Nyhed

Redigerer filmen for dig

Brinno TLC200Pro og TLC2020 tager tusindvis af billeder og laver film af dem.
forfatter

De fleste kameraer kan optage timelapse-videoer, altså film, hvor stillbilleder sættes sammen til en kort eller lang videosekvens, så man f.eks. kan se en solnedgang på få sekunder i stedet for en time. Men det er ikke alle kameraer, der er som Brinnos praktiske timelapse-kameraer.

De to modeller – TLC200Pro, der optager i 720p, og Empower TLC2020, der optager i 1080p HD – er relativt gunstigt prissat med en startpris på 1.650 kroner for det enkleste kamera.

Brinno TLC200Pro. (Foto: Brinno)

Kameraerne skal være lette at sætte op, og batteriet holder i op til 40 dage på TCL200Pro og op til 82 dage på TLC2020. Der findes også tilbehør som klemmer, stativer, et vejrbestandigt kamerahus m.m., og begge kameraer vil også blive tilgængelige i kits med meget af dette udstyr inkluderet.

Brinno Empower TLC2020. (Foto: Brinno)

Det er altså brugstiden, der primært adskiller Brinno-kameraerne fra andre, idet de kan bruges i ugevis, f.eks. til at lave timelapse-videoer af efterårsløvets farveskift eller dokumentere byggeprojekter eller andre ting, der senere skal vises på video.

Brinno har også lavet en online-kalkulator, som skal gøre det let at indstille kameraerne, så man får mest muligt ud af dem. Den finder du her.

De to kameraer er tilgængelige nu.

(Foto: Brinno)

Læs alle artikler i 1 måned for 39 kr

Få adgang alle +artikler samt til hele testarkivet.
Ingen bindingstid.
Ønsker du å bestille magasinet? Klik her Allerede abonnent?

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

forfatter

Lasse Svendsen

(f. 1965): Chefredaktør. Lasse har arbejdet for Lyd & Billede siden 1999. Han har også skrevet om foto for magasinet Fotografi og om hi-fi for Audio Video, ligesom han har erfaring som biljournalist fra bladet Drive. Det hele startede i 1980 med en Garrard-pladespiller, en Tandberg-receiver og et par Jamo-højttalere. Lasse har desuden stor erfaring fra hi-fi-branchen og skriver i dag mest om foto, hi-fi, computere og lyd, men også om biler.