TESTS GUIDES FILM & TV HØJTTALERE TV HOVEDTELEFONER HI-FI FOTO SMART HOME HJEMMEBIOGRAF COMPUTER MOBIL GAMING
Nyhed

Apple Shot on iPhone fotokonkurrence

Nu kan du deltage i Apples seneste fotokonkurrence.

forfatter
Publiceret 28/01/2022 - 11:48

Hvis du hører til dem, der godt kan lide at tage makrobilleder med en iPhone 13 Pro eller Pro Max, kan du deltage i Apples nye fotokonkurrence Shot on iPhone.

Konkurrencen løber indtil den 16. februar, og vinderne offentliggøres i april 2022.

Hvad kan du vinde? Desværre er der ingen iPhones eller AirPods i potten, men kun hæder og ære at høste. Dine billeder, hvis du skulle være blandt vinderne, vil blive vist i et galleri på Apples nyhedssider, Instagram-konto og website.

For at deltage skal du dele dit billede på Instagram og Twitter med hashtags #ShotoniPhone og #iPhonemacrochallenge, så vil dommerpanelet se dine billeder.

Blandt dommerne er Anand Varma, en prisbelønnet fotograf, der har arbejdet for National Geographic, og Peter McKinnon, Apkesha Maker og andre anerkendte fotografer.

Apple Shot on iphone macro challenge Boba

Men, for der er altid et men i fotokonkurrencer …

Apple forbeholder sig retten til at bruge dine billeder i et år. Du ejer stadig rettighederne, og Apple betaler et engangsbeløb for at bruge vinderbillederne, men du giver Apple lov til at bruge dine billeder i et år på deres egne platforme, i Apple Store-butikker, interne udstillinger og endda til kommerciel brug uden yderligere royalties.

Hvis du kan leve med det, er det bare at skyde løs. Held og lykke!

Mere info: apple.dk

Kommentarer

Subscribe
Notify of
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments
Avanceret minidrone flyver hvor som helst DJI Mini 3 Pro har fuldvoksne funktioner, men er så lille, at den flyver under radaren på dronereglerne.
Professionelt kamera med unik funktion Canon EOS R3 har en unik funktion og alt, hvad et flagskibskamera har brug for. Bortset fra to ting.
Lysstærk og forbedret Sony-zoom Lavere vægt og bedre ydelse er nøgleordene for Sony FE 24-70 mm F2.8 GM II.
Fem tips til bedre påskebilleder Den skarpe sol er ikke fotografens bedste ven. Her får du at vide, hvordan du undgår den og fire andre ting, der kan ødelægge dine billeder.
Leica lancerer sort Summicron 28 mm f/2 Laves i et lille antal med en forbedring, som man skal se nøje efter.
GH6: Vildt videokamera der også tager stillbilleder Endelig har GH5 fået en afløser. Panasonic Lumix GH6 er et toptrimmet videokamera i stillbilledforklædning.
Følg Lyd & Billede
Send this to a friend