TESTS GUIDES FILM & TV HØJTTALERE TV HOVEDTELEFONER HI-FI FOTO SMART HOME HJEMMEBIOGRAF COMPUTER MOBIL GAMING
SOMMERTILBUD PÅ LB+
Nyhed

Turning Red kommer direkte på Disney+

Den nyeste storfilm fra Pixar får eksklusiv premiere på Disney+.

forfatter
Publiceret 11/01/2022 - 14:44

Hvis der er én ting, vi har lært af det forgangne år, så er det, at coronapandemien (desværre) vil fortsætte med at påvirke vores hverdag, også i det nye år.

Med stigende omikronsmitte og vedvarende begrænsninger for kulturlivet fortsætter filmselskaberne deres nye praksis med at lancere film direkte på streaming-tjenesterne.

Den kommende familiefilm Turning Red fra Disney-ejede Pixar skulle oprindelig have haft biografpremiere i marts i år. Nu har Disney så besluttet at udsende filmen eksklusivt på Disney+. Premieren bliver den 11. marts.

I modsætning til bl.a. Black Widow, der – med stort postyr til følge – blev tilgængelig på Disney+ som købefilm (såkaldt Premier Access) samtidig med biografpremieren, vil Turning Red være tilgængelig uden ekstra omkostninger for alle Disney+ abonnenter fra dag ét.

Læs også Black Widow direkte til Disney+ Disney lancerer nu Marvel-storfilmen direkte på deres streaming-tjeneste.

Filmen er en opvæksthistorie, der handler om teenageren Mei Lee (Rosalie Chiang), som har en meget overbeskyttende mor. Da Mei Lee en dag får nok og lader sin vrede tage over, bliver hun forvandlet til en stor rød pelskugle.

Instruktionen står Domee Shi for.

Turning-Red_2-989x556 Turning-Red_4-989x556 Turning-Red_4
<
>
(Foto: Walt Disney)

Turning Red er i øvrigt den anden Pixar-film, som Disney vælger at gøre gratis for sine Disney+ abonnenter. Den første film, det skete for, var Soul tilbage i december 2020.

Vi kan konkludere, at coronapandemien sandsynligvis har ændret filmdistributionen for altid. Til det bedre, efter vores mening.

(Foto: Walt Disney)
forfatter

Tor Aavatsmark

(f. 1974): Lyd & Billedes dedikerede filmanmelder og administrerende direktør. Tor har arbejdet på Lyd & Billede siden 2005. I perioden 2003-2005 var han og en partner ejere af et bladforlag med bl.a. et filmmagasin i porteføljen, og denne interesse har han taget med sig til Lyd & Billede. Tor er uddannet cand.polit. fra Universitetet i Oslo, men befinder sig godt bag rattet i en medievirksomhed.

Kommentarer


Velkommen til Lyd & Billedes kommentarfelt. Vi vil gerne vide, hvad du mener. Hold dig til emnet og vær saglig, så slipper vi for at moderere indlæg. Andre spørgsmål eller synspunkter rettes til redaktionen@lydogbillede.dk.

Subscribe
Notify of
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments
Svensk storfilm! Tom Wlaschiha (fra ”Game of Thrones”) vil kunne opleves i den nye Hallström-film på Viaplay.
Ufuldendt alien-fjolleri Der var en tid, hvor Netflix åbnede tegnebogen – og deres enorme abonnentbase – for enhver håbefuld filmnørd. Den tid er nok forbi.
Mere skøn forvirring fra Westworld Efter en langvarig coronapause er Westworld tilbage på sporet – og i højere grad tilbage til sine rødder.
Nyt Netflix-abonnement med reklamer lige om hjørnet Netflix-topchef begrunder det nye tiltag med, at streaming-giganten taber for mange potentielle brugere på gulvet.
NY Stranger Things 4 II-trailer! Netflix har netop udsendt en ny trailer til det afsluttende kapitel af 4. sæson af Stranger Things.
“You know nothing, Jon Snow!” HBO Max annoncerer endnu en spinoff-serie fra Game of Thrones-universet.
Følg Lyd & Billede
Send this to a friend