TESTS GUIDES FILM & TV HØJTTALERE TV HOVEDTELEFONER HI-FI FOTO SMART HOME HJEMMEBIOGRAF COMPUTER MOBIL GAMING

Star Wars VIII-teaser

Der er længe til december 2017. Men filmningen er i gang!

Omkring 22 måneder skal du vente, før du kan få at se, hvad Disney og instruktøren Rian Johnson får ud af den ottende runde i Star Wars-universet. Den 15. december 2017 er der nemlig verdenspremiere på “Star Wars: Episode VIII”, som i øjeblikket ikke har nogen undertitel.

Men nu er optagelserne altså begyndt, og i den nye teaser kan vi se Ray (Daisy Ridley) på det sted, hvor vi forlod hende i “Star Wars: Episode VII – The Force Awakens“. Der hvor hun møder den legendariske Jedi Luke Skywalker (Mark Hamill). Hun giver ham sit lyssværd …

Derefter ser vi et kort klip fra produktionen.

Foto: Lucasfilm / Disney
Er hun Kraftens fremtid? Foto: Lucasfilm/Disney

Pressemeddelelsen afslører kun, at “Rey tog sin første skridt ind i en større verden i “Star Wars: The Force Awakens,”og vil fortsætte sin episke rejse med Finn, Poe og Luke Skywalker i det næste kapitel af den fortsatte “Star Wars”-saga, “Star Wars: Episode VIII”, som startede optagelserne i Pinewood Studios i London den 15. februar 2016.”

Foto: Lucasfilm/Disney
Fra næste år bliver karakterskuespilleren Benicio del Toro en del af Star Wars-universet. Foto: Lucasfilm/Disney

Nye aktører vil omfatte Benicio Del Toro ( “Crash”, “Savages”) og Laura Dern (“Jurassic Park”), desuden vender Lupita Nyong’o, Adam driver, Anthony Daniels, Carrie Fisher og Domhnall Gleeson tilbage. J.J. Abrams har denne gang i skiftet rollen fra instruktør til producent.

Med 22 måneder at vente må man ruste sig med tålmodighed. I mellemtiden kan man underholde sig med at søge efter “påskeæg”:

Skriv en kommentar

forfatter

Tor Aavatsmark

(f. 1974): Lyd & Billedes dedikerede filmanmelder og administrerende direktør. Tor har arbejdet på Lyd & Billede siden 2005. I perioden 2003-2005 var han og en partner ejere af et bladforlag med bl.a. et filmmagasin i porteføljen, og denne interesse har han taget med sig til Lyd & Billede. Tor er uddannet cand.polit. fra Universitetet i Oslo, men befinder sig godt bag rattet i en medievirksomhed.