Følg oss på

Søg efter tests, nyheder, anmeldelser...

Sigma 35 mm F1.4 DG DN Art

Passer til Sony- og L-Mount-kameraer.

Konstruktionen er relativt kompleks på det nye Sigma-objektiv 35 mm F1.4 DG DN Art, der er tilpasset Sonys Alpha-serie i fuldformat og Leicas, Panasonics og Sigmas kameraer med L-fatning. Det betyder, at man f.eks. kan bruge objektivet på et Sony a1 eller Leica SL og Panasonic Lumix S1R, hvis du vælger en variant med L-fatning.

Panasonic Lumix DC-S1R Panasonic Lumix S1R er et overflødighedshorn af et kamera og blandt de allersejeste, vi har testet.

Objektivet er vejrbestandigt og bygget til at kunne tåle en professionel fotografs hverdag. Indeni er der 15 linse-elementer i 11 grupper, og glasset er af forskellig form og type, bl.a. med Special Low Dispersion-elementer (SLD), et Extraordinary Low Dispersion-element (ELD), et “F” Low Dispersion-element (FLD) og to asfæriske elementer.

Nærgrænsen er opgivet til 30 cm.

Indeni er der også 11 afrundede blænderlameller, og udvendig har objektivet fokusknap, blændering med og uden klik samt lås til blænde og programautomatik – A.

Sigma-objektivet kommer til salg her i maj til 6.900 kroner.

Fuld adgang til Lyd & Billede for 3 kr

Få adgang alle +artikler, guider, anmeldelser samt til hele testarkivet i 1 uge.

Ingen bindingstid Ønsker du å bestille magasinet? Klik her Allerede abonnent?
forfatter
Skrevet af

(f. 1965): Chefredaktør. Lasse har arbejdet for Lyd & Billede siden 1999. Han har også skrevet om foto for magasinet Fotografi og om hi-fi for Audio Video, ligesom han har erfaring som biljournalist fra bladet Drive. Det hele startede i 1980 med en Garrard-pladespiller, en Tandberg-receiver og et par Jamo-højttalere. Lasse har desuden stor erfaring fra hi-fi-branchen og skriver i dag mest om foto, hi-fi, computere og lyd, men også om biler.

Vis kommentarer

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Redaktionen anbefaler

Læs også

Passer til Sony- og L-Mount-kameraer.

Passer til Sony- og L-Mount-kameraer.

Passer til Sony- og L-Mount-kameraer.

Passer til Sony- og L-Mount-kameraer.

Passer til Sony- og L-Mount-kameraer.

Passer til Sony- og L-Mount-kameraer.

Passer til Sony- og L-Mount-kameraer.

Passer til Sony- og L-Mount-kameraer.

Kontaktinformation

Publish AS
Billingstadsletta 19 B
1396 Billingstad
© 2020 Publish AS

Nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev
© 2020 Publish AS - Lyd & Billede arbejder efter reglerne for god presseskik. Som læser har du kun ret til at anvende indholdet på lydogbillede.dk til private og ikke-kommercielle formål. Du kan downloade, linke til og udskrive indhold fra lydogbillede.dk til private og ikke-kommercielle formål forudsat, at du henviser til kilden samt respekterer alle ophavsrettigheder. Du må ikke anvende indhold, herunder (men ikke begrænset til) ikoner, til noget andet formål eller på nogen anden måde end sådanne, som måtte være udtrykkeligt aftalt. 4:02 NB: Artikler, som ikke ligger bag betalingsmuren, er "købt fri" af vedkommende producent/leverandør.