TESTS GUIDES FILM & TV HØJTTALERE TV HOVEDTELEFONER HI-FI FOTO SMART HOME HJEMMEBIOGRAF COMPUTER MOBIL GAMING
Nyhed

Tid til MERE SEX!

Snart er det tid til mere teenagesex.

De første billeder fra 2. sæson af Sex Education er kommet fra Netflix.

s2 s3 s4 s5
<
>
Fra 2. sæson af Sex Education. (Foto: Netflix)

Liderlige 16-årige

Livet for afgangseleverne på gymnasiet i den mellemstore engelsk by Moordale har sine udfordringer. I bund og grund tror alle, at alle andre har sex hele tiden, og forventnings- og præstationspresset er mildt sagt stift – og nærmer sig det eksplosive.

Nogle af dem horer selvfølgelig mere end andre, og nogle er tydeligvis påvirket af nutidens nemme adgang til porno på alle kanaler, hvor analsex er lige så almindeligt som tungekys. Godt at se, at verden bevæger sig fremad. Hvis Kristeligt Folkeparti kom i Folketinget, ville deres første punkt på dagsordenen sandsynligvis været at forbyde denne “demoraliserende” serie!

Et gammelt ordsprog siger, at skomagerens børn går barfodede, og i Sex Educations tilfælde er “skomageren” samslivsterapeuten og sexologen Jean Milburn (Gillian “X-Files” Anderson). Hendes søn, Otis (Butterfield), går ikke barfodet, men har tydeligvis fået sit mål af seksuelle traumer og mentale barrierer. Den nørdede dreng er selvfølgelig jomfru, lider af overdrevet berøringsangst over for det modsatte køn og kan heller ikke få onanien til at fungere.

(Foto: Netflix)

Ny sæson

I 2. sæson må Otis som en “late bloomer” håndtere sine nyligt opdagede seksuelle lyster for at komme videre i forholdet til kæresten Ola (Patricia Allison), samtidig med at han må tackle sit anstrengte forhold til Maeve.

Oven i hatten rammes Moordale Secondary af et voldsomt klamydiaudbrud, der understreger behovet for bedre seksualundervisning i skolen. Og som om det ikke var nok, bliver status quo udfordret af nye unge i byen.

2. sæson af årets mest charmerende TV-serie kommer engang i løbet af første kvartal 2020.

Skriv en kommentar

forfatter

Tor Aavatsmark

(f. 1974): Lyd & Billedes dedikerede filmanmelder og administrerende direktør. Tor har arbejdet på Lyd & Billede siden 2005. I perioden 2003-2005 var han og en partner ejere af et bladforlag med bl.a. et filmmagasin i porteføljen, og denne interesse har han taget med sig til Lyd & Billede. Tor er uddannet cand.polit. fra Universitetet i Oslo, men befinder sig godt bag rattet i en medievirksomhed.