TESTS GUIDES FILM & TV HØJTTALERE TV HOVEDTELEFONER HI-FI FOTO SMART HOME HJEMMEBIOGRAF COMPUTER MOBIL GAMING

App-kamera med Wi-Fi

Trådløs deling af billeder og apps er med fuld fart ind i kameraer, som for eksempel Sony NEX-6 med udskiftelig optik og Wi-Fi.

forfatter
Publiceret 13/09/2012 - 11:51

Sony NEX-6 ser ud som et kompaktkamera, men har udskiftelig optik, akkurat som et hvilket som helst systemkamera. Bare meget mindre.

NEX-6 sniger sig mellem nyligt lancerede NEX-5R og topmodellen NEX-7. Kameraet har arvet OLED-søgeren fra syveren, men betjeningen fra femmeren.Et indstillingsrat er placeret under programhjulet til højre, mens søgeren er placeret helt til venstre. Sony har også droppet det ubrugelige multistik fra tidligere modeller og givet kameraet en ordentlig blitzsko. Men med flere stik således at det kan bruges sammen med andet tilbehør end bare blitz.I NEX-6 får man 16 megapixels billedsensor, hybrid autofokus for alle lysforhold, HD-video og vipbar skærm.

Men også trådløs tilslutning, således at man kan dele billeder fra kameraet til pc´en eller smartphonen med Sonys PlayMemories app.

Apps er nemlig lidt at pointen med kameraet, hvor man kan udvide kameraets funktionalitet ved at installere apps, som har forskellige funktioner.Sony har allerede flere apps klar til download til kameraet, som vil koste 6.500 kroner for huset alene eller 7.800 kroner med den nye, kompakte 16-50mm zoom. Med elektronisk zoom, som vist på billedet ovenover.

Kameraet er til salg fra november 2012. Da er den nye vidvinkelzoom E 10-18mm f4.0 med optisk billedstabilisator også klar, og måneden efter kommer 35mm f1.8 også med optisk billedstabilisator.

Kommentarer

Subscribe
Notify of
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments
Avanceret minidrone flyver hvor som helst DJI Mini 3 Pro har fuldvoksne funktioner, men er så lille, at den flyver under radaren på dronereglerne.
Professionelt kamera med unik funktion Canon EOS R3 har en unik funktion og alt, hvad et flagskibskamera har brug for. Bortset fra to ting.
Lysstærk og forbedret Sony-zoom Lavere vægt og bedre ydelse er nøgleordene for Sony FE 24-70 mm F2.8 GM II.
Fem tips til bedre påskebilleder Den skarpe sol er ikke fotografens bedste ven. Her får du at vide, hvordan du undgår den og fire andre ting, der kan ødelægge dine billeder.
Leica lancerer sort Summicron 28 mm f/2 Laves i et lille antal med en forbedring, som man skal se nøje efter.
GH6: Vildt videokamera der også tager stillbilleder Endelig har GH5 fået en afløser. Panasonic Lumix GH6 er et toptrimmet videokamera i stillbilledforklædning.
Følg Lyd & Billede
Send this to a friend