Systemkamera

Olympus har lavet en specialudgave af sit smukke OMD-kamera EM10 II i brunt kunstlæder med sølvdetaljer, der minder om en svunden tid.
forfatter

Olympus’ lille systemkamera i OMD-serien fås i sort eller sølv, men vi må indrømme, at de ikke er nær så smukke som denne udgave af OM-D E-M10 II.

Hvis du synes det samme, skal du være hurtig i optrækket. Specialudgaven i sølv og brunt kunstlæder er kun lavet i et begrænset oplag, og bagefter er det slut. Teknisk set er kameraet dog identisk med den version, som vi testede sidste år, så forskellen er kun kosmetisk.

(Foto: Producent)
Foto: Olympus

Kameraet leveres med en eksklusiv skulderrem i brunt læder, sølvfarvet objektivdæksel, og Olympus’ fine 14-42 mm F3.5-5.6 EZ zoom, der er teleskopisk, så kameraet er meget kompakt. Som det ses på billedet ovenfor.

Den kompakte systemkamera er mindre end det ser ud, men har en ydeevne som dyrere og større kameraer. Et fremragende kamera for dem, der ikke kan forlade hjemmet uden.

Kameraet er kun fremstillet i 3.500 eksemplarer, og koster ca. 7.200 kroner.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

forfatter

Lasse Svendsen

(f. 1965): Chefredaktør. Lasse har arbejdet for Lyd & Billede siden 1999. Han har også skrevet om foto for magasinet Fotografi og om hi-fi for Audio Video, ligesom han har erfaring som biljournalist fra bladet Drive. Det hele startede i 1980 med en Garrard-pladespiller, en Tandberg-receiver og et par Jamo-højttalere. Lasse har desuden stor erfaring fra hi-fi-branchen og skriver i dag mest om foto, hi-fi, computere og lyd, men også om biler.