Foto & Video Hi-fi Hjemmebiograf Hovedtelefoner Højttalere TV

Nyhed

Turning Red kommer direkte på Disney+

Den nyeste storfilm fra Pixar får eksklusiv premiere på Disney+.

Skrevet af / 11/01/2022 - 14:44
Turning Red kommer direkte på Disney+

Hvis der er én ting, vi har lært af det forgangne år, så er det, at coronapandemien (desværre) vil fortsætte med at påvirke vores hverdag, også i det nye år.

Med stigende omikronsmitte og vedvarende begrænsninger for kulturlivet fortsætter filmselskaberne deres nye praksis med at lancere film direkte på streaming-tjenesterne.

Den kommende familiefilm Turning Red fra Disney-ejede Pixar skulle oprindelig have haft biografpremiere i marts i år. Nu har Disney så besluttet at udsende filmen eksklusivt på Disney+. Premieren bliver den 11. marts.

I modsætning til bl.a. Black Widow, der – med stort postyr til følge – blev tilgængelig på Disney+ som købefilm (såkaldt Premier Access) samtidig med biografpremieren, vil Turning Red være tilgængelig uden ekstra omkostninger for alle Disney+ abonnenter fra dag ét.

Læs også Black Widow direkte til Disney+ Disney lancerer nu Marvel-storfilmen direkte på deres streaming-tjeneste.

Filmen er en opvæksthistorie, der handler om teenageren Mei Lee (Rosalie Chiang), som har en meget overbeskyttende mor. Da Mei Lee en dag får nok og lader sin vrede tage over, bliver hun forvandlet til en stor rød pelskugle.

Instruktionen står Domee Shi for.

Turning-Red_2-989x556 Turning-Red_4-989x556 Turning-Red_4
<
>
(Foto: Walt Disney)

Turning Red er i øvrigt den anden Pixar-film, som Disney vælger at gøre gratis for sine Disney+ abonnenter. Den første film, det skete for, var Soul tilbage i december 2020.

Vi kan konkludere, at coronapandemien sandsynligvis har ændret filmdistributionen for altid. Til det bedre, efter vores mening.

(Foto: Walt Disney)

Tor Aavatsmark
(f. 1974): Lyd & Billedes dedikerede filmanmelder og administrerende direktør. Tor har arbejdet på Lyd & Billede siden 2005. I perioden 2003-2005 var han og en partner ejere af et bladforlag med bl.a. et filmmagasin i porteføljen, og denne interesse har han taget med sig til Lyd & Billede. Tor er uddannet cand.polit. fra Universitetet i Oslo, men befinder sig godt bag rattet i en medievirksomhed.

Skriv din kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Det bliver ikke hurtigere!

Overklasse-nyt fra London, anno 1815

Knuser alle rekorder!

Klar til endnu en omgang?

Popdronningen kommer hjem til dig!

Nu bliver der nordisk seriefest!

Kansleren har talt!

Premiere i dag!

Comeback kid?

Viser musklerne!

Disney+ med Apple Vision Pro

Dansk druk på amerikansk!

0
Scroll to Top