TESTS GUIDES FILM & TV HØJTTALERE TV HOVEDTELEFONER HI-FI FOTO SMART HOME HJEMMEBIOGRAF COMPUTER MOBIL GAMING
Nyhed

Sigma 35 mm F1.4 DG DN Art

Passer til Sony- og L-Mount-kameraer.

Konstruktionen er relativt kompleks på det nye Sigma-objektiv 35 mm F1.4 DG DN Art, der er tilpasset Sonys Alpha-serie i fuldformat og Leicas, Panasonics og Sigmas kameraer med L-fatning. Det betyder, at man f.eks. kan bruge objektivet på et Sony a1 eller Leica SL og Panasonic Lumix S1R, hvis du vælger en variant med L-fatning.

Panasonic Lumix DC-S1R Panasonic Lumix S1R er et overflødighedshorn af et kamera og blandt de allersejeste, vi har testet.

Objektivet er vejrbestandigt og bygget til at kunne tåle en professionel fotografs hverdag. Indeni er der 15 linse-elementer i 11 grupper, og glasset er af forskellig form og type, bl.a. med Special Low Dispersion-elementer (SLD), et Extraordinary Low Dispersion-element (ELD), et “F” Low Dispersion-element (FLD) og to asfæriske elementer.

Nærgrænsen er opgivet til 30 cm.

Indeni er der også 11 afrundede blænderlameller, og udvendig har objektivet fokusknap, blændering med og uden klik samt lås til blænde og programautomatik – A.

Sigma-objektivet kommer til salg her i maj til 6.900 kroner.

LB+ TILBUD: Få fuld adgang til L&B + i 1 uge for kun 14,-
Læs alle artikler, få adgang til vår købeguide med over 5000 tests, sidste nyhedsbrev og mye mer.

Skriv en kommentar

forfatter

Lasse Svendsen

(f. 1965): Chefredaktør. Lasse har arbejdet for Lyd & Billede siden 1999. Han har også skrevet om foto for magasinet Fotografi og om hi-fi for Audio Video, ligesom han har erfaring som biljournalist fra bladet Drive. Det hele startede i 1980 med en Garrard-pladespiller, en Tandberg-receiver og et par Jamo-højttalere. Lasse har desuden stor erfaring fra hi-fi-branchen og skriver i dag mest om foto, hi-fi, computere og lyd, men også om biler.
Lyd & Billede