Foto & Video Hi-fi Hjemmebiograf Hovedtelefoner Højttalere TV

Nyhed

‘Citadel’ med Richard Madden kommer snart på Prime!

Prime Video lancerer endnu en big-budget originalserie i april.

Skrevet af / 10/04/2023 - 10:15
‘Citadel’ med Richard Madden kommer snart på Prime!

Russo-brødrene står bag globale filmsucceser som You, Me and Dupree, Captain America: The Winter Soldier, Captain America: Civil War, Avengers: Infinity War og alle tiders box office succes, Avengers: Endgame.

Nu bevæger de sig fra Disney/Marvel til Jeff Bezos’ Prime Video, og står som producenter (og medinstruktører) på den kommende spion-serie Citadel.

Til hovedrollen har de engageret en af de helt store stjerner fra Game of Thrones: Richard Madden.

 

Den attraktive Madden, der måtte gå et ret brutalt endeligt i møde sidst i 3. ​​sæson af Game of Thrones, har formået at skabe sig en ordentlig karriere efter fantasy-succesen.

Med film som 1917, Eventyret om Askepot, Eternals og TV-serien Bodyguard, har han fået god vind i sin skuespillerkarriere.

Den 28. april kan du se ham i en ny actionrolle, som agent Mason Kane i Citadel.

 

Citadel_1 Citadel_4-989x556 Citadel_5-989x556 Citadel_6-989x556
<
>
Citadel (Foto: Prime Video)

Showrunner er David Weil. Citadel (1. sæson) består af seks episoder, hvoraf de to første får premiere 28. april, og derefter vil der komme en episode hver uge frem til 26. maj.

Fra pressemeddelelsen kan vi læse følgende om handlingen i den nye thriller-serie:

For otte år siden faldt Citadel. Det uafhængige globale spionagentur, der har til opgave at opretholde trygheden og sikkerheden for sine borgere, blev ødelagt af agenter fra Manticore, et magtfuldt kartel, der manipulerer verden fra skyggerne. Med Citadels fald fik eliteagenterne Mason Kane (Madden) og Nadia Sinh (Priyanka Chopra Jonas) deres minder slettet, efter at de med nød og næppe slap med livet i behold. De er siden forblevet i skjul, og har bygget nye liv med konstruerede identiteter, uvidende om deres egen fortid. Indtil en nat, hvor Mason bliver opsporet af sin tidligere Citadel-kollega, Bernard Orlick (Stanley Tucci), som desperat har brug for hans hjælp til at forhindre Manticore i, at etablere en ny verdensorden. Mason opsøger sin tidligere partner, Nadia, og de to spioner begiver sig ud på en mission, der tager dem rundt i verden i et forsøg på at stoppe Manticore, mens de samtidig kæmper med et forhold bygget på hemmeligheder, løgne og en farlig, men udødelig kærlighed.

Udover Madden vil vi se Priyanka Chopra Jonas, Stanley Tucci, Lesley Manville, Osy Ikhile, Ashleigh Cummings, Roland Møller og Caoilinn Springall i ledende roller.

Læs også Sutherland er tilbage! Big data ser dig – og Kiefer Sutherland gør sit bedste for at forvirre dig i en lidt ujævn konspirations-thriller.

PS! Citadel får selskab af flere spin-off serier! 1. sæson af Citadel er kun debuten på denne globale franchise. Produceret af “Russo Brothers AGBO”, vil Citadel og dens efterfølgende serier bringe verden sammen via Russo-brødrenes historier. Hver Citadel-serie vil blive filmet og produceret lokalt. Dette vil skabe en unik franchise. Spin-off serier er allerede i gang med optagelserne i Italien og Indien, med Matilda De Angelis, Varun Dhawan og Samantha Ruth Prabhu i hovedrollerne.

Citadel (Foto: Prime Video)
Tor Aavatsmark
(f. 1974): Lyd & Billedes dedikerede filmanmelder og administrerende direktør. Tor har arbejdet på Lyd & Billede siden 2005. I perioden 2003-2005 var han og en partner ejere af et bladforlag med bl.a. et filmmagasin i porteføljen, og denne interesse har han taget med sig til Lyd & Billede. Tor er uddannet cand.polit. fra Universitetet i Oslo, men befinder sig godt bag rattet i en medievirksomhed.

Skriv din kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Ventetiden er ovre!

Premiere til efteråret!

Sci-fi-klassiker klar til streaming!

Premieredatoen er klar!

MILF-trailer!

Klar til endnu en runde?

Et godt grin forlænger livet!

Kongen brøler igen!

De kriminelles hærgen fortsætter i Kingstown

Harry Potter-lydbøgerne får Dolby Atmos

Se den nye trailer fra Holocaust-helvedet

Hysterisk ny trailer!

Scroll to Top