Foto & Video Hi-fi Hjemmebiograf Hovedtelefoner Højttalere TV

Nyhed

Viaplay bekræfter flere sæsoner af Wisting

Krimi-serien er blevet en af streamingtjenestens mest populære originalproduktioner. Nu kommer der flere sæsoner.

Skrevet af / 18/04/2023 - 08:31
Viaplay bekræfter flere sæsoner af Wisting

Den norske krimi-serie Wisting, med Sven Nordin i hovedrollen, er blevet en af de mest populære originalserier fra Viaplay.

Serien er baseret på Jørn Lier Horsts krimi-romaner, og tager os med ud på efterforskninger med den be​​sindige William Wisting (Nordin).

Første sæson streamede allerede i 2019, mens 3. sæson havde premiere i april sidste år. Viaplay lover nu, at der kommer to sæsoner mere af den populære krimi-serie.

I andre hovedroller ser vi Carrie-Anne Moss (Matrix), Mads Ousdal, Thea G. Lundberg, Andrea B. Hovig, Mads S. Pettersen, Evelyn R. Osazuva, Lars Berge, Ellen Bendu og Gard B. Eidsvold.

Indspilningen af ​​4. sæson er allerede i gang, i Larvik, med Henrik Georgsson (Broen) i instruktørstolen.

Fjerde sæson er en originalt skrevet historie baseret på personerne fra Wisting-universet af Jørn Lier Horst, mens femte sæson bliver baseret på romanen Sak 1569 fra den norske krimiforfatter.

Læs også Citadel-trailer Prime Video lancerer endnu en big-budget originalserie i april.

I 4. sæson af Wisting er vi tilbage i Larvik under en tilsyneladende idyllisk sommeraften. Det ændrer sig hurtigt, da en norsk-britisk ung dreng forsvinder sporløst fra sit hotel. Samtidig bliver en hotelmedarbejder med et nært forhold til drengens familie, fundet myrdet.

William Wisting kommer under et enormt internationalt pres for at opklare mordet, og finde den unge dreng, før det er for sent. Det viser sig at være kompliceret, da drengens familie har en række hemmeligheder, der komplicerer efterforskningen.

4. sæson byder også på et internationalt stjernenavn i skikkelse af Rupert Evans, kendt fra Bridgerton.

Sven Nordin, “Wisting” (Foto: Viaplay)

I pressemeddelelsen udtaler Nordin:

Jeg er meget klar til at komme i gang igen, og komme ind under huden på William Wisting. Vi har nogle spændende sæsoner foran os med alle de ingredienser, Wisting skal bruge, for at holde seerne glade. Plottet er meget spændende, og byder på mange overraskelser, som krimier jo gerne skal have. Seerne vil blive trukket i forskellige retninger, og kan arbejde som sofadetektiver undervejs. Samtidig er der indlagt masser af vildspor, så de fleste seere kommer nok ikke til at gennemskue sagen.

Læs også Krig er helvede! Hvis du ikke allerede var klar over det, så understreger Gunnar Vikene nu, at krig er og bliver et forfærdeligt helvede.

Dramachef hos Viaplay Group Norge, Tanya N. Y. Badendyck, føler sig overbevist om, at seerne vil være tilfredse med de nye sæsoner af Wisting:

Vi er meget glade for at kunne bringe norske krimi-elskere tilbage til Wisting-universet. Vi er også meget glade for, at serien er en succes ud over landegrænserne, hvilket viser, at karaktererne og handlingerne giver genklang hos seere over hele Norden, siger Badendyck.

Oplysninger om premiere-dato, og flere detaljer om de nye sæsoner, kommer først senere i år.

Tor Aavatsmark
(f. 1974): Lyd & Billedes dedikerede filmanmelder og administrerende direktør. Tor har arbejdet på Lyd & Billede siden 2005. I perioden 2003-2005 var han og en partner ejere af et bladforlag med bl.a. et filmmagasin i porteføljen, og denne interesse har han taget med sig til Lyd & Billede. Tor er uddannet cand.polit. fra Universitetet i Oslo, men befinder sig godt bag rattet i en medievirksomhed.

Skriv din kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Ventetiden er ovre!

Premiere til efteråret!

Sci-fi-klassiker klar til streaming!

Premieredatoen er klar!

MILF-trailer!

Klar til endnu en runde?

Et godt grin forlænger livet!

Kongen brøler igen!

De kriminelles hærgen fortsætter i Kingstown

Harry Potter-lydbøgerne får Dolby Atmos

Se den nye trailer fra Holocaust-helvedet

Hysterisk ny trailer!

Scroll to Top