TESTS GUIDES FILM & TV HØJTTALERE TV HOVEDTELEFONER HI-FI FOTO SMART HOME HJEMMEBIOGRAF COMPUTER MOBIL GAMING
BLACK WEEK PÅ LB+ - 12 MND 30%!
Nyhed

Turning Red kommer direkte på Disney+

Den nyeste storfilm fra Pixar får eksklusiv premiere på Disney+.

forfatter
Publiceret 11/01/2022 - 14:44

Hvis der er én ting, vi har lært af det forgangne år, så er det, at coronapandemien (desværre) vil fortsætte med at påvirke vores hverdag, også i det nye år.

Med stigende omikronsmitte og vedvarende begrænsninger for kulturlivet fortsætter filmselskaberne deres nye praksis med at lancere film direkte på streaming-tjenesterne.

Den kommende familiefilm Turning Red fra Disney-ejede Pixar skulle oprindelig have haft biografpremiere i marts i år. Nu har Disney så besluttet at udsende filmen eksklusivt på Disney+. Premieren bliver den 11. marts.

I modsætning til bl.a. Black Widow, der – med stort postyr til følge – blev tilgængelig på Disney+ som købefilm (såkaldt Premier Access) samtidig med biografpremieren, vil Turning Red være tilgængelig uden ekstra omkostninger for alle Disney+ abonnenter fra dag ét.

Læs også Black Widow direkte til Disney+ Disney lancerer nu Marvel-storfilmen direkte på deres streaming-tjeneste.

Filmen er en opvæksthistorie, der handler om teenageren Mei Lee (Rosalie Chiang), som har en meget overbeskyttende mor. Da Mei Lee en dag får nok og lader sin vrede tage over, bliver hun forvandlet til en stor rød pelskugle.

Instruktionen står Domee Shi for.

Turning-Red_2-989x556 Turning-Red_4-989x556 Turning-Red_4
<
>
(Foto: Walt Disney)

Turning Red er i øvrigt den anden Pixar-film, som Disney vælger at gøre gratis for sine Disney+ abonnenter. Den første film, det skete for, var Soul tilbage i december 2020.

Vi kan konkludere, at coronapandemien sandsynligvis har ændret filmdistributionen for altid. Til det bedre, efter vores mening.

(Foto: Walt Disney)

Annonce
forfatter

Tor Aavatsmark

(f. 1974): Lyd & Billedes dedikerede filmanmelder og administrerende direktør. Tor har arbejdet på Lyd & Billede siden 2005. I perioden 2003-2005 var han og en partner ejere af et bladforlag med bl.a. et filmmagasin i porteføljen, og denne interesse har han taget med sig til Lyd & Billede. Tor er uddannet cand.polit. fra Universitetet i Oslo, men befinder sig godt bag rattet i en medievirksomhed.

Skriv en kommentar

Ny dansk Netflix-serie får premiere 5. januar 2023 Serien er på seks afsnit, og blandt de medvirkende er Zlatko Buric, Mikael Bertelsen og Mads Brügger.
Stærkeste sæson hidtil! Med tredje runde af det socialrealistiske komediedrama Pørni, leverer Steenstrup sin stærkeste sæson.
Norsk trold-folklore! Katastrofefilm med trolde i hovedrollen er en sjælden vare. Det er dog lykkedes Netflix med en overraskende underholdende eventyrfilm.
Grønt lys! HBO Max har netop givet Mike White grønt lys til en tredje sæson af det dekadente rigmandsdrama.
Nyt fra Pixar! Kunstnerne hos Disney/Pixar er på trapperne med en ny animationsfilm. Nu er den første teaser frigivet.
Huawei: Sådan undgår du HBO's blokade Huawei bekræfter problemer med streamingtjeneste, men foreslår en løsning.
Følg Lyd & Billede