TESTS GUIDES FILM & TV HØJTTALERE TV HOVEDTELEFONER HI-FI FOTO SMART HOME HJEMMEBIOGRAF COMPUTER MOBIL GAMING
SOMMERTILBUD PÅ LB+
Nyhed

Trailer til 3. sæson af The Rain

Kan de overleve hinanden? Netflix udgiver i dag traileren til sidste sæson af den danske apokalypse-serie The Rain.

forfatter
Publiceret 16/07/2020 - 10:18

To år efter premieren nærmer vi os slutningen på The Rain.

3. sæson af The Rain tager tråden op, hvor 2. sæson sluttede. Flere år efter at regnen tog livet af broderparten af befolkningen i Skandinavien, er Simone (Alba August) og Rasmus (Lucas Lynggaard Tønnesen) uenige om, hvordan de skal redde menneskeheden.

(Foto: Netflix)

Rasmus vil inficere alle med den samme betaversion af den virus, som gjorde ham til et supermenneske, mens Simone insisterer på, at der findes en kur. Formår de at lægge uenighederne til side for at kunne træffe det rette valg?

Netflix udgiver i dag traileren til den tredje og sidste sæson af deres første nordiske originalserie, The Rain.

I 3. sæson møder vi Simone, Rasmus, Martin (Mikkel B. Følsgaard), Jean (Sonny Lindberg), Patrick (Lukas Løkken), Sarah (Clara Rosager), Kira (Evin Ahmad), Fie (Nathalie Madueño) og Sten (Johannes Kuhnke).

The Rain er en Miso Film-produktion skabt af Christian Potalivo, Jannik Tai Mosholt og Espen Toft Jacobsen.

The-Rain-sesong-3_7-989x556_3 The-Rain-sesong-3_8-989x659_4 The-Rain-sesong-3_3-989x660_5 The-Rain-sesong-3_4-989x660_6 The-Rain-sesong-3_5-989x660_7 The-Rain-sesong-3_6-989x556_9
<
>
(Foto: Netflix)

 

Den danske serie er en af de mest sete ikke-engelsksprogede Netflix-originalserier med 30 millioner seere indtil nu.

Den tredje og sidste sæson vil bestå af seks afsnit og har verdenspremiere på Netflix den 6. august 2020.

forfatter

Tor Aavatsmark

(f. 1974): Lyd & Billedes dedikerede filmanmelder og administrerende direktør. Tor har arbejdet på Lyd & Billede siden 2005. I perioden 2003-2005 var han og en partner ejere af et bladforlag med bl.a. et filmmagasin i porteføljen, og denne interesse har han taget med sig til Lyd & Billede. Tor er uddannet cand.polit. fra Universitetet i Oslo, men befinder sig godt bag rattet i en medievirksomhed.

Kommentarer


Velkommen til Lyd & Billedes kommentarfelt. Vi vil gerne vide, hvad du mener. Hold dig til emnet og vær saglig, så slipper vi for at moderere indlæg. Andre spørgsmål eller synspunkter rettes til redaktionen@lydogbillede.dk.

Subscribe
Notify of
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments
Svensk storfilm! Tom Wlaschiha (fra ”Game of Thrones”) vil kunne opleves i den nye Hallström-film på Viaplay.
Ufuldendt alien-fjolleri Der var en tid, hvor Netflix åbnede tegnebogen – og deres enorme abonnentbase – for enhver håbefuld filmnørd. Den tid er nok forbi.
Mere skøn forvirring fra Westworld Efter en langvarig coronapause er Westworld tilbage på sporet – og i højere grad tilbage til sine rødder.
Nyt Netflix-abonnement med reklamer lige om hjørnet Netflix-topchef begrunder det nye tiltag med, at streaming-giganten taber for mange potentielle brugere på gulvet.
NY Stranger Things 4 II-trailer! Netflix har netop udsendt en ny trailer til det afsluttende kapitel af 4. sæson af Stranger Things.
“You know nothing, Jon Snow!” HBO Max annoncerer endnu en spinoff-serie fra Game of Thrones-universet.
Følg Lyd & Billede
Send this to a friend