Foto & Video Hi-fi Hjemmebiograf Hovedtelefoner Højttalere TV

Nyhed

“Thoros” fra GoT er med i Beforeigners 2

HBO har nu annonceret skuespillerne til 2. sæson af Beforeigners, og vi bemærker bl.a. en gammel kending fra Game of Thrones.

Skrevet af / 27/12/2020 - 11:59
“Thoros” fra GoT er med i Beforeigners 2

HBO Nordics første norske serie, den eksperimentelle konceptkomedie Beforeigners, havde premiere i august sidste år.

I serien, der foregår i nutidens Oslo, møder vi det nygifte par Lars (Nicolai Cleve Broch) og Marie Haaland (Agnes Kittelsen). Lars er politiefterforsker, og det nyforelskede par har netop købt en lejlighed i hjertet af Oslos nye centrum. Samme aften begynder folk fra en anden tid at poppe op af Oslofjorden. Noget, de også gør rundt om i hele verden.

Disse tidsrejsende “fremvandrere” kommer fra fortiden – et herligt miks af 1800-tallet, vikingetiden og den sidste istid. Med deres baggrund i andre tider og helt andre kulturer har de udfordringer med at tilpasse sig nutidens normer og regler og den moderne skandinaviske velfærdsstat.

Læs også Indvandrerne kommer! Den første norske HBO-serie er en sci-fi-komedie med et meget originalt koncept, der til dels indfrier.

Nu nærmer 2. sæson sig, og i den forbindelse har HBO annonceret store internationale navne på rollelisten.

Det bekræftes, at Paul Kaye (Thoros fra Game of Thrones), Ann Akin (I May Destroy You), Jade Anouka (His Dark Materials), Billy Postlethwaite (1917 og Chernobyl) og Phillip Rosch (The Alienist) har fået roller i den nye sæson.

Paul Kaye som Thoros i Game of Thrones. (Foto: HBO)

Optagelserne til 2. sæson er allerede godt i gang, og både Nicolai Cleve Broch og Krista Kosonen vender tilbage i hovedrollerne.

I 2. sæson af Beforeigners bringes Oslos første multitemporale polititeam sammen igen af en ny usædvanlig sag. En kvinde fra 1800-tallet findes brutalt myrdet, og Lars (Broch) og Alfhildr (Kosonen) indser snart, at de jagter svaret på en gåde med forgreninger til andre lande og århundreder.

“Vi er glade for at kunne byde disse strålende skuespillere velkommen til 2. sæson af Beforeigners. Vi vil ikke røbe for meget af handlingen, men vi tror, at den britiske forbindelse i denne sæson vil vække publikums nysgerrighed,” siger Antony Root, der er Head of Original Programming hos WarnerMedia EMEA.

b5 b4 b3
<
>
Beforeigners. (Foto: HBO)

Serien er skabt af Eilif Skodvin og Anne Bjørnstad (Lilyhammer) og instrueret af Jens Lien. 1. sæson af Beforeigners havde premiere på alle HBO’s kanaler i 2019 samt på HBO Max og dens partnerplatforme i USA og Latinamerika i 2020. Desuden er serien solgt til Frankrig, Belgien, Holland, Schweiz, Italien, Tyskland og Australien.

HBO har endnu ikke offentliggjort en premieredato for 2. sæson.

Læs også Vi kårer den bedste streaming-tjeneste (for dig) Med lanceringen af Disney+ har streaming-krigen virkelig taget fart, men hvilke af de store streaming-tjenester SKAL du have?
Krista Kosonen, Beforeigners. (Foto: HBO)

 

Tor Aavatsmark
(f. 1974): Lyd & Billedes dedikerede filmanmelder og administrerende direktør. Tor har arbejdet på Lyd & Billede siden 2005. I perioden 2003-2005 var han og en partner ejere af et bladforlag med bl.a. et filmmagasin i porteføljen, og denne interesse har han taget med sig til Lyd & Billede. Tor er uddannet cand.polit. fra Universitetet i Oslo, men befinder sig godt bag rattet i en medievirksomhed.

Skriv din kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Se Robert Downey Jr. i ny spionserie!

Premiere i dag!

Yellowstone lever videre!

Kommende højdepunkter på Netflix!

Fuld MAX?

Se ny trailer!

Premiere i dag!

Følelserne er tilbage!

Netflix slår til!

Premiere i dag!

And the Oscar goes to ...

Nu er traileren her!

0
Lyd & Billede
Scroll to Top