itemprop

Olympus’ mest hårdføre bliver bedre

Skal bl.a. give dig bedre undervandsbilleder.

Olympus’ vandtætte robustkameraer holder populariteten oppe i et ellers faldende marked. Det skyldes sandsynligvis, at kameraerne kan tåle mere end de fleste, og den velkendte Tough-serie er veletableret på markedet.

Nu kommer der en ny udgave kaldet TG-6, som stadig er vandtæt ned til 15 meter og kan tåle fald fra 2,1 m samt ned til 10 minusgrader. Det kan også klare 100 kilos tryk, og en ny antidugbelægning skal give endnu finere undervandsbilleder.

(Foto: Olympus)

Det er ikke de store opdateringer, Olympus har lavet i forhold til TG-5, som vi testede sidste år. Billedsensoren på 12 megapixel er bevaret, og det samme er 25-100 mm zoomen med makroindstilling.

Men med en ny TruePic VIII billedprocessor lover Olympus bedre billedkvalitet og hurtigere respons, og kameraet kan optage video i både 4K og 120 fps HD-kvalitet til slow motion.

(Foto: Olympus)

Glasset foran billedchippen har fået antirefleksbelægning for at holde dug væk, og flere billeder (tre til ti) med forskellige fokuspunkter kan samles med såkaldt Focus Stacking for større skarphed på makrobilleder.

Der er også en mikroskopfunktion, så kameraet kan komme helt ned til én cm fra motivet. Det fungerer både i program- og blændeprioriteret tilstand.

TG-6 er vil være i butikkerne i begyndelsen af juli til ca. 3.600 kroner.

annonce
(Foto: Olympus)

annonce
Vi sætter stor pris på, at du læser Lyd & Billede!
Log ind for at læse videre.

Test-abonnement
Gratis i en måned
Få fuld adgang på alle enheder.
6 måneder
Kun 44,- mnd
Få adgang til alle tests og nyheder på Lyd & Billede i 6 måneder
Få fuld adgang på alle enheder.
12 måneder
Kun 40,- mnd
Få adgang til alle tests og nyheder på Lyd & Billede i 12 måneder
Få fuld adgang på alle enheder.
Har du noget at tilføje?
Velkommen til Lyd & Billedes diskussionsforum. Vi vil gerne vide, hvad du mener. Hold dig til emnet og vær saglig, så slipper vi for at slette eller moderere indlæg. Andre spørgsmål eller synspunkter rettes til redaktion@lydogbillede.dk.

Leave a Reply

  Subscribe  
Notify of

Läs också

 data-srcset

Værre end spritkørsel

Du har meget dårligere reaktionstider, når du bruger bilens touch-skærm, end når du kører i beruset tilstand.

Scroll til toppen