Foto & Video Hi-fi Hjemmebiograf Hovedtelefoner Højttalere TV
Vi udfører vedligeholdelse på vores hjemmeside fra kl. 23.00 den 22.04.24. Der vil forekomme nedetid.

Nyhed

Til juli kommer Bird Box-opfølgeren

Netflix lancerer snart opfølgeren til en af sine største filmsucceser.

Skrevet af / 19/05/2023 - 16:26
Til juli kommer Bird Box-opfølgeren

For næsten fem år siden dukkede den lidt lavbudget-agtige thriller-gyser Bird Box op som en dark horse på Netflix.

Med Sandra Bullock i hovedrollen og dommedagsprofetier om et krævende liv i en post-apokalyptisk verden ramte instruktør Susanne Bier åbenbart en nerve. Filmen blev hurtigt en af de mest sete på Netflix nogensinde.

Nu kommer ‘opfølgeren’: Bird Box Barcelona.

 

Temaet (hvis du bare dækker dine øjne til, er du i sikkerhed for det/de ukendte) er det samme som i originalfilmen, nu blot hensat til Spanien.

Efter at en mystisk kraft har udryddet store dele af verdens befolkning, må Sebastian (Mario Casas) navigere gennem Barcelonas øde gader for at sikre sin egen overlevelse. Efterhånden som han indgår alliancer med andre overlevende, og de forsøger at slippe ud af byen, dukker der en uventet og endnu mere uhyggelig trussel op …

Álex og David Pastor står for instruktion og manuskript.

I hovedrollerne finder vi Maris Casas, Georgina Campbell, Alejandra Howard, Naila Schubert, Diego Cavla, Patrick Criado, Lola DueÑas, Gonzalo de Castro, Michelle Jenner og Leonardo Baraglia.

Bird Box Barcelona (Foto: Netflix)

Global Netflixpremiere bliver den 14. juli.

Læs også Bird Box Sandra Bullock flygter fra og gemmer sig for det mørkeste ukendte. Desværre lykkes Netflix-filmen kun delvis med sit fascinerende plot.

Den første film handlede om den højgravide Malorie (Sandra Bullock), som ikke var videre entusiastisk over for den kommende baby. Så gik verden pludselig brat og brutalt ad helvede til. I Rusland og Østeuropa rasede en uforklarlig selvmordsbølge – som derefter skyllede ind over USA.

Åbenbart blev folk ‘hypnotiseret’ af noget eller nogen, som bragte de værste følelser og den største frygt frem hos dem; hvilket gav en ubændig trang til straks at begå selvmord.

Nu bliver det spændende at se, om en spansktalende film uden et trækplaster fra Hollywoods A-liste kan få lige så vanvittigt mange seere.

Tor Aavatsmark
(f. 1974): Lyd & Billedes dedikerede filmanmelder og administrerende direktør. Tor har arbejdet på Lyd & Billede siden 2005. I perioden 2003-2005 var han og en partner ejere af et bladforlag med bl.a. et filmmagasin i porteføljen, og denne interesse har han taget med sig til Lyd & Billede. Tor er uddannet cand.polit. fra Universitetet i Oslo, men befinder sig godt bag rattet i en medievirksomhed.

Skriv din kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Sådan fungerer Foley og ADR til filmlyd

God knows who did it ...

Prisvindende kærlighedsdrama

Max med norske MILF'er!

Bandekrigen fortsætter

Vil tilbage i sadlen!

Højreekstrem valgmanipulering!

Se Robert Downey Jr. i ny spionserie!

Premiere i dag!

Yellowstone lever videre!

Kommende højdepunkter på Netflix!

Fuld MAX?

0
Lyd & Billede
Scroll to Top