TESTS GUIDES FILM & TV HØJTTALERE TV HOVEDTELEFONER HI-FI FOTO SMART HOME HJEMMEBIOGRAF COMPUTER MOBIL GAMING

Crashtest af Nikon D3s

Denne video er ikke for sarte sjæle. Vore kolleger hos Pixelistes har gjort deres bedste for at tage livet af kameraet. Se selv om det lykkedes.

forfatter
Publiceret 30/05/2013 - 16:06

Prof-kameraer, som Nikon D3s, D4, Canon EOS 1D og så videre, er bygget til at tåle et hårdt liv. Men få af dem må gå så grueligt meget igennem som dette eksemplar af D3s.

Folkene hos franske Pixelistes tog kameraet og udsatte det for den rene tortur. Drukning, nedfrysning, slag og brand stod på listen over metoder, som blev benyttet til at tjekke, hvor meget det stakkels Nikon-kamera kunne tåle.

Nikon-flames

Hvordan det gik, kan du se i slutningen af den 15 minutter lange video, Pixelistes lagde ud på YouTube.

For god ordens skyld, de færreste kameraer tåler noget i nærheden af det, Nikon-kameraet blev udsat for. Brug derfor en solid taske til at fragte og opbevare udstyret i. Så lever kameraet længere, og du er sikker på, at det virker, når chancen for et pletskud dukker op.

forfatter

Lasse Svendsen

(f. 1965): Chefredaktør. Lasse har arbejdet for Lyd & Billede siden 1999. Han har også skrevet om foto for magasinet Fotografi og om hi-fi for Audio Video, ligesom han har erfaring som biljournalist fra bladet Drive. Det hele startede i 1980 med en Garrard-pladespiller, en Tandberg-receiver og et par Jamo-højttalere. Lasse har desuden stor erfaring fra hi-fi-branchen og skriver i dag mest om foto, hi-fi, computere og lyd, men også om biler.

Kommentarer


Velkommen til Lyd & Billedes kommentarfelt. Vi vil gerne vide, hvad du mener. Hold dig til emnet og vær saglig, så slipper vi for at moderere indlæg. Andre spørgsmål eller synspunkter rettes til redaktionen@lydogbillede.dk.

Subscribe
Notify of
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments
Nye Canon-kameraer til ferien To nye kompakte systemkameraer og to nye zoomobjektiver.
Lysstærk supervidvinkel Med 18 mm brændvidde kan Panasonic Leica-objektivet fange endnu mere af motivet.
Avanceret minidrone flyver hvor som helst DJI Mini 3 Pro har fuldvoksne funktioner, men er så lille, at den flyver under radaren på dronereglerne.
Professionelt kamera med unik funktion Canon EOS R3 har en unik funktion og alt, hvad et flagskibskamera har brug for. Bortset fra to ting.
Lysstærk og forbedret Sony-zoom Lavere vægt og bedre ydelse er nøgleordene for Sony FE 24-70 mm F2.8 GM II.
Fem tips til bedre påskebilleder Den skarpe sol er ikke fotografens bedste ven. Her får du at vide, hvordan du undgår den og fire andre ting, der kan ødelægge dine billeder.
Følg Lyd & Billede
Send this to a friend