TESTS GUIDES FILM & TV HØJTTALERE TV HOVEDTELEFONER HI-FI FOTO SMART HOME HJEMMEBIOGRAF COMPUTER MOBIL GAMING
Nyhed

Sveriges svar på The Crown

Ny Netflix-serie om svensk party-prins.

forfatter
Publiceret 20/06/2021 - 12:01

Når det gælder lokale, nordiske produktioner, ligger streaming-giganten Netflix bestemt ikke på den lade side. Allerede få uger efter premieren på 2. sæson af den norske serie Ragnarok lanceres en ny svensk serie: Young Royals.

I serien møder vi den svenske prins Wilhelm (Edvin Ryding), der er i ungdommelig opposition og mere end glad for at feste.

 

Efter en skandale i nattelivet, veldokumenteret på de sociale medier, sender den kongelige familie den unge prins på en kostskole for eliten. Men hans liv tager en brat vending, da han pludselig rykker op i arverækkefølgen …

Serien er instrueret af Rojda Sekersöz og Erika Calmeyer, og blandt de medvirkende er Edvin Ryding, Omar Rudberg, Malte Gårdinger, Frida Argento, Nikita Uggla og Pernilla August.

Læs også Stadig en af de bedste TV-serier Med Diana på banen får vi for alvor et dystert indblik i den følelsesmæssigt afstumpede britiske kongefamilie.

Young Royals er blevet omtalt som Sveriges svar på The Crown, men selv om der er åbenlyse ligheder mellem personerne og den virkelige svenske kongefamilie, er det på ingen måde en dokumentarisk serie a la The Crown.

(Foto: Netflix)

I pressemeddelelsen kan vi læse:

“Da Wilhelm ankommer til det prestigefyldte kostskole Hillerska, får han endelig mulighed for at udforske, hvem han er, og hvilken slags liv han ønsker. Wilhelm begynder at drømme om en fremtid fyldt med frihed og ubetinget kærlighed, langt fra de kongelige forpligtelser – men da han uventet bliver den næste tronfølger, bliver valget endnu vanskeligere. Kærlighed eller pligt?”

Læs også Vi kårer den bedste streaming-tjeneste (for dig) Med lanceringen af Disney+ har streaming-krigen virkelig taget fart, men hvilke af de store streaming-tjenester SKAL du have?

Young Royals får global Netflix-premiere den 1. juli, og Lyd & Billede vender snart tilbage med en anmeldelse af 1. sæson.

 

Young Royals, sesong 1_6 _DSC7826.tif Young Royals, sesong 1_9 _D1A7916.CR2 _D1A7275.CR2 Young Royals, sesong 1_7 Young Royals, sesong 1_13 Young Royals, sesong 1_12 Young Royals, sesong 1_10 Young Royals, sesong 1_11 Young Royals, sesong 1_14 Young Royals, sesong 1_15 Young Royals, sesong 1_8
<
>
Young Royals, sesong 1 (Foto: Netflix)

 

Kommentarer


Velkommen til Lyd & Billedes kommentarfelt. Vi vil gerne vide, hvad du mener. Hold dig til emnet og vær saglig, så slipper vi for at moderere indlæg. Andre spørgsmål eller synspunkter rettes til redaktionen@lydogbillede.dk.

Subscribe
Notify of
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments
Maverick vender (endelig!) tilbage Nu er der kun seks dage tilbage, til Maverick flyver igen – i Top Gun 2.
Svensk Amazon Prime-serie på vej Endelig tager Amazon fat i Norden og satser på lokalt produceret indhold.
Mere spionthriller fra Mellemøsten Mossads intrikate skyggekrig mod ærkefjenden Iran giver os fortsat en af de absolut bedste spionserier lige nu.
Middelmådigt fra Connelly Halvbroren til den mere kendte Harry Bosch har fået sin egen TV-serie, men vi er ikke synderlig imponeret.
Trailer til The Machinery 2 Nu er den første trailer til 2. sæson af den norske serie The Machinery her.
Finsk dansedrama fra Netflix Endelig er det Finlands tur til at nå ud til et globalt Netflix-publikum.
Følg Lyd & Billede
Send this to a friend