJTTALERE TV HOVEDTELEFONER HI-FI FOTO SMART HOME HJEMMEBIOGRAF COMPUTER MOBIL GAMING
Nyhed

En Dødsstjerne af LEGO

Den fire meter høje legomodel indeholder en halv million klodser!

Statistisk har hver person på kloden 90 legoklodser. Men de er ikke ligeligt fordelt. For skal man bygge virkelig store modeller, kræves mange flere klodser. Denne enorme Dødsstjerne fra Star Wars kan beundres i Legoland California.

Før har vi set traileren til “The Force Awakens” i Lego.

Denne gang får vi det direkte fra eksperterne Legoland i Californien. I deres Star Wars-afdeling i Miniland kommer nu en kæmpe Death Star (Dødsstjerne). Den vejer 862 kg og består af over en halv million klodser. Dødsstjernen er næsten fire meter høj og måler 2,4 meter i bredden, og er dermed den største Lego-model i hele Miniland. For at bakse Dødsstjernen på plads skulle der bruges gaffeltruck og mandskab med sikkerhedshjelme.

LEGO-land_DeathStar2
Over 500.000 legoklodser gik der til at bygge Dødsstjernen.

Darth Vaders hjem er modelleret fra “Star Wars Episode IV: A New Hope”. Luke Skywalkers X-Wing er også med, som en hyldest til den berømte jagt i Dødsstjernens kanaler.

Den officielle præsentation af Dødsstjernen sker den 5. marts som en optakt til Legolands Star Wars Days-arrangement, der finder sted den 7. og 8. marts.

california.legoland.com

Skriv en kommentar

forfatter

Geir Gråbein Nordby

(f. 1978): Journalist. Gråbein har aldrig haft et fuldtidsjob, før han kom til Lyd & Billede. Her har han til gengæld været næsten halvdelen af sit liv, siden han i 2001 sendte en jobansøgning til den forkerte adresse (han ville egentlig søge job i et lydstudie af samme navn). Gråbeins ekspertise er hovedsagelig inden for hi-fi, hovedtelefoner og hjemmebiograf, men det sker, at han brillerer på andre områder.