Nyhed

Trailer til 2. sæson af The Mandalorian

Den 30. oktober er der premiere på 2. sæson af The Mandalorian på Disney+.
forfatter

Med lanceringen af Disney+ på de nordiske markeder har vi nordboere fået en MASSE nye film og serier, som vi kan streame hjemme i vores egen stue. Selve flagskibet blandt det originale indhold fra den nye streaming-gigant er Star Wars-serien The Mandalorian.

Anmeldelsen af 1. sæson kan du læse her:

Klassisk Star Wars Med deres første originale serie puster Disney nyt, men samtidig klassisk liv i Star Wars-sagaen.

Nu har Disney så udsendt traileren til 2. sæson, som får global premiere på Disney+ den 30. oktober. Ligesom med 1. sæson kommer der kun én episode om ugen.

 

Handlingen i The Mandalorian foregår i tiden mellem Return of the Jedi og The Force Awakens, nærmere bestemt seks år efter at Luke, Leia og Han Solo besejrede Darth Vader og kejseren. Imperiet er gået i opløsning, og lovløshed, anarki og diverse gangsterbander hersker i galaksen.

Det er en guldalder for dusørjægere, og den bedste af dem alle er “The Mandalorian” (Pedro “Narcos” Pascal). Han hyres af den karismatiske gangsterboss “The Client” (Herzog), der også har stormtroopers på lønningslisten. Så spænd sikkerhedsselen til denne Wild West-version af Star Wars-universet!

(Foto: Walt Disney)

I traileren til 2. sæson ses The Mandalorian på en slags roadtrip med “Baby Yoda”, hvor missionen synes at være at bringe det lille grønne barn hjem til sin egen planet. Vi ser makkerparret på en spektakulær rejse til lands, til vands og i luften – mens helten indimellem må tage sig af galaksens afskum.

 

“You expect me to search the galaxy and return this creature to a race of enemy sorcerers?”

–  The Mandalorian

 

Seriens skaber, Jon Favreau, er blandt instruktørerne på 2. sæson, og vi får bl.a. et gensyn med skuespillerne Gina Carano, Carl Weathers og Giancarlo Esposito. Nye figurer bliver bl.a. Rosario Dawson som Ahsoka Tano og Temuera “Once Were Warriors” Morrison som den legendariske Boba Fett.

m3 m11 m10 m7 m6 m5 m12 m4
<
>
(Foto: Walt Disney)

2. sæson af Star Wars: The Mandalorian kan ses på Disney+ fra den 30. oktober. Der er allerede planlagt en 3. sæson af denne spydspids i Disney-koncernens store streaming-satsning.

PS: Du kan tegne abonnement på Disney+ her.

(Foto: Walt Disney)

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

forfatter

Tor Aavatsmark

(f. 1974): Lyd & Billedes dedikerede filmanmelder og administrerende direktør. Tor har arbejdet på Lyd & Billede siden 2005. I perioden 2003-2005 var han og en partner ejere af et bladforlag med bl.a. et filmmagasin i porteføljen, og denne interesse har han taget med sig til Lyd & Billede. Tor er uddannet cand.polit. fra Universitetet i Oslo, men befinder sig godt bag rattet i en medievirksomhed.