TESTS GUIDES FILM & TV HØJTTALERE TV HOVEDTELEFONER HI-FI FOTO SMART HOME HJEMMEBIOGRAF COMPUTER MOBIL GAMING
L&B’s JULEKALENDER 2022
Nyhed

Wolverine får comeback i Deadpool 3

Men Hugh Jackmans Wolverine var ikke død! I 2024 genopstår helten med de knivskarpe kløer i Deadpool 3.

forfatter
Publiceret 30/09/2022 - 12:28

Ryan Reynolds har fået enorm succes som anti-superhelt, propfuld af bidende sarkastisk metahumor, i de to Deadpool-film.

Denne uge forlød det fra Reynolds, at den tredje film i franchisen får premiere den 6. september 2024 – OG, i filmen vender Hugh Jackman tilbage som den legendariske Wolverine.

Ryan Reynolds og Hugh Jackman, Deadpool 3 (Foto: Universal)
Læs også Superhelt med dybde Og vi, som troede, at vi var trætte af X-Men-universet!

Eneste problem er dog at Logan/Wolverine kom af dage, så at sige, i Logan (2019)…

 

Ryan Reynolds, i rollen som den tidligere elitesoldat Wade Wilson, ender, som følge af et mislykket eksperiment om et forsøg på helbredelse, som den udødelige anti-helt Deadpool.

Superhelten med den groveste mund og de mest politisk ukorrekte kommentarer vender snart tilbage – med Wolverine på holdet. Den ironiske superhelts forklaring på at Wolverine tilsyneladende er genopstået fra de døde, er, at handlingen i Logan foregår i 2029 – længe efter den historie, der vil udfolde sig i Deadpool 3.

Læs også Nu er musen størst af alle! Det tog kun Mickey Mouse & Co. to et halvt år at vippe Netflix af streaming-tronen.
Steamboat Willie Disney

I vanlig Deadpool-stil annoncerede super-duoen det nye dream-team på Youtube denne uge; uden at vi blev ret meget klogere…

Så er det bare at væbne sig med en rigelig dosis tålmodighed – for der er stadig ca. to år til før vi får duoen at se på lærredet, i Deadpool 3.

PS! Wolverine havde faktisk en lille-bitte cameo-rolle i Deapool 2, hvor han dukker op efter rulleteksterne.

Læs også Morsom Marvel-metafilm Ryan Reynolds’ genopstandelse som superhelt er en fornøjelig affære. Deadpool er så selvreflekterende og kynisk, at den nærmest sætter punktum for genren.
forfatter

Tor Aavatsmark

(f. 1974): Lyd & Billedes dedikerede filmanmelder og administrerende direktør. Tor har arbejdet på Lyd & Billede siden 2005. I perioden 2003-2005 var han og en partner ejere af et bladforlag med bl.a. et filmmagasin i porteføljen, og denne interesse har han taget med sig til Lyd & Billede. Tor er uddannet cand.polit. fra Universitetet i Oslo, men befinder sig godt bag rattet i en medievirksomhed.

Skriv en kommentar

Julehygge i det brutale, vilde Vesten? Disse serier/film kan du streame i december - og nu kommer 1923!
Adar erstattes! Prime Video offentliggør nye skuespillere og karakterer til Ringenes Herre - og en trist udskiftning.
Her er første Indy-trailer 30. juni 2023 er premieredag for 'Indiana Jones and the Dial of Destiny.' Nu er den første trailer offentliggjort.
Svensk krimi fra Disney Disney har skabt en serie ud fra den svenske krimisucces 'At koge bjørn'.
Fungerer Willow-magien i 2022? Disney forsøger at puste nyt liv i klassikeren fra 1980'erne.
Kommer allerede i december! SkyShowtime offentliggør i dag ny trailer til Taylor Sheridan-serien 1923 - og fremskynder premieredatoen!
Følg Lyd & Billede