Foto & Video Hi-fi Hjemmebiograf Hovedtelefoner Højttalere TV

Nyhed

Wolverine får comeback i Deadpool 3

Men Hugh Jackmans Wolverine var ikke død! I 2024 genopstår helten med de knivskarpe kløer i Deadpool 3.

Skrevet af / 30/09/2022 - 12:28
Wolverine får comeback i Deadpool 3

Ryan Reynolds har fået enorm succes som anti-superhelt, propfuld af bidende sarkastisk metahumor, i de to Deadpool-film.

Denne uge forlød det fra Reynolds, at den tredje film i franchisen får premiere den 6. september 2024 – OG, i filmen vender Hugh Jackman tilbage som den legendariske Wolverine.

Ryan Reynolds og Hugh Jackman, Deadpool 3 (Foto: Universal)
Læs også Superhelt med dybde Og vi, som troede, at vi var trætte af X-Men-universet!

Eneste problem er dog at Logan/Wolverine kom af dage, så at sige, i Logan (2019)…

 

Ryan Reynolds, i rollen som den tidligere elitesoldat Wade Wilson, ender, som følge af et mislykket eksperiment om et forsøg på helbredelse, som den udødelige anti-helt Deadpool.

Superhelten med den groveste mund og de mest politisk ukorrekte kommentarer vender snart tilbage – med Wolverine på holdet. Den ironiske superhelts forklaring på at Wolverine tilsyneladende er genopstået fra de døde, er, at handlingen i Logan foregår i 2029 – længe efter den historie, der vil udfolde sig i Deadpool 3.

Læs også Nu er musen størst af alle! Det tog kun Mickey Mouse & Co. to et halvt år at vippe Netflix af streaming-tronen.

I vanlig Deadpool-stil annoncerede super-duoen det nye dream-team på Youtube denne uge; uden at vi blev ret meget klogere…

Så er det bare at væbne sig med en rigelig dosis tålmodighed – for der er stadig ca. to år til før vi får duoen at se på lærredet, i Deadpool 3.

PS! Wolverine havde faktisk en lille-bitte cameo-rolle i Deapool 2, hvor han dukker op efter rulleteksterne.

Læs også Morsom Marvel-metafilm Ryan Reynolds’ genopstandelse som superhelt er en fornøjelig affære. Deadpool er så selvreflekterende og kynisk, at den nærmest sætter punktum for genren.
Tor Aavatsmark
(f. 1974): Lyd & Billedes dedikerede filmanmelder og administrerende direktør. Tor har arbejdet på Lyd & Billede siden 2005. I perioden 2003-2005 var han og en partner ejere af et bladforlag med bl.a. et filmmagasin i porteføljen, og denne interesse har han taget med sig til Lyd & Billede. Tor er uddannet cand.polit. fra Universitetet i Oslo, men befinder sig godt bag rattet i en medievirksomhed.

Skriv din kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Se traileren for Citadel

Et glædeligt gensyn med to aldrende herrer

MCU er ikke død!

Mayday! Mayday!

Skynd dig at dræbe hende!

Flere mafiaforviklinger fra Stallone & Co.!

Aberne kommer hjem til dig!

Hun er tilbage!

Ventetiden er næsten forbi!

Snart er ventetiden forbi!

Slip dragerne løs!

Spionefterfølger

Scroll to Top